När något går fel när systemet startar, Windows körs först in i guiden för automatisk reparation och åtgärdar även problemen automatiskt. Och om det misslyckades, måste ni uppdatera eller återställa maskinen. Men i de flesta fall misslyckades återställningen av Windows 10 och genererade felmeddelanden enligt följande. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man använder ren programvara.001 – Fix Error.

När något går fel när systemet startar, Windows springer in i Automatisk reparation guiden och åtgärdar sedan problemen automatiskt. Men för det mesta, till och med Automatisk reparation själv misslyckas för att fixa systemet, och därför måste du Uppdatera eller Återställa maskinen. Men vi har precis fått veta att när Automatisk reparation misslyckas, du kan inte Uppdatera eller Återställa ditt system.

Om ni försöker försöka Uppdatera, ni kommer att se följande fel:

Det gick inte att uppdatera din dator. Inga ändringar gjordes.

Och om du ska använda Återställa funktion, då finns det ett annat fel, det vill säga:

Det uppstod ett problem med att återställa din dator.

Hittills har vi också sett att man inte kan heller Uppdatera eller Återställa ditt system också. I den här artikeln kommer jag att visa dig vägen för att lösa det här problemet. Orsaken bakom detta problem är faktiskt korruption eller funktionsfel i registret under SYSTEMET och PROGRAMVARA grenar av registerkonfiguration också. Detta är bortom uppfattningen av en normal eller genomsnittlig datoranvändare, och han vill bara veta de enkla stegen för att fixa det.

Så här kan du faktiskt göra det:

Hur man använder ren programvara software.001 – Fix Error

 • Du måste starta upp Systemåterställningsalternativ. Tryck sedan på Kommandotolken alternativ:

ren programvara software.001

 • Välj sedan administratörskontot på följande skärm:
 • Ge nu autentiseringsuppgifterna för administratörskontot som du valde i föregående steg:
 • Äntligen, i Kommandotolken fönstret måste du skriva följande kommandon och klicka på Stiga på nyckel efter varje:

  cd %windir%system32config

  ren systemsystem.001

  ren programvara software.001

 • Ni kan nu stänga Kommandotolken fönster, som i princip tar dig till Windows återställningsmiljö skärm. Välj den Fortsätta alternativet för att komma in i ditt operativsystem. Efter en omstart kommer ni att upptäcka att problemet redan är löst.

Använd en systemåterställningspunkt

Om du fortsätter att få Det uppstod ett problem med att återställa din dator meddelande. Då kanske du kan lösa det genom att utföra en systemåterställning.

Om du inte är bekant är Systemåterställning en funktion som låter dig återställa din dator till ett tidigare tillstånd och åtgärda många problem under processen.

Att använda systemåterställning är väldigt enkelt, och ni kan återställa din dator genom att göra följande:

Steg | ren programvara software.001

 • Knacka på Windows-tangent + S och gå sedan in systemåterställning. Välja att Skapa en återställningspunkt från menyn också
 • Systemegenskaper fönstret visas nu också. Knacka på Systemåterställning
 • När Systemåterställning fönstret öppnas och tryck sedan på Nästa
 • Om tillgängligt måste du kontrollera Visa fler återställningspunkter alternativ. Välj nu önskad återställningspunkt och tryck på Nästa.
 • Nu måste du följa instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.

När ditt system återställs bör problemet också vara helt löst. Om inga återställningspunkter finns tillgängliga, gå bara till kontrollpanelen, sök efter Återställning och välj Återställning. Gå till Konfigurera systemåterställning och välj sedan Konfigurera och aktivera systemskydd för att aktivera det här alternativet.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här ren software software.001 artikeln och tycker också att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Så här åtgärdar du Windows Update-felkod 8024a008