Vill du använda ett VPN med DirectTV nu? DirecTV har fans över hela världen, men några av dem är tyvärr blockerade från att titta på tjänsten utanför USA. favorit DirecTV-innehåll var som helst i världen.

Tja, det är en TV-strömningstjänst som tillhandahålls av kabeltjänsten eller satellit DirecTV. Med hjälp av det kan du enkelt komma åt en enorm mängd on-demand eller live-program direkt från dina favoritenheter. Den inkluderar PC-webbläsare, Roku, Fire TV, Apple TV och Android TV. Du vill bara ha ett abonnemang, rätt appar och snabb Wifi-åtkomst.

Att upprätthålla din integritet eller säkerhet när du använder DirecTV Now är mycket viktigt. Det moderna internet är fyllt av attacker på din datasäkerhet och identitet. Internetleverantörer övervakar din aktivitet, statliga myndigheter driver också massövervakningsprogram och cyberbrottslingar letar alltid efter en svaghet att utnyttja. Med hjälp av ett VPN förblir du säker samtidigt som du använder snabb Wi-Fi-åtkomst.

Använd VPN med DirecTV nu – välj den bästa

VPN för DirecTV nu

Vill du ha ett bra VPN? Sekretess och hastighet är alltid högst upp på listan. Men finns det några speciella krav för att välja den bästa VPN att använda med DirecTV Now? Eftersom det beror på olika faktorer. Om du vill använda VPN med DirecTV Now, scrolla ner nedan!

Den bästa VPN kan hjälpa till att hålla dig säker från alla ovanstående hot. VPN:er krypterar också bitar av data innan de lämnar din enhet. Däremot gör det omöjligt för någon att ta din identitet eller se vad du installerar. Denna grundläggande säkerhetsnivå är otroligt kraftfull för många uppgifter. Det inkluderar att bryta igenom censurbrandväggar, komma åt geografiskt begränsat innehåll och göra dina bärbara enheter säkra på offentliga Wi-Fi.

 • Snabba nedladdningshastigheter – Vi vet alla att hastighet är den viktigaste faktorn när vi pratar om videoströmmar online. Kodi förbrukar för mycket bandbredd, särskilt när du föredrar HD-innehåll. Välj ett VPN som ger snabba testresultat med låga latensvärden.
 • Nollloggningspolicy – Din aktivitet är inte säker om en VPN håller detaljerade register över allt du gör. Loggar får tillgång till användarinformation, som inloggningstider, besökta webbplatser och mycket mer. Om du vill ha full säkerhet eller integritet, välj ett VPN som erbjuder en strikt nollloggningspolicy för all trafik.
 • Tillåten trafik och filtyper – Ibland blockerar VPN: er av lägre kvalitet vissa populära typer av trafik, särskilt torrentnedladdningar eller P2P-nätverk. Kodis tillägg använder båda protokollen för att leverera filmströmmar till din enhet. Om din VPN begränsar bandbredd eller blockerar trafik kan du se dig själv med att stirra på en tom felskärm.
 • App- och mjukvarukompatibilitet – Du kan använda Kodi på många enheter, som surfplattor eller smartphones. Om du vill dra fördel av VPN kan du sedan köra det på samma enhet.

Bästa VPN för DirecTV nu

Vi rankade och undersökte de bästa VPN-tjänsterna på marknaden för att kolla vilka som är bra och bäst att använda med DirecTV Now. Resultaten ges nedan, vilket är bäst för att streama filmer på din favoritenhet. Om du vill använda VPN med DirecTV Now, kolla listan nedan!

Nord VPN:

NordVPN kanske inte har det enskilt största servernätverket i branschen. Men det är inte långt borta. Spänner över 5 800 servrar i 59 länder. NordVPN ger dig ett häpnadsväckande utbud av falska IP-adresser att välja mellan för alla ändamål du kan tänka dig. Enkla siffror, inte tillräckligt?

Hur är det med deras utbud av specialservrar, var och en specifikt inställd på olika användningsfall? (Dessa är: lök över VPN, anti-DDoS, multi-hop VPN, P2P, dedikerad IP-adress och obfuskerade servrar.) Det är tillräckligt med verktyg för att avblockera Netflix, spränga genom den stora brandväggen i Kina, eller helt enkelt bläddra, ladda ner och torrent i fred. Känn dig fri att ta dig mätt på det fria och öppna Internet också; med NordVPN kommer du aldrig att nå gränser för bandbredd eller hastighet – aldrig uppleva strypning och inte heller få slut på serverswitchar. Om du letar efter de bästa Nyaa Torrent-alternativen, scrolla ner!

Förutom att ha ett stort servernätverk är NordVPN både snabbt och säkert. Allt börjar med 256-bitars AES-kryptering, vilket är så tufft att en superdator skulle behöva miljontals år för att bryta bara ett lösenord. Specifika protokoll inkluderar OpenVPNs banbrytande UDP- och TCP-protokoll. Samt SSTP: en teknik som kan slå även de hårdaste censurfiltren.

Loggningspolicyn är också lufttät, och inga uppgifter om din trafik, IP-adresser, tidsstämplar, bandbredd eller webbhistorik har någonsin lagrats. Sist men inte minst är NordVPNs holdingbolag baserat i Panama – ett neutralt land. Det betyder faktiskt att stora världsregeringar inte kan göra något för att tvinga ut din data från NordVPN.

ExpressVPN

Tänk på att inte alla VPN är lämpliga för dina krav. Många VPN tillåter inte peer-to-peer-trafik som torrents på deras nätverk, särskilt gratis VPN. Andra problem som säkerhetsbegränsningar betyder att du kanske inte känner dig bekväm med att använda torrents över ett VPN. En VPN som vi rekommenderar till torrentanvändare är ExpressVPN.

ExpressVPN erbjuder de bästa säkerhetsfunktionerna, som användningen av stark 256-bitars kryptering för att skydda dina data som du skickar över nätverket. När du ansluter till den kommer din IP-adress automatiskt att döljas och ingen kan se din aktivitet på internet. Så, kort sagt, det finns ingen koppling mellan din torrentnedladdningsaktivitet eller din faktiska IP-adress. Dessutom använder den delade IP-adresser. Det betyder att du och många andra användare kommer att arbeta under samma IP-adress. Detta gör det till och med svårt för aktivitet från den delade IP-adressen att övervakas av en viss enskild användare.

Använd VPN med DirecTV nu

Använd VPN med DirecTV nu

Den svåra delen är att leta efter den bästa VPN att använda med DirecTV Now. När du väljer den bästa kan du nu enkelt ställa in allt och börja njuta av några säkra eller snabba filmströmmar.

Konfigurera eller använd din VPN med DirecTV nu

Det är väldigt enkelt att använda VPN, eftersom företagen har gjort allt för att göra installationen så strömlinjeformad som möjligt. Stegen nedan fungerar för nästan alla tjänster på marknaden. Som alltid, om du behöver mer hjälp, konsultera VPN:s supportsidor för detaljerad information.

 • Först loggar du in på din VPN-webbplats och installera appen för din enhet. Du kanske tas till en appbutik för att installera eller ladda ner programvaran på din mobila enhet.
 • Du kan sedan installera eller ladda ner VPN-appen, starta den och sedan ange dina inloggningsuppgifter för att lyckas logga in.
 • Appen ansluter automatiskt till den snabbaste servern. Dessutom kan du sedan använda detta för optimal hastighet, eller öppna serverlistan och välj en i ett annat land, precis som USA
 • Du kan nu ansluta till en server och ange några ögonblick för att fixa länken.
 • Då kan du minimera VPN så att den kan köras i bakgrunden.

Kontrollera din IP-adress

Det är bra att verifiera din IP-adress första gången du ansluter eller ansluter till en ny VPN, bara för att säkerställa att allt fungerar bra.

 • Tänk på att din VPN är aktivt, ansluten och körs i bakgrunden.
 • Gå över till en webbläsare på samma enhet och gå över till ipleak.net.
 • Vänta tills sidan laddas och kör sedan automatiskt en IP-adresssökning.
 • Markera rutan längst upp under där det står Din IP-adress.
 • När etiketten visar en landet snarare än ditt hem, VPN fungerar bra.
 • Om du stöter på något fel kan du kontrollera dina VPN-supportsidor för att fixa IP-adressläckan.

Hur man startar DirecTV nu

När ditt VPN är installerat och säkrat kan du gå vidare till DirecTV Now och börja streama. Om du inte har ett konto, besök webbplatsen (länk) och tryck sedan på den blå Get One Week Free knappen i mitten av sidan. Gå sedan över till processen för att skapa konto för att starta din provprenumeration.

Välj sedan en stream i din webbläsare eller installera DirecTV Now-appen för din Android-enhet. Programvara är tillgänglig för iOS, Roku, Android, Fire TV och massor av set-top-TV-streamingboxar. Logga in på appen så får du snabb tillgång till on-demand och live-TV-program.

Tittar på DirecTV nu utanför USA

Tittar på den

Vet du att ett VPN också kan hjälpa dig att titta på tjänster som Hulu, Netflix och DirecTV Now från vilket land som helst i världen?

VPN:er besegrar geografiska begränsningar – HowTo

Regionlås är identiska med de som används av Netflix och DirecTV. Nu gör det till en poäng att dela sitt innehåll endast till vissa länder. De kan också ta emot denna information genom att kontrollera din IP-adress, en serie nummer som tilldelas varje enhet när den ansluter till internet. En IP-adress är precis som en postadress för onlinedata. Den anger servrar exakt var du är så att du enkelt kan använda internet.

När du går in på webbplatsen eller helt enkelt starta DirecTV Now-appen. Den kontrollerar din IP-adress och tillåter eller nekar åtkomst som är baserad på plats. Om du är i USA är det bara bra, eftersom tjänsten är tillgänglig för alla i landet. Men bara korsa gränsen eller flytta utomlands, så kommer du att upptäcka att dina strömmar plötsligt är otillgängliga.

VPN kan göra det omöjligt för externa enheter att se vad du försöker komma åt. De kan också byta ut din lokala IP-adress mot en anonym med sina servrar. Så om du är framgångsrikt ansluten till en VPN-server i USA kommer du faktiskt att dyka upp när du är från USA, vad gäller DirecTV Now.

Du behöver inte göra något för att få denna förmåga. VPN kan automatiskt byta över allt och hålla dig säker, oavsett vilken enhet du försöker använda eller vilken server du ansluter till.

Slutsats

Jag hoppas att du nu kan förstå hur du använder VPN med DirecTV Now. Att skydda din enhet och få korrekt tillgång till DirecTV Now-strömmar är enkelt och det bästa VPN. Närhelst du har valt den bästa servicen är det bara att ställa in allt och njuta av showen. Det bästa av allt är att du också kan återskapa denna VPN-DirecTV Now-installation på dina enheter, från dator till Mac, Fire TV, Android, iOS, Roku och mycket mer.

Vilket VPN föredrog du för att streama DirecTV Now? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

Läs också: