Nåväl, vi har alla varit där; ingen idé att förneka det faktiskt. Hur många gånger har ni gått för att skriva in ert lösenord, men glömt vad det var, så var tvungen att återställa det istället? Med bara ett antal alternativ för att spara lösenord och även tjänster för automatisk inloggning, behöver ni inte komma ihåg lösenorden längre. Så om du har glömt ditt Snapchat-lösenord och för närvarande är utloggad från ditt konto, så är här all information du behöver. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man återställer Snapchat-lösenord utan e-post och telefonnummer. Låt oss börja!

När vi pratar om att återställa ett socialt mediekonto. Och då den första bilden som kom upp i vårt sinne är i princip att återställa lösenordet för det kontot också. Det finns också många andra sätt att återställa ett socialt mediekonto som att verifiera telefonnummer och e-post. Den viktigaste färdigheten som behövs är dock ditt lösenord eller tillgång till något av sätten att återställa kontot också. Det kan också vara möjligt att du har tappat bort lösenordet och ingen tillgång kvar för att återställa ditt Snapchat-konto och kanske också vill återställa det.

Men problemet som uppstår här är att många av oss inte vet hur du kan återställa ett Snapchat-konto. Tja, det finns många tillgängliga sätt via vilka man enkelt kan återställa ett Snapchat-konto utan att ens möta några problem.

Vad ska du göra om du glömmer ditt Snapchat-lösenord och din e-post?

Om du är utloggad från ditt Snapchat-konto, eller bara försöker logga in från en annan enhet. Sedan kan du ändra ditt lösenord direkt från inloggningssidan också. Men det bör noteras att ditt Snapchat-konto bör ha ett registrerat telefonnummer för att detta ska fungera också.

 • Tryck på alternativet ”Glömt ditt lösenord” under lösenordstextrutan. Välj sedan ’Via telefon’.
 • Därefter måste du ange det registrerade telefonnumret på ditt Snapchat-konto. (Se till att din telefon finns i närheten och att den har nätverkstäckning). Klicka bara på ”Fortsätt”.
 • Här kan ni bestämma hur ni vill få er verifieringskod. Om du väljer ”Ring mig kommer du att få ett samtal på ditt nummer tillsammans med verifieringskoden.
 • Ange nu den sexsiffriga koden på nästa sida. Du kan nu också ställa in ditt nya lösenord och logga in!

Nu om ni inte har ett telefonnummer kopplat till ditt Snapchat-konto, eller så har du det. Har dock inte tillgång till det, ni kan fortfarande återställa ditt Snapchat-lösenord också. Följ bara guiden ovan för att gå till: Glömt ditt lösenord > via e-post.

 • Nu är det bara att ange e-post-ID som du använde för att skapa ditt Snapchat-konto och tryck sedan på ”Skicka”.
 • Inom en minut borde ni få ett e-postmeddelande från Snapchat tillsammans med en länk för att återställa ditt lösenord.
 • När du återställer ditt lösenord, fortsätt och logga sedan in på ditt Snapchat-konto tillsammans med dina nya referenser!

Hur man återställer Snapchat-lösenord utan e-post och telefonnummer

Ok, det här är faktiskt lite svårare. Om du har glömt ditt lösenord och sedan inte har tillgång till det registrerade e-post-ID eller telefonnummer. Prova bara dessa alternativ nedan.

Hitta ditt e-post-ID på alla dina e-post-ID och tjänster

Om du helt enkelt kunde hitta e-post-ID som du använde för att skapa ditt Snapchat-konto. Då kommer du att kunna återställa ditt lösenord. För att ta reda på vilket e-post-ID som är kopplat till Snapchat är det bara att söka efter välkomstmeddelandet. Den Snapchat skickar dig när du först skapar ett konto. E-postmeddelandet heter ”Välkommen till Snapchat!” också. Försök bara att använda sökalternativet i din e-postklient för att leta efter följande termer:

 • Välkommen till Snapchat
 • Team Snapchat
 • Glad Snapping
 • Bekräfta e-postadress
 • [email protected] (detta är e-post-ID från vilket välkomstmailet skickas) också

Använd bara dessa söktermer på alla dina e-post-ID, om ni har tur kommer en av dem att visa resultat!

Använd Gmail Search Chips

Om du har ett Gmail-konto, använd även dess nya sökchips-funktion. Search Chips hjälper dig också att begränsa dina sökresultat. Om du känner till det allmänna datumet då du precis skapade ditt konto. Sedan kan du också använda funktionen ”Anpassat intervall” för att begränsa din sökning.

Kontrollera Google Password Manager

Visste ni att Google har sparat era lösenord för just ett sådant tillfälle? Om du valde att spara ditt lösenord tillsammans med Google första gången du loggade in. Då är chansen stor att du kan hitta det i Google Password Manager.

För att komma åt Google Password Manager, öppna dina enhetsinställningar och klicka på ”Google”. Välj nu ”Hantera ditt Google-konto” även under ditt e-post-ID.

Svep bara på den övre panelen för att komma till ”Säkerhet” och bläddra sedan åt höger till botten till ”Lösenordshanteraren”. Nu måste du söka efter ditt Snapchat-konto och sedan avslöja ditt lösenord genom att klicka på knappen ”Visa”.

Kontakta Snapchat-supporten

Om allt annat misslyckas, försök att kontakta Snapchat för att kontrollera om de kan hjälpa dig att återställa ditt konto. Du kan använda Snapchat Supportformulär längst ner på deras ”Hjälp”-sida också.

Så här återställer du ditt Snapchat-lösenord om du är inloggad i appen

 • Om ni redan är inloggade på ert Snapchat-konto och även vill byta lösenord. Kom dock inte ihåg vad ditt gamla lösenord är, följ då bara denna enkla guide.
 • Öppna Snapchat-appen och gå till Inställningar. Välj ”Lösenord” under ”Mitt konto”.

återställ snapchat lösenord

 • Klicka på ”Glömt ditt lösenord” och välj sedan hur ni vill ta emot din verifieringskod.
 • Ange nu verifieringskoden och ställ in ditt nya lösenord. Se också till att du loggar ut och sedan loggar in i appen igen för att se till att ändringarna har tillämpats.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här artikeln och även tycker att den är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man utför Note 7 Factory Reset – Handledning