Pokémon Go är ett mobilspel med förstärkt verklighet utvecklat av Niantic för iOS- och Android-enheter också. Det släpptes förra veckan och sedan dess har det blivit ett raseri mellan unga spelare. Nintendos aktievärde har ökat med cirka 7,5 miljarder dollar efter högt intresse och även engagemang för deras senaste spel. För närvarande har Nintendo inte släppt detta spel för Windows-enheter. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man spelar Pokémon GO på PC – Tutorial. Låt oss börja!

Men du kan också spela det här spelet på din Windows 10-dator med en Android-emulator som Bluestacks. Det här spelet behöver spelare att gå runt i sitt område med smartphones för att fånga Pokémon i närheten. Eftersom du inte kan bära din Windows-dator kan du använda Fake GPS för att lura spelet att du faktiskt flyttar runt. Även om du har en Android- eller iOS-enhet, om du vill samla alla Pokémons utan att ens lämna ditt skrivbord, kan följande vara din lösning.

Vad du behöver

För att ställa in Pokémon GO på Windows med BlueStacks måste du ställa in ett gäng verktyg i exakt rätt ordning.

Uppdatering: En av apparna som behövde för att få den här metoden att fungera är (nu?) en betalapp. Vi har också lagt till ett gratis alternativ med hjälp av Nox App Player längst ner i den här artikeln.

Om du fortfarande vill prova BlueStacks-rutten, fortsätt och ladda ner alla verktyg som listas nedan. För allt utom BlueStacks — Android-emulatorn för Windows som vi faktiskt kommer att använda för att installera spelet. Ladda sedan ner Android APK-filen.

 • En Windows-dator och administratörsrättigheter för att installera programvaran.
 • BlueStacks; använda sig av denna BlueStacks-version för Windows 7 eller 8 eller när spelet kraschar tillsammans med Windows 10-versionen.
 • KingRoot är faktiskt ett rotverktyg för Android-enheter.
 • Lucky Patcher, detta är också ett verktyg för att ändra appbehörigheter.
 • Falsk GPS Pro, en app som används för att förfalska din plats. Tyvärr kostar proversionen faktiskt $5 i Google Play-butiken. Du kan fortfarande hitta APK-filen gratis, dock, ladda ner på egen risk.
 • Pokemon GO är själva spelet faktiskt [No Longer Available]. Installera eller kör inte förrän det är dags, annars fungerar det faktiskt inte.

Vi rekommenderar att du lägger alla dessa filer i en enda mapp så att du enkelt kan hitta dem senare. Skynda dig inte att installera någon av apparna utan att ens veta vad du ska göra! Om du noggrant följer ordningen och instruktionerna nedan kommer du att spela Pokemon GO mycket tidigare.

Varning: Den här artikeln är baserad på YouTube-handledningen genom Travis D, tillsammans med några justeringar för klarhet och enkelhet.

Hur man spelar Pokemon GO på PC

Installera BlueStacks

 • Ladda ner och installera sedan BlueStacks på ditt skrivbord.
 • Logga in med det Google-konto du använder på din Android-telefon.

Installera KingRoot

Du måste installera KingRoot på BlueStacks eftersom du inte kan installera det separat på din persondator.

 • Först, Ladda ner APK-filen från AndroidCrew
 • Installera det och sedan kommer du att kunna hitta det inom My Apps fliken i BlueStacks.
 • Du måste öppna den och sedan trycka på No Root.
 • KingRoot kommer sedan att optimera enheten. När du gör det, stäng den sedan.

spela pokemon go på pc

Starta om BlueStacks

Tryck på kugghjulet i det övre högra hörnet av BlueStacks och välj sedan Starta om Android Plugin.

Detta kommer sedan att starta om din BlueStacks-appspelare. Kom ihåg denna rutin, för du kommer att behöva den igen senare också.

Kopiera filer från Windows

Tryck på mappikonen i BlueStacks sidofält till vänster och öppna FakeGPS. Du behöver faktiskt inte slutföra åtgärden med någon ansökan; den ska kopieras till BlueStacks automatiskt. Du kan sedan stänga urvalsfönstret genom att klicka på en slumpmässig plats i bakgrunden.

Installera och kör Lucky Patcher | spela pokemon go på pc

Installationsprocessen fungerar på samma sätt som för KingRoot. Klicka bara APK på vänster sida av BlueStacks-fönstret, välj APK-filen på din dator och den kommer sedan att installeras. När du öppnar Lucky Patcher för första gången trycker du på Tillåta ge appen åtkomst.

Nu, inuti Lucky Patcher, gå till Rebuild och installera nere till höger, gå sedan till sd-kort> Windows> BstSharedFolder. Välj här APK-filen för FakeGPS och sedan Installera som en systemapp. Bekräfta med Ja för att installera den.

Du måste starta om BlueStacks för att tillämpa dessa ändringar. Du kan klicka Ja eller också använda Starta om Android-plugin, som beskrivs under steg #3.

Installera Pokemon GO

När det gäller KingRoot och Lucky Patcher tidigare, installera sedan bara APK-filen du laddade ner tidigare. Öppna inte appen just nu eftersom den inte fungerar ännu.

Kontrollera dina platsinställningar | spela pokemon go på pc

I BlueStacks, tryck på kugghjul uppe till höger, välj inställningar, bege dig till Plats, och se till att Läge är satt till Hög precision.

spela pokemon go på pc

Alla Windows GPS-tjänster måste inaktiveras eftersom det kan krångla med BlueStacks. I Windows 10, klicka Windows-tangent + I för att komma åt appen Inställningar och gå sedan till Sekretess > Plats och se till att Plats för den här enheten är satt till Av.

I andra versioner av Windows, starta Start meny, sök efter plats, och se till att funktionen, om den är tillgänglig, också är inaktiverad.

Installerar Fake GPS Pro

Du kan installera den här appen antingen från Play Store eller från vilken tredjepartsappbutik som helst genom att ladda ner APK. Installera det på samma sätt via BlueStacks precis som du gjorde med KingRoot.

 • Ladda ner och installera Lucky Patcher
 • Installera appen via BlueStacks.
 • När du gör det kommer den sedan att be användaren att ge tillstånd att komma åt de installerade programmen.
 • Tillåt det och i nästa steg, bygg om och installera sedan appen.
 • Bläddra nu till BstSharedFolder och installera sedan Fake GPS Pro som en systemapp genom att använda Lucky Patcher.

Starta sedan om BlueStacks för att göra ändringarna effektiva.

Spela Pokemon GO

Äntligen är vi redo att spela spelet! Om Pokemon GO-applikationen tar lite tid att starta är det okej. Du kommer att ställa in Pokémon GO precis som du skulle göra på en vanlig Android- eller iOS-enhet. Sedan kan du sedan logga in med Google och appen laddar automatiskt ditt tidigare inställda Pokémon GO-konto. Du bör ha bifogat en till ditt Google-konto.

När spelet äntligen lanseras bör du befinna dig på den falska platsen du engagerade dig i tidigare. Om spelet inte omedelbart upptäcker din plats, gå tillbaka till FakeGPS (inuti Lucky Launcher), välj sedan en plats på kartan och anlita en falsk plats igen. Vi var tvungna att starta om BlueStacks (se steg #3) och sedan fejka en plats som vi faktiskt hade besökt i verkligheten.

Varje gång du vill flytta till en annan plats måste du gå tillbaka till FakeGPS och anlita en ny falsk plats. Det är därför det är praktiskt att ställa in några favoriter, som hjälper dig att gå fram och tillbaka bland Poke Stops, till exempel. Förhindra karthopp över långa avstånd, eftersom detta kan avslöja GPS-spoofing.

Observera att du inte behöver stänga av din kamera. När den första Pokémon upptäcks och sedan din kamera inte fungerar. Appen kommer då att fråga dig om du vill stäng av AR-läget (AR = augmented reality). Bara bekräfta med Ja och sedan kan du fånga Pokémon i den virtuella miljön.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här artikeln om att spela pokemon go on pc och att den också är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: De bästa Pokémon-fanspelen – som är gratis