Vill du ställa in Guidad åtkomst eller Alltid på display på iPhone X? iPhone X har en inbyggd OLED-skärm. En OLED-skärm ger dig äkta svart och den förbrukar mindre ström från batteriet. OLED-skärmar har varit en grej på många mobila enheter men iPhone X är den första iPhone-versionen någonsin som har det. På mobilen kommer en OLED-skärm med en ”alltid på display”-funktion som gör det möjligt för användare att hålla sin låsta mobilskärm på hela tiden. Eftersom den förbrukar mindre batteri, är den att föredra framför att behöva väcka en enhet genom att klicka eller trycka på en knapp. iPhone X innehåller ingen funktion direkt, men du kan installera den OLEDX och justera guidad åtkomst på din mobil för att få Display på iPhone X.

OLEDX är en gratis iOS-app som du enkelt kan ladda ner. Eftersom det fungerar på alla iPhone-versioner som kör iOS 11+ men du kan bara använda det på iPhone X eftersom det är den enda med en OLED-skärm, för att inte tala om batterier.

Hur man ställer in guidad åtkomst eller alltid på skärmen på iPhone X

Hur man ställer in guidad åtkomst

Följ stegen noggrant:

Steg 1:

Gå över till appen Inställningar och flytta till Allmänt> Tillgänglighet.

Steg 2:

Rulla ned och aktivera guidad åtkomst.

Steg 3:

Gå igenom processen att ställa in det, dvs ställ in ett lösenord.

Steg 4:

Gå sedan tillbaka till tillgänglighetsskärmen och flytta ner till botten igen.

Steg 5:

Den här gången klickar du på tillgänglighetsgenvägen.

Steg 6:

På skärmen Tillgänglighetsgenväg väljer du guidad åtkomst.

Du har konfigurerat guidad åtkomst.

Hur man aktiverar alltid på displayen

Alltid på display

Följ stegen noggrant:

Steg 1:

Gå över till OLEDX-appen.

Steg 2:

Den här appen väljer vad som visas på skärmen när den alltid är på.

Steg 3:

Klicka på appens inställningar för att anpassa skärmen.

Steg 4:

Om du inte ser alternativet Inställningar klickar du var som helst på appens gränssnitt så visas det.

Steg 5:

Anpassa nu anteckningen, tiden och ikonen på skärmen. Du kan också aktivera ett sjöfält men det är en premiumfunktion. När du är klar klickar du på sidoknappen på din iPhone X tre gånger.

Steg 6:

Den här knappen låser din enhet men gör att appen fyller din skärm och förblir på hela tiden.

Steg 7:

Du kan också låsa upp din enhet genom att trycka på sidoknappen och använda Face ID. På andra iPhone-versioner kan du låsa upp din mobil med Touch ID.

Guidad åtkomst låter användare begränsa sin skärm till en enda app om de vill. OLEDX drar nytta av den här funktionen genom att ge dig den svarta bakgrunden med nödvändig information, batteri, tid och en snabb anteckning som kan uppdatera sig själv. Enheten är dock låst så att du inte oroar dig för att någon ska komma åt informationen på din mobil.

Slutsats:

Det handlar om allt. Jag hoppas att du nu enkelt kan ställa in guidad åtkomst eller alltid-på-display på iPhone X efter att ha följt stegen ovan. Om du har några frågor, frågor eller förslag, låt oss veta nedan!

Läs också: