Vill du ställa in Samsung Game Launcher? Om du älskar att spela spel på Android kan du ta din Samsung Galaxy S7 och starta ditt favoritspel. Du är redo att slutföra nivån som du har fastnat på den senaste veckan. Sedan planerar din BFF att skicka ett textmeddelande som avbryter ditt spel och du förlorar igen.

Innan du kastar din mobil över rummet finns det hopp: Samsungs Game Launcher är en mördande metod för att förbättra din spelupplevelse. Här är vad du vill veta om det.

Vad gör Game Launcher?

Game Launcher förbättrar mobilspel på Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge. Det finns uppsättningar verktyg som med fördel gör att du kan anpassa hur din mobil kommer att reagera när vissa variabler uppfylls – som en tryckning på bakåtknappen eller ett samtal som kommer fram.

Du kan också använda Game Launcher för att stänga av alla meddelanden under ett spel, så att din vän inte kommer att förstöra ditt spel igen. Dessutom låser den ut back och recents knappar, så du kan inte avsluta spelet om du av misstag trycker på en knapp. Du kan också använda den för att omedelbart ta en skärmdump eller spåra spelet och lägga ner lite ljud ovanpå det. Låter för mig som att det kan vara dags att starta en YouTube-kanal, din spelmaskin.

Men det gör också många saker. Du kan också använda den för att spara batteriprocent genom att begränsa upplösningen och bildhastigheten. Detta kommer naturligtvis att få spelet att se eller se fantastiskt ut, så det kanske inte är något alla vill använda.

Konfigurera Samsung Game Launcher

Spelstartare

Detta är faktiskt den enklaste eller lättaste delen. På din Samsung Galaxy S7 eller S7 Edge, flytta in i applådan och flytta ner tills du hittar Game Launcher. Klicka på det.

När det öppnas bör alla dina nedladdade spel visas. Det är inte bra på att kontrollera exakt vad ett spel är, så det kan finnas några off-appar här – med samma rader. Det visar förmodligen inte alla spel du har installerat. Tyvärr verkar det inte finnas någon metod för att lägga till spel som inte är listade än.

Under startprogrammet finns det två växlingsbara val: No alerts during the game och Game Tools. Du måste exakt vad det står: stäng av alla varningar när ett spel körs i förgrunden.

Det senare är dock inte lika lätt. I huvudsak är detta en liten ikon som visas med sidan av skärmen som gör att du kan justera de flesta Game Launcher-inställningar när ett spel körs. Det är här du kommer att göra saker som att låsa baksidan och nycklar, ta en omedelbar skärmdump eller påbörja en inspelning.

Just nu är den största nackdelen med Game Launcher och Game Tools att de bara är tillgängliga för Samsung Galaxy S7 och S7 Edge. Dessa är båda viktiga verktyg som jag personligen skulle vilja se Samsungs lansering i Google Play för Allt mobila enheter – men tyvärr inser jag att det inte kommer att hända.

Kolla din statistik!

Spelstartare

Samsung Game Launcher ger också en intressant översikt över alla spel som spelas på din enhet, tillgänglig efter att du klickat på huvud-/profilikonen i huvudmenyn till höger. Ett cirkeldiagram visas som kan dela upp dina spelade spel genom genren.

Slutsats:

Här handlar allt om Set Up Samsung Game Launcher. Efter att ha följt de nämnda stegen kan du enkelt ställa in Samsung Game Launcher. Om du vill dela någon annan metod eller tips angående artikeln, låt oss veta nedan. För ytterligare frågor och frågor låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs också: