Minecraft är faktiskt en värld av roliga block och monster. Som i princip försöker döda dig när du går ut, eller om ditt hem inte är ordentligt upplyst. Om ni inte har provat spelet, ge provversionen ett snurr också. Om inget, så ger spelet dig verkligen mycket utrymme att vara kreativ. Minecrafts värld har mycket att göra tillsammans med att leta efter och samla de rätta resurserna för att uppnå spelets mål. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man stänger av autohopp i Minecraft – steg. Låt oss börja!

Spelet uppdateras i princip regelbundet för att introducera nya typer av resurser aka block. Minecraft 1.10.2 introducerade också Magma-block och det introducerades också ’Automatiskt hopp’. Auto-Jump låter dig i princip hoppa upp ett block. I äldre versioner av Minecraft och de flesta andra spel, exekveras ”hopp”-funktionen genom att trycka på mellanslagstangenten också.

Tillsammans med Auto-Jump behöver du inte längre göra det. Närhelst din avatar närmar sig ett block, och sedan hoppar den automatiskt på det. Funktionen har också sina för- och nackdelar och beroende på hur användbar du tror att den är kan ni stänga av den. Låt oss se hur.

Hur man stänger av Auto Jump i Minecraft – Steg

Öppna Minecraft och gå sedan rakt in i spelets alternativ. Tryck på eller välj kontroller och högst upp i rörelsekontrollerna, så kommer ni att se en växlingsknapp för autohopp. Tryck sedan på den för att stänga av den.

Spelare kanske tycker att Auto-Jump också är ett problem och möjligen en meningslös kontroll, hur det har sina fördelar, varav en också är ergonomisk till sin natur. PC-spelare kan uppleva obehag eller till och med kramper av att upprepade gånger utföra ’Hoppa’ handling. Och detta räddar dem också från det så länge de inte går och simmar långt.

hur man stänger av autojump i minecraft

Det har sin rättvisa uppsättning av nackdelar som är brist på kontroll över när du hoppar. Detta kan betyda skillnaden mellan att bli sedd via en Creeper. Eller av misstag hoppa över ett block som egentligen är tänkt att vara en barriär, eller i mitt fall också falla ovanpå en Enderman.

Om du bestämmer dig för att slå på eller stänga av det beror såklart på dina egna preferenser. Vi är bara glada att det faktiskt finns ett Av-alternativ.

Aktivera autohopp i Minecraft med tangentbord

Auto-jump är faktiskt en övergripande inställning för spelet och inte en inställning som är unik för världen eller kartan. När du spelar tillsammans med klaviaturen. Följ dessa steg för att tillåta automatisk hoppning i Minecraft.

 • Först av allt, öppna Minecraft.
 • Tryck på Inställningar.
 • Öppna inställningarna för tangentbord och mus också.
 • Slå nu på den automatiska hoppbrytaren.
 • Då kan du nu hoppa över block automatiskt om framåtknappen trycks ned.

Slå på autohopp i Minecraft med Controller

Du måste följa dessa steg för att göra autohoppning för kontroller i Minecraft möjligt.

 • Du kan ansluta din Xbox-kontroll till din PC.
 • Öppna bara Minecraft.
 • Gå till inställningar.
 • Välj sedan Controller.
 • Slå på Auto Jump-omkopplaren också.
 • Ni kommer att kunna hoppa automatiskt när ni håller ned framåt- eller joystickknappen.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här how to turn off auto jump in Minecraft artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Minecraft Controller Support – Med Xbox Controller