För det mesta tror folk att vad detta Bekräfta formulär återinlämnande (err_cache_miss) fel är? Vissa av dem tar det som ett fel, och folk beskriver det i allmänhet som ett fel. Men enligt Superuser-affischerna beskrivs det som ett inslag av Google Krom. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man stänger av Bekräfta formuläråterinlämningsfel. Låt oss börja!

Denna popup uppstår i princip när du antingen går tillbaka till föregående sida i din webbläsare eller uppdaterar systemet faktiskt. Den här popupen har rapporterats av många användare då och då, men denna bugg fortsätter att dyka upp i alla versioner av google chrome och även många andra enheter. Anledningen är den svagt byggda modulen i google chrome som också hanterar framåt- och bakåtrörelser. På grund av detta har det blivit nästan omöjligt att lösa detta problem.

Orsaker till fel vid bekräftelse av återinlämning av formulär

Det finns många anledningar till att detta err_cache_miss-meddelande visas på din skärm. Nedan kan du läsa några av anledningarna, ta en titt.

 • När internetanslutningen inte är korrekt.
 • En sida som består av valfritt formulär har uppdaterats.
 • När du trycker på bakåtknappen medan du är mitt i formulärinlämningen.

När du fyller i ett formulär där det efterfrågas dina uppgifter bör du, medan formuläret är mitt i inlämningen, inte uppdatera eller gå tillbaka från sidan faktiskt. Som medan formulärinlämning användarens data överförs till servern och i fall, om denna process avbryts däremellan. Då är chansen stor att innehållet på sidan faktiskt kan dupliceras. Så som ett resultat får du dialogrutan för återinlämning av bekräftelseformuläret.

Nåväl, på detta sätt visar sig den här dialogrutan vara effektiv. Till exempel, om det inte skulle ha funnits där, kan det bero på att två formulär skulle skickas in med samma uppgifter också. Även då, vid vissa tillfällen, visar sig denna bugg vara väldigt irriterande, speciellt när du har tryckt på uppdateringsknappen av misstag faktiskt.

Mer om Bekräfta formulär Återinlämnande fel

Ni kommer att möta det bara på de webbplatser som innehåller någon typ av form. Dessa formulär inkluderar i princip:

 • Kreditkortsformulär för att slutföra transaktioner
 • Registreringsformulär och inloggningsformulär också
 • Kontaktformulär till exempel våra kontaktsidor
 • Sökformulär för att söka i en databas
 • Eller allt som har att göra med att lägga till, redigera eller också ta bort poster eller filer i en databas

Till exempel när du besöker någon sida för att köpa något. Troligtvis kommer du att använda ett kreditkort för din betalning, för det kommer du också att fylla i ett formulär. Sedan trycker du på skicka för att slutföra processen också.

Om du nu uppdaterar den sidan kommer webbläsaren att behöva data som du angav tidigare för att skicka igen. På så sätt kommer du att debitera två gånger om du inte blev ombedd att göra det confirm form resubmission faktiskt. Det grundläggande syftet bakom denna PHP-kod är att rädda användarna från att göra samma uppgift igen faktiskt.

De flesta användare gillar inte det här meddelandet och de söker mest efter metoder för att hur de kan stänga av bekräfta återinlämning på chrome PHP fix.

Hur man stänger av Bekräfta formuläråterinlämningsfel

Inaktivera Bekräfta återinlämning av formulär från Chrome

Du måste följa dessa enkla steg nedan för att inaktivera funktionen för att bekräfta återinlämning från Chrome om du är en Windows-användare;

 • Först, högerklicka på din Chrome-genväg, välja egenskaper
 • I målfältet måste du lägga till: -disable-prompt-on-repost utan citattecken efter chrome.exe
 • Så som, mitt målfält ser ut som C:Program Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe – disable-prompt-on-re post. Du kan se det på nedanstående bild.
 • Sedan måste du avsluta webbläsaren och öppna den igen (via den nya genvägen)

återinlämning av formulär

Byt ut POST-metoden

POST och GET är i princip de två metoderna som används för att lägga upp data. Att användaren går in i form av webbläsaren. Närhelst postmetoden används, läggs inte data som användaren in i webbadressen till. Tja, tvärtom, närhelst GET-metoden används, läggs data till på URL:en, vilket trotsar sekretessen faktiskt.

Så huvudpoängen är att GET-metoden i allmänhet inte är förstahandsvalet faktiskt. Men i fallet med en dialogruta för inlämning av formulär måste du kontrollera att om du på din sida har tillåtelse att ändra data då. POST-metoden bör ändras till GET-metoden. Du kan uppnå det genom att följa följande steg.

I din URL måste ni ta bort ordet ”POST” och sedan ersätta det med ordet ”GET”.

Använd Google Chrome-egenskaper

Det finns också ett annat sätt att ta bort detta problem via Google Chrome-egenskaper. Du kan få resultatet, följ bara stegen nedan.

 • Först, högerklicka på genvägsikonen i Google Chrome och välj Egenskaper.
 • I Egenskaper måste du hitta ett fält med namnet mål.
 • Nu måste ni bara lägga till den nedan skrivna texten i slutet av den tidigare skrivna texten i Target faktiskt.

–disable-prompt-on-repost(utan citat)

 • Stäng sedan din Google Chrome. Öppna den igen med samma genväg för att se om dialogrutan fortfarande visas vid uppdatering eller inte.

Om ni använder den här metoden, se till att du har två genvägar till Google Chrome. En med de ändringar du gjort och den andra med standardegenskaper också. Genom detta kommer du att kunna använda webbläsaren beroende på dina krav.

Radera no-store

Om de första metoderna inte fungerade för dig då, här är plan B. Om du använder formuläret i rubriken tillsammans med den här PHP-koden kan du undvika felet Bekräfta om formuläret. Den koden är oftast;

header(’Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age=0’);

 • Om du nu vill fixa det, radera helt enkelt (’ingen butik’) från rubriken.
 • Uppdatera sedan sidan i formuläret.
 • Ange formuläret igen och uppdatera för att kontrollera om det är fixat eller inte.

Den här lösningen fungerar dock bara för de som har tillstånd att redigera inlägget som redaktör faktiskt.

Använd inte tillbaka-knappen och uppdatera Google Chrome

Som jag redan har sagt att Bekräfta återinlämning av formulär inte är en bugg eller ett fel. Det här meddelandet visas när google inte cachelagrar inlägg. Så det enklaste sättet att Undvik återinlämning av formulär vid uppdatering PHP är att aldrig använda bakåtknappen. När du skickar formuläret stäng den fliken eller använd en annan länk på plats också.

Enligt Googles produktforum löser sig för det mesta problemet med återinlämning av formulär när användarna faktiskt uppdaterar Chrome. Så det är faktiskt en bra idé att alltid kontrollera den aktuella Google Chrome-versionen och sedan uppdatera den också.

Återställ inställningarna för webbläsaren Chrome

Att återställa webbläsarinställningarna kan också vara ett utmärkt sätt om du vill lösa problemet. Följ bara stegen nedan för att implementera lösningen också.

 • I din webbläsare trycker du på de tre vertikala prickarna i det övre högra hörnet.
 • Välj inställningsalternativ.
 • Gå till slutet och välj Visa avancerade inställningar.
 • Hitta och tryck sedan på alternativet Återställ inställningarna till deras ursprungliga standardinställningar.
 • Klicka på Återställ inställningar.

Använd AJAX Submit-knappen

Om ni lägger till AJAX-funktionen för jQuery, kommer formuläret inte att laddas om efter det att det har skickats in. För det måste du lägga till nedanstående funktion i din sidas kod.

$.ajax({
type: POST,
URL: bin/validation.php.
data: datasträng,
framgång: function(){
//Vad du än vill göra vid framgångsrik inlämning
}
});
returnera falskt;

Där bearbetar Ajax () data som matas in i formuläret enligt vad PHP-filen angav som URL-egenskap faktiskt. Om uppgifterna är validerade anses de vara en framgångsrik form av inlämning och returnerar därför en falsk. Så även om sidan laddas om skulle den faktiskt inte skicka någon ny begäran. Därför kommer det att undvika att dialogrutan dyker upp faktiskt.

Lägg till en tagg inuti -delen

Ytterligare ett sätt för dig att ta bort detta problem är om du kan få tillgång till webbsidans källkod. Sedan kan du också lägga till följande tagg i huvudsektionen på sidan.

Ni måste lägga till detta mycket noggrant på webbsidan. Du kan implementera den här metoden endast när webbplatsen själv initierar begäran faktiskt, och användaren tryckte på uppdateringskommandot också.

Hur kan du inaktivera Bekräfta återinlämning av formulär på Firefox?

Om ni använder Firefox webbläsare och ni också har att göra med ERR_CACHE_MISS vilket naturligtvis är ett meddelande om återinlämning av formulär. Sedan behöver du göra några olika steg också;

 • Öppna först Firefox-inställningen, tryck på till höger på skärmen.
 • Klicka sedan på fliken Sekretess och säkerhet också.
 • Du måste också rensa all cache, webbläsardata och cookies
 • Starta nu om Firefox

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här artikeln och även tycker att den är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man ändrar standardinstallationsplats i Windows