Tja, det råder ingen tvekan om att Windows 10 just nu är det mest använda operativsystemet för stationära datorer. Fastän Windows 10 driver just nu 60 % av stationära datorer eller bärbara datorer, det är faktiskt inte utan dess nackdelar. Om vi ​​jämför det med andra stationära operativsystem är Windows 10 mindre optimerat faktiskt. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man stänger av filminiatyrer i Windows 10. Låt oss börja!

Om din dator har mindre RAM-minne kan du få problem som systemkraschar, frekventa fördröjningar etc. Dessutom kan flyttbara eller nätverksanslutna enheter oftast vara frustrerande långsamma att surfa. Windows 10-användare som använder hårddiskar och dessutom har mindre RAM-minne måste för det mesta vänta på att varje ny filminiatyr också ska laddas i File Explorer.

Även om det är bäst att inaktivera miniatyrer helt. Om du stänger av miniatyrerna påskyndar du bläddring av filer i Filutforskaren.

Även i vår tid av snabba datorer använder många människor flyttbara eller nätverksanslutna enheter som också kan vara frustrerande långsamma att bläddra. speciellt om vi måste vänta på varje ny filminiatyr för att kunna laddas i File Explorer. Lyckligtvis är det väldigt enkelt att påskynda filbläddring genom att stänga av miniatyrer helt. Låt oss se hur du kan göra det

Stäng av filminiatyrer i Windows 10 helt

Tja, i den här artikeln har vi beslutat att dela en arbetsmetod för att stänga av filminiatyrer på Windows 10 operativsystem.

Först måste du öppna Start menyn och skriv sedan File Explorer Options. Tryck på det första resultatet.

(Eller så kan du också öppna ett File Explorer-fönster och välja Visa > Alternativ i menyraden.)

I fönstret Filutforskaralternativ som visas måste du klicka på View flik. I den Advanced Settings område. Tryck på kryssrutan bredvid Always show icons, never thumbnails. Tryck sedan på OK.

Stäng av filminiatyrer

Om du vill kan du öppna en mapp som är full av dokument eller bilder för att testa den nya inställningen. Då ska du bara se standardikoner för varje fil istället för miniatyrer. Det kommer med stor sannolikhet också att påskynda din framtida filläsningsupplevelse.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här artikeln Stäng av filer med miniatyrbilder och att den också är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man ökar Windows 10-mikrofonkvaliteten och -volymen