Möjligen, har du någonsin velat veta om någon har blockerat dig på din iPhone. I denna handledning, vi kommer att visa dig sätten att veta om samtal och meddelanden har blockerats med iPhone . Även om Apple, det gör blockeringsfunktionen till ett enkelt sätt, eftersom du bara letar efter kontakten i fråga, scrollar ner helt och trycker på blockera denna kontakt. För att veta om de har gjort det här med dig, vi fortsätter för att lösa dina tvivel.

Ta reda på om du har blivit blockerad med iPhone

Det finns flera sätt att ta reda på om en iPhone-användare har blockerat ditt telefonnummer. Tänk på att, om de har gjort det, kommer mottagarens mobil inte att ringa eller utfärda någon avisering. Även om du skickar ett text- eller röstmeddelande kommer den användaren inte att vara medveten om det.

Samtalsblockering

Samtalsblockering

För att veta om dina samtal har blockerats med iPhone är ett av sätten att veta att ringa ett testsamtal.

  • Öppna samtalsapplikationen och gör ett test för mottagaren.
  • Lyssna på hur samtalet tas emot. Om du hör tonen en gång och sedan hänvisar den till röstbrevlådan är det troligt att den har blockerat dig.

Nu, att skicka dig till röstbrevlådan betyder inte nödvändigtvis att du har blivit blockerad. Det kan också bero på att mottagaren är på ett annat samtal och därför är linjen upptagen.

Att användaren befinner sig i ett område utan täckning eller att mobilen är avstängd eller i omstartsfasen. Det kan hända att iPhone har nätverksproblem eller helt enkelt att den är i Do Inte Störningsläge. Det skulle vara en fråga om att upprepa åtgärden senare, för att ignorera alla alternativ.

Blockerade meddelanden

Blockerade meddelanden

  • Öppna meddelandeprogrammet. Att observera meddelandeinformation är inte lika tillförlitligt som att använda testsamtal. Vissa uppgifter som visas nedan kan dock vara användbara för att veta om någon har blockerat dig.
  • Öppna det sista meddelandet, vi letar efter en Läsmeddelande. Många användare har det här alternativet aktiverat, så om du inte ser, Läs … under ditt meddelande kan de ha blockerat dig.
  • Leta efter ett levererat meddelande under det sista meddelandet. Om du kunde se detta meddelande tidigare och inte längre, kan det bero på att jag blockerade dig. Tänk på att om meddelandena som skickas visas i grönt, istället för blått, betyder det att iPhone försöker skicka ett textmeddelande, SMS, istället för ett iMessage, dessa meddelanden kan ha en extra kostnad i ditt pris.

Men som med samtal kanske mottagaren inte har data på sin iPhone, nätverksproblem eller är helt enkelt avstängd eller utanför täckning. Det finns många anledningar till att vissa meddelanden kan misslyckas och det är inte ett meddelande om att mottagaren har blockerat dig på din mobil.

Dolt nummer för att veta om du har blivit blockerad med iPhone

Ett annat sätt att veta om du blivit blockerad i både samtal och meddelanden är genom att ringa mottagaren med ett dolt nummer.

För att aktivera det, gå till Inställningar >> Telefon >> Visa nummerpresentation och avaktivera alternativet Visa nummerpresentation av dina iPhone-inställningar och ring samtalet igen. Genom att göra det visas inte din kontaktinformation för mottagaren. Det återstår bara att kontrollera om du tar emot samtal eller om du får meddelanden.

Efter allt detta är det bra att vara medveten om människors integritet, om denna person inte vill ta emot ett meddelande eller samtal från dig är det bättre att inte störa honom.

Se även:En modifierad Lightning-kabel kan infektera en Mac med skadlig programvara och tillåta fjärråtkomst