Tja, även om Firestick nu också erbjuder alternativet för skärmspegling inbyggt, återigen stöds dock fortfarande inte iOS- och Mac-enheter på det också. Det finns uppenbara lösningar som ni också kan använda för att spegla din Mac till Firestick också. I den här artikeln kommer vi att prata om Hur speglar jag Mac till Firestick – bästa appar. Låt oss börja!

Jag gjorde också en lista över sätt från vilka ni kan spegla din iPhone till Firestick och även enkelt dela ditt innehåll till den stora skärmen också. Följande appar simulerar i princip en AirPlay-server på Firestick och tar även emot innehållet från PC:n och castar sedan det på TV:n.

Hur speglar jag Mac till Firestick – Bästa apparna

AirScreen

Fördelar

 • Riktigt enkelt för att använda UI
 • Omedelbar anslutning
 • Snabb foderöverföring också

Nackdelar

 • Otillförlitlig anslutning på Firestick 4K (kanske är det faktiskt mjukvaruproblemet)

spegel mac till firestick

AirScreen är en av de mest kända apparna för att spegla både Android- och iOS-skärmar till Firestick också. Engångsinstallationen är väldigt enkel, och du kan få appen från Amazon Store (ta en titt på länken nedan). Öppna appen och kör sedan servern på FireStick och sedan borde ni se alternativet dyka upp på din Mac också. Till skillnad från streaming från en iPhone kan ni också använda din Firestick som en andra bildskärm. För att spela upp några videor när du arbetar på din PC. AirScreen stöder i princip alla de stora trådlösa streamingprotokollen också. Det inkluderar även Airplay, Cast, Miracast och DLNA.

AirScreen är också kompatibel tillsammans med vanliga operativsystem. Det inkluderar i princip iOS 8 via 13, macOS 10.5 via 10.15, Android 5 via 10 och Windows 7 via 10. AirScreen behöver bara installeras på de enheter som ni faktiskt vill ta emot media på. Du behöver inte installera det på någon av de enheter som du vill skicka media från också.

Installera AirScreen (eldstad)

Spegel för Fire TV | spegel mac till firestick

Fördelar

 • Snabb lokal anslutning också
 • Den dedikerade kanalen för att spela upp videor

Nackdelar

 • Appen behöver installeras på båda enheterna

Installera Mirror för Fire TV (Firestick, Mac OS)

Tja, AirPlay är inte det enda sättet att spegla din Mac-skärm till Firestick faktiskt. Mirror for Fire TV är en annan speglingsapp som i princip låter dig casta din skärm till TV:n utan ansträngning. Ni måste installera mottagarappen på Firestick via följande länk nedan och sedan installera en annan app på Mac. Den upptäcker i princip automatiskt din Firestick på samma nätverk och strömmar också bilderna sömlöst. Nu till skillnad från AirScreen och AirPin Pro, och ni kan också släppa videofilerna från din Mac. Och sedan spela det på Firestick utan ens mycket fördröjning också. Men det kommer faktiskt med en prislapp på $9,99 och ni kan prova det i tre minuter innan ni köper den betalda versionen.

Ni kan använda det här alternativet om ni har en videofil på din Mac och ni bara vill spela upp filen på TV:n. Släpp den i lådan så kommer den att spelas på TV också. Inställningar (ikonen som finns längst ner till höger i appen). Klicka bara här för att begära support från vår 24/7 supportpersonal. De svarar oftast inom bara 2 timmar på alla frågor som ni också kan ha. Om din fråga är teknisk, vänligen inkludera även diagnostikinformationen.

Begränsningar: ja, Apple har HDCP DRM-skydd för att spela iTunes-filmer. Detta betyder att skärmspegling inte är möjlig när ni tittar på filmer från iTunes.

AirPin Pro | spegel mac till firestick

Fördelar

 • Lokal anslutningsflödesöverföring
 • Olika lägen för AirPlay för video och ljud också

Nackdelar

 • Användargränssnittet är faktiskt förvirrande för nybörjare

Installera AirPin Pro (Firestick)

spegel mac till firestick

Tja, precis som AirScreen låter AirPin Pro dig också dela skärmen över AirPlay. Den skapar i princip och kör sedan AirPlay-mottagaren i bakgrunden. Så ni behöver inte slå PÅ servern varje gång du startar din FireStick. Det är riktigt bra att spegla din PC-skärm eller använda din Firestick som en utökad skärm. Men du kan bara spela lite musik utan att ens spegla skärmen faktiskt. Appen är betald och det skulle kosta dig $4,99, men du kan prova gratisversionen för att se om appen fungerar för dig.

Splashtop | spegel mac till firestick

Fördelar

 • Säker anslutning också
 • Tillåter fjärrstyrning av Mac från TV
 • Enkelt UI

Nackdelar

 • Behöver ytterligare hårdvara för att fungera som en fjärrlösning
 • Fungerar inte ens utan internet

spegel mac till firestick

Om ni menar allvar med att spegla din PC till din TV så kanske prova Splashtop. Det är en berömd fjärrspeglingsapp som ni kan använda för att casta din skärm till TV:n. Det är mer än bara en speglingsapp och ni kan till och med styra macen från din TV, men du skulle behöva ansluta ett tangentbord och en mus via en splitterkabel. Ändå är Splashtop faktiskt ett legitimt alternativ för att spegla din Mac-skärm till Fire TV Stick. Den enda varningen med den här appen är att ni inte kan installera den inbyggt. Men du kan få det från Aptoide TV. Spela alla 3D-spel och alla Flash-spel

Högupplöst, realtidsvideo och ljudströmning från datorns webbkamera också. Du kan enkelt styra dina Windows- och Mac-appar och även spel med genvägar på skärmen som är mappade till dina mest använda funktioner. Använd de inbyggda profilerna för kända appar eller skapa dina egna också.

TeamViewer- Precis så kan du använda TeamViewer-klienten för att fjärrlogga in på din Mac från din Firestick. Den fungerar precis som Splashtop och låter dig även se Mac-skärmen och låter dig också styra allt på den. Du kan få det på Aptoide TV-appen också.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här mirror mac to firestick artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Ladda ner och installera Chrome för Android TV