I Android mobiltelefoner, ni får en funktion som heter gränser för dataanvändning. Den här dataanvändningsinställningen mäter i princip vilken data du använder. Vilket ni kan ange en datagräns en månad enligt dig faktiskt. Så fort du passerar en viss tröskel börjar du få datavarningar. I den här artikeln kommer vi att prata om hur tar jag bort meddelande om uppnådd datagräns. Låt oss börja!

Efter att varningen startar kommer du att se hur mycket GB data du har använt under faktureringscykeln. Dessa data rensas automatiskt i början av varje faktureringscykel, som också ställs in på månadsbasis. Så här kan du manuellt återställa dataanvändningen i din Android-mobiltelefon.

Om ni vill återställa datacykeln måste ni först välja ett datum och sedan börja återställa det.

Obs | datagräns nådd

Först och främst måste du slå på din mobildata (mobildata).

Gå sedan till Systeminställningar eller dra meddelandelådan och klicka på kugghjulsikonen. Och då kan ni komma åt inställningarna direkt.

Dessa saker har jag gjort hittills.

  • Svep aviseringen åt vänster eller höger precis som vi gör för att ta bort andra meddelanden, men det fungerar inte här
  • Försökte öka min tröskel för datagräns, men kunde inte hitta det alternativet
  • Att döda den processen och sedan starta om Android hjälper inte heller riktigt

Sammantaget är detta meddelande om ”gränsen för mobildata överskriden” verkligen irriterande.

Hur tar jag bort meddelande om uppnådd datagräns

Tja, de goda nyheterna är att ni inte behöver återställa telefonen. Du kan fixa detta på bara 5 sekunder. Anledningen till att du inte ser något alternativ för att ta bort detta är att din mobildata måste vara PÅ. Och först då kommer ni att se att alternativet ändrar din mobildatatröskel faktiskt. Och jag antar att du var på Wi-Fi när du fick åtkomst till det här alternativet.

Låt oss nu se är hur man tar bort denna mobildata gräns nått meddelande?

  • Först måste du slå på din mobildata.
  • Gå nu till din inställningsapp. För att göra detta dra ned meddelandefältet och klicka på Settings alternativ
  • När du är på inställningssidan, leta bara efter Data Usage alternativ under Wireless & Networks. Oftast är det faktiskt det fjärde alternativet från toppen.
  • Stäng sedan av alternativet Ställ in mobildatagräns nådd och svep aviseringen åt vänster. Den här gången försvinner det faktiskt. Eller, om du fortsätter att avisera om datagränsen överskrider, höj sedan varningströskeln.
  • Och nu kan du äntligen stänga av mobildata. Ni vill inte få det här meddelandet snart. Höger?

datagräns nådd

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här data limit reached artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man åtgärdar iPhone-felet ”Kunde inte aktivera mobildatanätverket”