Android är faktiskt ett gigantiskt operativsystem där det finns mycket anpassningsmöjligheter. Som att det finns miljontals appar som i princip finns där på marknaden. Och ni kan utföra massor av åtgärder som bara är möjliga tillsammans med dessa appar och vi är här tillsammans med en diskussion om en app. Det är Dolby Atoms appen som är välkänd för att finnas där i dyra telefoner som Samsung och Sony etc. I den här artikeln ska vi prata om Installera Dolby på Android-enheter – med eller utan rot. Låt oss börja!

Denna app är i princip känd för att förbättra ljudsystemet på din Android-mobil. När den lägger till ett surroundsystem till din enhet finns det dock massor av mobiltelefoner som faktiskt inte har dessa appar. Så jag är här med en metod genom vilken du enkelt kan lägga till den här appen till din Android-telefon. Detta är en systemapp så att du faktiskt inte kan installera den direkt på din Android-telefon. Så i den här metoden kommer jag att diskutera metoden genom vilken du kan flasha den här systemappen i din Android-telefon. Och detta kommer inte att ta mycket tid och du kommer faktiskt att ha den här appen på din Android.

Och när du har den här appen kan du slå på dess funktionalitet och kan anpassa sakerna för att förbättra ljudutgången på din Android-mobil. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att gå vidare.

Vad är Dolby Atmos?

Dolby Atmos ljud är faktiskt en surround-ljudsteknik. Den utvecklades i princip 2012. Den ger en fantastisk ljudupplevelse för användarna. Dolby Atmos tar ljudkvaliteten till nästa nivå och ger även tydlig och fantastisk musik.

Så i början introducerades den till biosalonger. men nu är den även tillgänglig för mobiltelefoner. Nuförtiden kommer de flesta smartphones förinstallerade tillsammans med Dolby Atmos. Detta beror på att det är den bästa ljudtekniken som finns tillgänglig för närvarande.

Installera Dolby på Android-enhet – med eller utan rot

Metoden är verkligen enkel och rak och du behöver bara följa enkla steg och även en icke-teknisk kille kan implementera den. Detta eftersom jag alltid skriver guiden som alla kan förstå och implementera faktiskt. Så följ stegen nedan för att fortsätta.

Utan rot

Tja, i den här metoden kommer vi att se hur du kan få atmos apk för Android utan root. Här är saker du har innan du börjar med den här metoden. Se till att din enhet faktiskt inte är rotad, Dolby Atmos APK för Android och även Google Play Musik installerad. Det är bara det.

Eftersom ni har en enhet som inte är rotad, kommer ni inte att få den bästa kvaliteten som Dolby Atmos har att erbjuda. Snarare kommer den bara att justera inställningarna och även justera Equalizern. Om ni vill ha den äkta Dolby Atmos-effekten så har ni också en rootad enhet.

 • Ladda bara ner den senaste versionen av Dolby Atmos APK från länken nedan,

Dolby Atmos APK

 • Du måste installera Dolby Atmos-appen från apk-filen du just laddade ner. (Se till att okända källor är påslagna, annars får du ett felmeddelande när du installerar appen. Gå bara till säkerhetsinställningarna och aktivera installationer av okända källor)
 • När apk-filen för appen har installerats, starta bara om telefonen och öppna inte appen ännu
 • Ladda nu ner och installera Google Play Musik-appen från Play Butik (Hoppa över om det redan är gjort) faktiskt.

Från och med nu fungerar den icke-rootade versionen av Dolby Atmos APK bara tillsammans med Google Play Musik och en majoritet av andra appar fungerar inte med detta apk också.

 • Klicka på ikonen med tre rader och välj inställningar
 • Under Equalizer ställer alternativet in den på Dolby Atmos och ni är alla redo…

Nu har vi framgångsrikt aktiverat Dolby Atmos på vår icke-rootade Android-enhet tillsammans med lätthet också.

Med rot

Du måste följa steg-för-steg-instruktionerna om du har en rotad enhet. Du bör vara extremt försiktig när du gör detta. Även ett litet misstag kan rensa hela telefonen. Fortsätt bara vidare, om ni har grundläggande kunskaper om att rota och blinka Android-enheter faktiskt.

Nu i den nämnda metoden såg vi hur du kan installera Dolby Atmos APK på Android utan rot. Låt oss nu se hur du kan få Dolby Atmos installerat på Android-enheter tillsammans med root-åtkomst.

 • Först och främst ladda ner zip-filen av Dolby Atmos som vi är på väg att flasha om en stund. Se också till att du har TWRP-återställning installerad på din enhet. Vi kommer att flasha den tillsammans med Zip-filen som nämns ovan.

Dolby Atmos ZIP

(Det rekommenderas alltid för att ta en fullständig säkerhetskopia innan du går vidare. Om något går fel kan vi enkelt återställa ändringarna och även återgå till det normala.)

Sedan | Installera Dolby på Android

 • När du har laddat ner den flashbara zip-filen av Dolby Atmos. Sedan är det bara att kopiera det till en plats där det är tillgängligt via TWRP Recovery. Du kan också antingen kopiera den till din telefons interna lagring eller SD-kort också.
 • Inaktivera din enhet och håll volymen upp eller ner + strömknappen för att starta upp i återställningsläge.
 • I återställningsläge måste du trycka på Installera
 • Navigera nu och hitta den flashbara zip-filen av Dolby Atmos som vi precis kopierade. välj rätt fil
 • När du väljer .zip-filen är allt du vill göra att flytta reglaget för att installera det. Svep från vänster till höger för att starta installationen.
 • Vänta nu tills den har installerats
 • Om du behöver kan du bara rensa cachen
 • Starta om din enhet tillbaka till OS och där har ni Dolby Atmos installerat i verkligheten.

Installera Dolby på Android

 • Du måste öppna Dolby Atmos-appen och justera equalizerinställningarna för att få ut det bästa av Dolby Atmos. Du kan försöka justera basen och många andra kontroller för varje musik/låt och njuta av Dolby Atmos-ljud som aldrig förr.

Nu har vi också framgångsrikt installerat Dolby Atmos på vår Android-enhet.

Hur avinstallerar jag Dolby Atmos?

Om du vill avinstallera Dolby Atmos av någon anledning kan du följa stegen nedan för att bli av med Dolby Atmos APK från din enhet också.

 • Först måste du ladda ner Avinstallera Zip-filen för Dolby Atmos från länken nedan,

Avinstallera Dolby Atmos

 • Inaktivera din telefon och starta sedan i återställningsläge
 • Välj sedan Installera
 • Navigera nu och leta upp Uninstaller-zip-filen som vi just laddade ner
 • Svep från vänster till höger för att installera avinstallationsprogrammet
 • Vänta nu i några sekunder tills Dolby Atmos-systemet raderas från din enhet.
 • När du gör det, Rensa Cache och Dalvik Cache och starta om till normalt läge.
 • Ni har också framgångsrikt avinstallerat Dolby Atmos från din Android-enhet.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här Install Dolby on Android artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: DTS vs Dolby – Vad är den faktiska skillnaden