Efter 2 veckor efter lanseringen av den första betaversionen kommer den andra offentliga betaversionen av iOS 13. Om du redan väntade på detta ögonblick du kan gå till Programuppdateringar för att ladda ner motsvarande beta. På samma sätt, om du har iPad 13 i offentlig beta kan du redan ladda ner den.

Apple gjorde också en release angående betaversionen för utvecklare. Om du har en iPhone 7 i iOS 13 beta 2 kan du ladda ner beta 3 från Programuppdateringar.

Apple fortsätter med de offentliga betaversionerna av iOS 13

Om du är en användare som bara vill komma åt betatesterna för installation tillhandahåller Apple ett offentligt betaprogram för iOS, macOS och tvOS.

I beta 3 lanseras för utvecklare, vissa intressant ändringar och detaljer upptäcktes, relaterat till FaceTime och Filöverföring. Om du vill veta vilka ändringar som gjorts mellan betaversionerna lämnar vi detta länk så att du inte förlorar någon detalj.

Bland de mest intressanta nyheterna i iOS 13 har vi det nya mörka läget. När den är aktiverad kommer hela miljön och systemapparna att förvandlas till en djupsvart färg med textdetaljer i olika ljusa färger. Foto-appen förnyade sitt gränssnitt och visar nu fotografierna av vår iPhone på ett mer detaljerat sätt, både för iOS och iPadOS har nya redigeringsfunktioner lagts till.

Sök efter vänner och Hitta min iPhone samlas i en ny app som heter Sök, som kommer att samla in platserna för vänner eller personer som vi har lagt till som en familj i iCloud, samt var våra olika Apple-enheter finns.

iOS 13 och iPadOS 13 public beta 2 är nu tillgänglig för nedladdning

Förbättringar i Maps, CarPlay, dubbelt ljud med olika AirPods, HomePod med igenkänning av olika röster med Siri är några av nyheterna som också kommer med ankomsten av iOS 13.

Viktiga rekommendationer om du bestämmer dig för att installera en offentlig betaversion

Efter att du registrerat dig på den offentliga betasidan är det viktigt att du tänker på följande rekommendationer:

  1. Dessa betaversioner är inte fria från systemfel, så vi rekommenderar att du installerar dem på en sekundär iOS/macOS-enhet.
  2. Om du riskerar att installera någon av dessa versioner på din huvuddator, se till att du säkerhetskopierar eller säkerhetskopierar din information så att den är säker.
  3. Kom ihåg att eftersom det är en betaversion kommer driften av flera appar inte att vara densamma. Du kan drabbas av krascher och buggar på skärmen.
  4. Om du vill rapportera ett allvarligt fel, Feedback-appen kommer att användas för att skicka din rapport till Apple.
  5. Njut av den offentliga betaversionen, när den kommer ut en andra betaversion kan du uppdatera från Inställningar -> Programuppdateringar.

Se även:2020 iPhone kommer att ha OLED-skärm och det efterlängtade 5G-chipet