După 2 săptămâni de la lansarea primei beta, vine a doua beta publică a iOS 13. Dacă așteptai deja acest moment puteți accesa Actualizări software pentru a descărca versiunea beta corespunzătoare. În același mod, dacă aveți iPad 13 în beta publică, îl puteți descărca deja.

Apple a făcut și o lansare cu privire la beta pentru dezvoltatori. Dacă aveți un iPhone 7 în iOS 13 beta 2, puteți descărca beta 3 din Actualizări software.

Apple continuă cu beta-urile publice ale iOS 13

Dacă sunteți un utilizator care dorește doar să acceseze testele beta pentru instalare, Apple pune la dispoziție un program beta public pentru iOS, macOS și tvOS.

În beta 3 lansat pentru dezvoltatori, unii interesant schimbări si detalii au fost descoperite, în legătură cu FaceTime și transfer de fișier. Dacă vrei să știi modificările făcute între beta, lăsăm asta legătură ca sa nu pierzi niciun detaliu.

Printre cele mai interesante noutăți din iOS 13, avem noul mod întunecat. Când sunt activate, întregul mediu și aplicațiile de sistem se vor transforma într-o culoare neagră intensă detalii text în diferite culori deschise. Aplicația Fotografii și-a reînnoit interfața și acum arată fotografiile iPhone-ului nostru într-un mod mai detaliat, atât pentru iOS, cât și pentru iPadOS, sunt adăugate noi funcții de editare.

Căutați prieteni și Find my iPhone se reunesc într-o nouă aplicație numită Căutare, care va aduna locațiile prietenilor sau ale persoanelor pe care le-am adăugat ca familie în iCloud, precum și locația diferitelor noastre dispozitive Apple.

iOS 13 și iPadOS 13 public beta 2 acum disponibile pentru descărcare

Îmbunătățirile în Hărți, CarPlay, audio dual cu diferite AirPod, HomePod cu recunoașterea diferitelor voci cu Siri sunt unele dintre noutățile care vin și odată cu sosirea iOS 13.

Recomandări importante dacă decideți să instalați o versiune beta publică

După ce vă înregistrați pe pagina publică beta, este important să aveți în vedere următoarele recomandări:

  1. Aceste beta nu sunt lipsite de erori de sistem, așa că vă recomandăm să le instalați pe un dispozitiv secundar iOS / macOS.
  2. Dacă riscați să instalați oricare dintre aceste versiuni pe computerul dvs. principal, asigurați-vă că faceți o copie de siguranță a informațiilor dvs., astfel încât acestea să fie în siguranță.
  3. Rețineți că fiind o versiune beta, funcționarea mai multor aplicații nu va fi aceeași. Ai putea suferi de blocări și bug-uri pe ecran.
  4. Dacă doriți să raportați o defecțiune gravă, aplicația Feedback va servi pentru a trimite raportul dvs. către Apple.
  5. Bucurați-vă de beta publică, când apare o a doua versiune beta, puteți actualiza din Setări -> Actualizări software.

Vezi și:iPhone-ul din 2020 va avea ecran OLED și mult așteptatul cip 5G