Letar du efter de bästa iPad-tangentbordsapparna? Aktietangentbordsappen på iOS kommer med massor av funktioner som t.ex multi-touch shift-stöd, snärtningsgester och det för närvarande släppta ”långtrycket för att flytta markören” etc. Men om du använder Android kanske du missar dessa fantastiska funktioner som GIF- och geststöd, svepskrivning, etc. Tack och lov låter iOS dig ladda ner eller installera tangentbordsappar från tredje part på din iPad för att njuta av dessa funktioner. Jag har gjort en komplett lista över bästa tangentbordsappar för iPad. Kom låt oss ta en titt:

Lista över iPad-tangentbordsappar:

Grammatiskt tangentbord

låt oss börja med det grammatiska tangentbordet. Det kan finnas en chans att du redan hört talas om Grammarly, den fantastiska Chrome-tillägg, som kontrollerar vår stavning och grammatik på språng. Förra året har företaget också lanserat sin första iOS-tangentbordsapp.

Tangentbordsappen fungerar på samma sätt som dess tjänst. Dessutom kontrollerar den inmatningstexten för stavnings- eller grammatiska fel och varnar dig om eventuella fel innan du trycker på enter. Till exempel om du gör ett fel när du skriver och saknar skiljetecken. Grammarly föreslår också rätt skiljetecken eller ord, du behöver bara klicka på knappen för att korrigera det. Det är ganska enkelt eller enkelt. Det är också korrigerar stavningen automatiskt för vissa ord, vilket passar bäst och bättre än inbyggd autokorrigering.

Kan också använda Grammarly-tangentbordet efter att ha använt din iPad för presentationer, skolarbete, e-postmeddelanden och mycket mer. Och ja, från Firefox till Insta, det fungerar på många appar. Grammarly är gratis att använda men du kan också logga in och köpa extra funktioner för en liten summa.

Funktioner
 • Autokorrigera stavningar eller grammatikkontroll
 • Tangentbordsklick
 • Emoji

Kolla upp: Grammatiskt tangentbord

Fleksy tangentbord

I listan är den andra ett Fleksy-tangentbord. Även om iPad inte är avsedd för enhandsanvändning, men om du gillar att använda den med en hand, kan du det med den här applikationen.

Fleksy tillhandahåller dock massor av anpassning som den erbjuder. Appen låter dig anpassa tangentbordet med olika tillägg eller teman. Du kan ändra utseendet och hur du interagerar med tangentbordet. Den är kompatibel med klistermärken eller GIF som du kan söka på tangentbordet och dela direkt.

Appen är tillgänglig gratis på App Store och den erbjuder vissa köp i appen främst för anpassning eller tema.

Funktioner

 • Enhandstangentbord
 • Klistermärke eller GIF
 • Pekarkontroll
 • Nummerrad
 • Ordförutsägelser

Kolla upp: Fleksy

TouchPal

touchpal-iPad tangentbordsappar

Om du föredrar ett fancy-byxtangentbord är denna andra bästa app TouchPal-tangentbordet. Den erbjuder olika teman för tangentbordet. Teman sträcker sig från minimala till extravaganta. Du kan också få ett Mekaniskt tangentbord, graffiti, skrivare, jul, etc. Och om det inte är ok kan du också skapa ditt eget anpassade tema i applikationen.

TouchPal kan stödja knappljud, nattläge, olika språk och textkonst. Textkonst ser fantastiskt eller coolt ut när du skriver bokstäverna. Men bokstäverna ersätts med ASCII-tecken som är ganska lika deras motsvarande bokstäver. Till exempel ersätts A med ett @-tecken, H med #, S med $, etc. Jag rekommenderar att du inte använder tangentbordet för lösenord.

Kolla upp TouchPal

Blinkande tangentbord

Den tredje är Blink. Denna tangentbordsapp förutom andra appar i den här listan fokuserar på att det är lätt att skriva förutom teman. Du kan ändra tangentbordslayouten och välja mellan QWERTZ, QWERTY, AZERTY, tyska, spanska och JKLC.

En fantastisk funktion med det blinkande tangentbordet är att det kan dela tangentbordet i två halvor gör det enklare att skriva på iPad. Du kan också anpassa layouten efter tummens position och handstorlek. Du kan också ställa in alternativa tecken för varje tangent och aktivera den genom att flytta nedåt. Den enda nackdelen med den här appen är att den bara stöder 5 språk.

Appen är gratis och några fantastiska funktioner som typsnitt och oändliga alt-tecken kan köpas som köp i appen.

Kolla upp: Blinkande tangentbord

Flicktyp

Flicktyp

Flicktype är ett annat distinkt tangentbord i både användning och utseende. Men du får också standard QWERTY-layout, det finns ingen Enter-knapp eller mellanslagstangent. Jag vill prova det här tangentbordet minst en gång innan jag flyttar upp det.

Det ger svepgester som kan användas för att skriva effektivt istället för mellanslagstangenten och enter-tangenterna. När du väl har skrivit, dina bokstäver kan inte visas och tangentbordet visar lösenordsfältet prickar. Den här funktionen hjälper dig också att fokusera din uppmärksamhet på texten bredvid tangentbordet.

En annan fantastisk funktion hos Flicktype är ögonfritt skrivande, som talar tillbaka till dig när du skriver. Så om du känner den med en synnedsättning, ja, du bör rekommendera detta till dem.

Funktioner

 • Det ger snabba svepgester
 • Snabb emoji
 • Kompatibel för Apple Watch
 • Tala tillbaka när du skriver

SwiftKey

Swiftkey är en annan fantastisk eller mest populära tangentbordsapp för både iOS eller Android. Och det som gör det populärt är stöd för över 150 modersmål.

Swiftkey kommer med alla funktioner som en tangentbordsapp kan ha. Du får Urklippshanterare, snygga teman och annat intelligent tangentbord. Men det spårar ditt skrivande och ger fantastisk insikt i hur tangentbordet förbättrade ditt skrivande. Du kan också se korrigerade stavfel, sparade tangenttryckningar, skrivna ord, förutspådda ord, avstånd som flödar, etc. När du synkroniserar appen med dina sociala mediekonton kan den känna igen dina skrivmönster och definitivt avsluta dina meningar åt dig.

Funktioner

 • Användningsstatistik
 • Modersmål och lokalt språk
 • Emoji eller GIF
 • Urklipp
 • Svep att skriva.

Gboard

Gboard-iPad tangentbordsappar

Gboard är Googles tangentbordsapp som är tillgänglig för både Android- eller iOS-enheter. Gboard ersätter ditt standardtangentbord och ger dig tillgång till flera Google-funktioner från ditt nya Gboard-tangentbord.

Det bästa försäljningsargumentet med Gboard är Google sökintegration. Du söker inte bara från själva tangentbordet utan skickar även länkar direkt.

I stället för standardlayouterna kan Gboard stödja mindre kända nischlayouter som COLEMAK eller DVORAK. Du kan också välja upp till 3 språk åt gången vilket gör det enklare att byta. Gboard erbjuder också stötande ordblockerare eller glidskrivning, något som inte finns här från iOS-tangentbordsappen.

Gboard tillhandahåller en samling klistermärken och du kan också skapa anpassade klistermärken i appen och sedan lägga till den på ditt tangentbord. Dessutom ger den en röstingång så det är bra.

Kolla upp Gboard

Gå ombord

Detta är den sista appen i den här listan och definitivt den mest mångsidiga. Reboard låter dig skapa anpassade teman. Du kan också välja olika typsnitt för din tangentbordsapp som innehåller symboler som liknar bokstäver. Du kan också skapa din egen lista över textgenvägar med dess inbyggda textexpansionsfunktion.

Den viktigaste funktionen i denna app är appintegrationen med andra appar och tjänster. Det finns också 27 olika tjänster eller appar och du kan slå på eller av dem när det passar dig. Vissa tjänster inkluderar webbsökning, YouTube-sökning, urklipp, kontakter, översättare, kalkylator, Wunderlist, Google Drive, Slack, etc. Du kan också använda alla dessa applikationer direkt från tangentbordet vilket gör det bekvämare.

Slutsats:

Det här var mina bästa val för de fantastiska tangentbordsapparna för iPad. Grammatiskt fungerar bra om du gillar perfekt engelska i dina rapporter eller e-postmeddelanden eller i allmänna konversationer. Flicktype erbjuder många olika sätt att använda ett tangentbord och är avsedd för snabba informella meddelanden. Swiftkey eller Gboard erbjuder också ett tillförlitligt eller konsekvent gränssnitt med några intuitiva funktioner som användarstatistik respektive markörkontroll. Du kan också kolla in Giphy, om du vill dela dina anpassade GIF:er, utan att lämna appen. Låt oss veta vilket tangentbord du använder på din enhet.

Läs också: