Apple și-a raportat astăzi noua ieșire din cel mai nou iPhone din 2019. Gama iPhone 11, iPhone Pro și iPhone Pro Max. În plus, sunt ocazii interesante cu siguranță pentru cei care caută echipamente noi pentru telefoane mobile Apple. Cu toate acestea, nu foarte bun pentru gadgeturile actuale. Care trebuie trimis în cărțile de istorie pentru a elibera o cale pentru cele mai recente dispozitive.

La fel ca și alte organizații diferite de pe această piață. Apple ar trebui să fie sălbatic în ceea ce privește gadgeturile pe care le vinde în centrul comercial mondial.

Nu există nicio șansă să fii singur sau să te lipi de gadgeturi deja de vârf. Vechiul trebuie să se miște într-o parte, totul împreună pentru ca noul să strălucească și să devină punctul central. Având în vedere asta, cu un impact puternic. Apple a anunțat închiderea iPhone 7, iPhone 7 Plus și observa; iPhone XS și iPhone XS Max.

iPhone XR a fost prezentat inițial în 2018 ca fiind adesea rezonabil. Cu toate acestea, dar mai puțin performantă, opțiune pentru iPhone XS și iPhone XS Max. iPhone 8 a mers cu anunțul Apple iPhone X în 2017. Aceste dispozitive au fost active de sine stătătoare și se pare că Apple a ales să rămână cu aceste telefoane mobile pentru 2019 oricum.

Vezi și:iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

iPhone XS, XS Max

iPhone XS Întrerupt

Sfârșitul gamei iPhone XS întrerupte ar putea dezamăgi clienții individuali. În plus, odată cu gama iPhone 11, Apple crede că continuarea cu 2018. Telefoanele lider iPhone la costuri reduse ar fi fost contra-câștigătoare. Apoi iPhone XR, iPhone 8 și iPhone 8 Plus primesc o valoare tăiată. Pentru a le face cu atât mai economic vorbind cu cumpărătorii care caută un alt gadget. Care rulează iOS, dar care ar prefera să nu plătească costuri de top pentru unul dintre ele, începând cu liniile iPhone 11 raportate târziu.

Tim Cook și grupul de promovare al Apple vor fi văzut această reproiectare a secțiunii iPhone. iPhone XR s-a dovedit a fi excepțional de bine cunoscut și cu siguranță ceva de care mulți clienți ar avea nevoie pentru a rămâne aproape de noua linie iPhone 11.

Vezi și: Apple Watch seria 4

Nu are rost să discutăm acest lucru în continuare, și este mai departe și în sus, iar acum cumpărătorii vor avea de ales să meargă de top cu iPhone 11, iPhone 11 Pro sau iPhone Pro Max sau să obțină ceva oarecum din ce în ce mai rezonabil cu iPhone XR sau iPhone 8/8 Plus.

Preturi noi

  • iPhone 8 (64 GB): 449 USD | iPhone 8 (128 GB): 499 USD
  • 8 Plus (64 GB): 549 USD | iPhone 8 Plus (128 GB): 599 USD
  • XR (64 GB): 599 USD | iPhone XR (128 GB): 649 USD

Apple Watch Series 4 Întrerupt

Odată cu lansarea noilor serii de mere, seriale mai vechi au fost întrerupte pentru utilizatori.