Apple har idag rapporterat sin färska ur den senaste nya 2019 iPhone. Utbudet som iPhone 11, iPhone Pro och iPhone Pro Max. Dessutom är det säkert spännande tillfällen för dem som letar efter ny Apple-mobiltelefonutrustning. Dock inte särskilt bra för nuvarande prylar. Som måste skickas till historieböckerna för att rensa en väg för de senaste enheterna.

På samma sätt som andra olika organisationer på denna marknad. Apple borde vara vild när det gäller prylarna som de säljer till det världsomspännande kommersiella centret.

Det finns ingen som helst chans att vara ensam eller hålla sig till prylar som redan är i toppklass. Det gamla behöver flytta åt sidan för att det nya ska lysa och bli det överväldigande fokus. Med tanke på det, med en kraftig påverkan. Apple har meddelat stängningen av iPhone 7, iPhone 7 Plus, och observera; iPhone XS och iPhone XS Max.

iPhone XR presenterades ursprungligen 2018 som ofta rimlig. Men men mindre presterande, alternativ till iPhone XS och iPhone XS Max. iPhone 8 följde med Apples iPhone X tillkännagivande 2017. Dessa enheter har varit aktiva i sin egen rätt, och det visar sig att Apple har valt att stanna med dessa mobiltelefoner under 2019 i alla fall.

Se även:iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max

iPhone XS, XS Max

iPhone XS utgår

Slutet på iPhone XS Avvecklad lineup kan besviken för enskilda kunder. Dessutom, med iPhone 11-sortimentet, tror Apple att fortsätta med 2018. Iphone-ledartelefoner till låga kostnader skulle ha varit motarbetande. Sedan får iPhone XR, iPhone 8 och iPhone 8 Plus ett värde. För att göra dem ännu mer monetärt sett till köpare som letar efter en annan gadget. Som kör iOS ännu, vem skulle föredra att inte betala de högsta kostnaderna för en av dem från och med sent rapporterade iPhone 11-uppställningar.

Tim Cook och Apples marknadsföringsgrupp kommer att ha sett denna omdesign av iPhone-sektionen. iPhone XR har visat sig vara exceptionellt välkänd och definitivt något som många kunder skulle behöva för att hålla sig nära den nya iPhone 11-serien.

Se även: Apple Watch Series 4

Det är ingen idé att diskutera detta vidare, och det går framåt och uppåt, och just nu kommer köpare att ha valet att välja mellan att gå på topp med iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone Pro Max, eller få något som blir allt mer rimligt med iPhone XR eller iPhone 8/8 Plus.

Nya priser

  • iPhone 8 (64 GB): 449 $ | iPhone 8 (128GB): $499
  • 8 Plus (64 GB): 549 $ | iPhone 8 Plus (128 GB): 599 $
  • XR (64 GB): 599 $ | iPhone XR (128GB): $649

Apple Watch Series 4 utgår

Med lanseringen av nya apple-serier har de äldre serierna lagts ned för användarna.