Onko sinulla vaikeuksia poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa? Puhelimessasi on tiettyjä sovelluksia, joita ei voi poistaa, koska ne tulevat käyttöjärjestelmän sisään. Useat valmistajien, kuten Samsung, Xiaomi, Realme, Lenovo ja muut Android-puhelimet, sisältävät joukon esiladattuja sovelluksia, joita et voi poistaa Android-puhelimesta. Jotkut sovelluksista ovat melko tarpeettomia ja vievät vain arvokasta tilaa puhelimesi tallennustilassa. Ymmärrämme, että joskus saatat haluta poistaa nämä esiladatut sovellukset puhelimestasi, koska et oikeastaan ​​tarvitse niitä. Joissakin tapauksissa et kuitenkaan voi poistaa sovelluksia, mutta voit aina poistaa ne käytöstä. Siksi tässä oppaassa aiomme näyttää sinulle tapoja, joita voit käyttää poista sovellukset, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa.


Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

Syy esiladattujen sovellusten poistamiseen Androidista

Yksi tärkeimmistä syistä esiladattujen sovellusten poistamiseen Android-puhelimesta on se, että ne vievät niin paljon resursseja ja tallennustilaa laitteellesi. Toinen mahdollinen syy on, että jotkin esiladatuista sovelluksista ovat melko hyödyttömiä, etkä oikeastaan ​​käytä niitä.

5 tapaa poistaa sovelluksia, joita Android-puhelin ei anna sinun poistaa

Luettelemme joitakin menetelmiä, joita voit käyttää, jos haluat pakota poistamaan sovelluksia, jotka eivät poistu Androidista. Voit aloittaa kokeilemalla yleisiä tapoja poistaa sovellus Android-puhelimellasi.

Tapa 1: Poista sovelluksen asennus Google Play Kaupasta

Ennen kuin kokeilet jotain muuta tapaa, voit tarkistaa Google Play -kaupasta, voitko poistaa sovelluksen sieltä. Noudata tätä menetelmää koskevia ohjeita.

1. Avaa Google Play Kauppa.

2. Napauta kolme vaakasuoraa viivaa tai hampurilainen kuvake näytön vasemmassa yläkulmassa.


Napsauta kolmea vaakaviivaa tai hampurilaiskuvaketta | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

3. Siirry kohtaanOmat sovellukseni ja pelini’-osio.


Siirry Omat sovellukset ja pelit -osioon. | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

4. Napauta nytAsennettu’ -välilehteä päästäksesi kaikkiin asennettuihin sovelluksiin.


siirry Asennetut sovellukset -välilehteen. | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

5. Avaa sovellus jonka haluat poistaa.

6. Napauta lopuksi ’Poista asennus’ poistaaksesi sovelluksen puhelimestasi.


napauta Poista asennus poistaaksesi sovelluksen puhelimestasi.

Lue myös: 4 tapaa poistaa sovelluksia Android-puhelimesta

Tapa 2: Poista sovelluksen asennus sovelluslaatikon tai päänäytön kautta

Tässä on toinen menetelmä, jota voit käyttää poista sovellukset, joita puhelin ei anna sinun poistaa. Tämä on yksi helpoimmista tavoista poistaa sovellus Android-laitteesta.

1. Siirry kohtaan Aloitusnäyttö tai Sovelluslaatikko puhelimessasi.

2. Etsi sovellus jonka haluat poistaa.

3. Nyt pidä sovellusta painettuna tai paina sitä pitkään päästäksesi valintoihin jonka avulla voit poistaa sovelluksen tai jopa poistaa sen käytöstä.

4. Napauta lopuksi Poista asennus poistaaksesi sovelluksen.


napauta Poista asennus poistaaksesi sovelluksen Android-puhelimesta. | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

Tapa 3: Poista ei-toivottu sovellus asetuksista

Voit poistaa ei-toivotut sovellukset puhelimestasi. Saat kuitenkin käytöstäpoistovaroituksen, että jos poistat minkä tahansa sovelluksen käytöstä, on mahdollista, että se voi vaikuttaa muiden sovellusten toimintaan. Mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa, eikä se vaikuta puhelimen käyttöön.

Lisäksi, kun poistat sovelluksen käytöstä, se tarkoittaa, että se ei enää toimi taustalla eivätkä muut sovellukset toimi automaattisesti. Siksi, jos et pysty poistamaan sovellusta, voit poistaa sen käytöstä säästääksesi akkua, jolloin sovellus ei vie tarpeetonta tilaa keräämällä välimuistia. Noudata tätä menetelmää koskevia ohjeita.

1. Avaa asetukset puhelimessasi.

2. Napauta ’Sovellukset’tai’Sovellukset ja ilmoitukset’ puhelimestasi riippuen.


Napauta

3. Avaa nytHallinnoi sovelluksia’-välilehti.


Siirry kohtaan

4. Avaa sovellus, jonka haluat poistaa puhelimestasi. Jos et löydä sovellusta valtavasta sovellusluettelosta, niin käytä hakupalkkia yläreunassa kirjoittaaksesi etsimäsi sovelluksen nimen.

5. Napauta lopuksi ’Poista käytöstä’ sovelluksen poistamiseksi käytöstä.

Joten tämä on yksi menetelmä, jota voit käyttää, kun haluat poista sovellukset, joita puhelin ei anna sinun poistaa.

Lue myös: Vuoden 2021 15 parasta Android-käynnistyssovellusta

Tapa 4: Hanki järjestelmänvalvojan oikeudet sovellusten poistamiseen

Jotkut sovellukset vaativat erityisiä järjestelmänvalvojan oikeuksia, jotta voit asentaa ne puhelimeen tai poistaa ne puhelimestasi. Sovellukset, jotka tarvitsevat järjestelmänvalvojan käyttöoikeuden, ovat yleensä sovellusten lukitus, virustorjuntasovellukset ja muut sovellukset, jotka voivat lukita tai avata puhelimesi. Tästä syystä saatat joutua peruuttamaan järjestelmänvalvojan oikeudet sellaisten sovellusten poistamiseen, joita puhelimesi ei anna sinun poistaa.

1. Avaa Asetuss puhelimessasi.

2. Siirry asetuksissa kohtaan ”Turvallisuus’tai’Salasanat ja suojaus’-osio. Tämä vaihtoehto voi vaihdella puhelimesta toiseen.


siirry

3. EtsiValtuutus ja peruuttaminen’tai’Laitteen järjestelmänvalvojat’-välilehti.


etsi

4. Lopuksi paikantaa sovellus jonka järjestelmänvalvojan oikeudet haluat peruuttaa ja sammuttaa kytkin sen vieressä.


etsi sovellus, jonka järjestelmänvalvojan oikeudet haluat peruuttaa, ja sammuta kytkin

5. Näyttöön tulee ponnahdusikkuna, napauta ’Peruuttaa.’ Tämä antaa sinulle järjestelmänvalvojan oikeudet ja voit helposti poistaa sisäänrakennetut sovellukset puhelimestasi.


napauta 'Peruuta | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

Tapa 5: Käytä ADB-komentoja sovellusten poistamiseen

Jos mikään yllä olevista menetelmistä ei toimi sinulle, voit suorittaa ADB-komentoja komentokehotteessa sovellusten manuaalisen asennuksen poistamiseksi puhelimestasi. Noudata tätä menetelmää koskevia ohjeita.

1. Ensimmäinen vaihe on asentaa USB-ajurit laitteellesi. Voit valita OEM USB-ajurit ja asenna järjestelmäsi kanssa yhteensopivat.

2. Lataa nyt ADB zip-tiedosto käyttöjärjestelmällesi, olipa kyseessä Windows, Linux tai MAC.

3. Pura zip-tiedosto järjestelmäsi käytettävissä olevaan kansioon.

4. Avaa Puhelin asetukset ja suuntaa ’Puhelimesta’-osio.

5. Napauta Tietoja puhelimesta -kohdassa ”Rakennusnumero’ varten 7 kertaa Ota käyttöön Kehittäjävaihtoehdot. Tämä vaihtoehto voi kuitenkin vaihdella puhelimesta toiseen. Meidän tapauksessamme napautamme 7 kertaa MIUI-versiota ottaaksemme käyttöön kehittäjäasetukset.


Pystyy näkemään jotain nimeltä Build Number

6. Kun sinä Ota kehittäjäasetukset käyttöönsinun täytyy Ota USB-virheenkorjausasetukset käyttöön.

7. USB-virheenkorjausta varten avaa Puhelin asetukset.

8. Siirry kohtaan Lisäasetukset.


Vieritä alas ja napauta Lisäasetukset

9. Napauta Kehittäjävaihtoehdot.


löydät uuden kentän nimeltä Kehittäjäasetukset. Napauta sitä. | Kuinka poistaa sovelluksia, joita Android-puhelimet eivät anna sinun poistaa?

10. Vieritä alas ja laita päälle USB-virheenkorjauksen kytkin.


Vieritä alas ja laita USB-virheenkorjauksen kytkin päälle

11. Liitä nyt laitteesi tietokoneeseen. Varmista kuitenkin, että valitsetTiedostonsiirto’-tilassa.

12. Käynnistä Komentorivi ADB-kansiossasijosta purit ADB zip-tiedosto. Jos olet Windows-käyttäjä, voit painaa Shift-näppäintä ja napsauttaa kansiota hiiren kakkospainikkeella valitaksesiAvaa Powershell ikkuna tänne’ vaihtoehto.

13. Näyttöön tulee komentoikkuna, johon sinun on syötettävä komento adb-laitteetja laitteesi koodinimi näkyy seuraavalla rivillä.


ADB toimii oikein tai ei ja suorita komento komentokehotteessa

14. Suorita ADB-laitteet-komento uudelleenja jos näet laitteesi sarjanumeron, olet valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

15. Kirjoita nyt seuraava komento ja paina Enter:

adb shell

16. Kirjoita ’pm listapaketit.’ Tämä näyttää koko luettelon puhelimeesi asennetuista sovelluksista. Siksi voit säästää aikaa kaventaa luetteloa käyttämällägrep’komento. Voit esimerkiksi etsiä google-paketteja komennolla: pm lista paketit | grep ’google’.

17. Kun olet löytänyt sovelluksen, voit helposti poista se kopioimalla sovelluksen nimi paketin jälkeen. Esimerkiksi paketti: com.google.android.contactssinun on kopioitava nimi sanan ”paketti” jälkeen.

18. Lopuksi sinun on käytettävä seuraavaa komentoa sovelluksen poistamiseen puhelimestasi:

pm uninstall –k- user 0 <package name>

Ymmärrämme, että tämä menetelmä voi olla hieman hankala, mutta se toimii hyvin, kun et tiedä kuinka poistaa itsepäiset Android-sovellukset puhelimestasi.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Kuinka poistan Android-sovelluksen, joka ei poistu?

Jos haluat poistaa sovelluksia, puhelin ei anna sinun poistaa asennusta, voit seurata tässä artikkelissa mainitsemiamme menetelmiä. Yksi tapa poistaa sovellus on käyttää ADB-komentoja. Jos et kuitenkaan voi poistaa sovellusta Android-puhelimesta, voit poistaa sen käytöstä puhelimellasi Asetukset> Sovellukset ja ilmoitukset> Hallinnoi sovelluksia> Poista käytöstä.

Miksi en voi poistaa joidenkin sovellusten asennusta?

Jokainen Android-puhelimen valmistaja tarjoaa joitain esiladattuja sovelluksia Android-puhelimeesi. Käyttäjä ei voi poistaa esiasennettuja sovelluksia, koska ne voivat olla tärkeitä puhelimellesi. Jotkut sovellukset ovat kuitenkin hyödyttömiä, ja saatat haluta poistaa ne. Siksi olemme maininneet tässä oppaassa joitain tapoja, joilla voit poistaa nämä esiladatut sovellukset.

Kuinka pakotan poistamaan sovelluksen Androidista?

Voit helposti pakottaa sovelluksen asennuksen poistamaan noudattamalla näitä ohjeita.

1. Avaa puhelimesi asetukset.

2. Siirry kohtaan ”sovellukset” tai ”Sovellukset ja sovellus.’ Tämä vaihtoehto voi vaihdella puhelimesta toiseen.

3. Napauta nytHallinnoi sovelluksia.’

4. Paikanna sovellus jonka haluat poistaa.

5. Napauta ’Poista asennus’ poistaaksesi sovelluksen. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ”Poista asennus” -vaihtoehtoa, voit napauttaa ”Pakkopysähdys.’

Suositus:

Toivomme, että tästä oppaasta oli apua ja sinä pystyit siihen poista Android-puhelimesta sovelluksia, jotka eivät poistu. Olemme maininneet joitain tapoja, joita useimmat Android-käyttäjät käyttävät sellaisten sovellusten poistamiseen, joita Android-puhelimet eivät anna heidän poistaa. Nyt voit helposti poistaa ei-toivotun sovelluksen Android-puhelimesta.