Tja, vi vet alla Microsoft Management Console (MMC) hanterar snapin-moduler Windows OS faktiskt. Snap-ins till exempel Grupppolicyredigerare, Enhetshanteraren, Loggboken, etc. etc. faller i princip under MMC förvaltning. Om en snap-in inte fungerar kan du därför behöva felsöka MMC istället för snap-in. I den här artikeln kommer vi att prata om MMC har upptäckt ett fel i en snap-in och kommer att ladda ner det. Låt oss börja!

Så nyligen kom vi fram till ett problem där ett fel uppstår i en snap-in och MMC måste, tyvärr, lasta ur den för att undvika att din maskin faktiskt skadas. I de flesta fall kan detta också vara relaterat till snapin-modulen kunde inte initieras.

Det exakta felmeddelandet är precis som följer, i det här fallet:

MMC har upptäckt ett fel i snap-in och kommer att ladda ner det.

MMC har upptäckt ett fel

Som ni kan se i det ovan visade felmeddelandet har du faktiskt två alternativ. Ni kan antingen rapportera felet och stäng av MMC eller också ladda ur snap-in och låt sedan MMC köra också. De flesta av dessa typer av fel kan vi lösa genom att helt enkelt starta om ditt system faktiskt. Du kan köra inbyggda felsökare i Windows 10, till exempel, Hårdvara och enheter, System underhåll felsökare för att faktiskt hantera det här problemet.

Men om problemet fortfarande uppstår även efter omstart eller felsökning av maskinen. Då kan du också prova de korrigeringar som nämns nedan:

MMC har upptäckt ett fel i en snap-in och kommer att ladda ner den

Använda systemegenskaper

  • Klicka först på Windows + R och skriv sedan sysdm.cpl i Springa. Knacka på OK eller klicka på Stiga på nyckel.
  • I den Systemegenskaper fönstret och växla till Avancerad fliken, tryck på Miljövariabler.
  • Sedan, i Miljövariabler ark och under Systemvariabler, markera Väg Variabel, Klicka sedan Redigera också.

MMC har upptäckt ett fel

  • Lägg till sist till följande värden till Variabelt värde och tryck på OK. Se bara till att du låt bli ta bort eller så kan du också ändra det befintliga Variabelt värde här.

%SystemRoot%system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%system32WBEM

När du gör det, starta om maskinen och problemet bör åtgärdas då.

Om problemet kvarstår måste du försöka FIXA 2 nämnt nedan.

Via File Explorer

  • Du måste öppna Utforskaren.
  • Förutsatt Windows är installerad på C: köra och gå sedan till C:ProgramDataMicrosoftEvent ViewerViews.
  • Högerklicka på Visa_XX.xml fil (XX kan vara något nummer) där och ta sedan bort det också.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här MMC Has Detected An Error artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Hur man åtgärdar Internet-anslutningsdelningsfel i Windows 10