Vill du fixa motorfelkoder i Apex Legends? Apex Legends är en av de mest populära och hetaste surrarna i Battle Royale-världen. Den är designad av Respawn Entertainment och sedan publicerad av en av de bästa spelbranscherna, dvs Electronic Arts. Men nu blir spelet en huvudvärk på grund av dess buggar och kraschar.

En del spelare klagar ständigt på motorkraschfel. På grund av detta fel fryser spelet och slutar sedan svara. Så vi har bestämt oss för att komma med vår egen uppsättning lösningar som hjälper användare att lösa sina problem med spelkraschar.

Så om du är en av dem som är ett stort fan av Apex Legends men nu började hata spelet, då har du hamnat på rätt plats. Detta beror på att vi idag kommer att diskutera alla lösningar som får dig att bli kär i Apex Legends. Så kom så sätter vi igång.

Se även: Ska jag spela Witcher 2 Before 3 eller inte?

Hitta problemet?

När du försöker starta Apex Legends möter du ett motorfel. Felet uppstår i form av en kod i ett fönster. CreateTexture2D misslyckades, 0x887A0006 DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG eller CreateShaderResourceView misslyckades. Det här meddelandet visas i fönstret och spelet kraschar sig självt även efter att du tryckt på OK. Så det finns i princip tre typer av fel som användare ser när deras spel kraschar. Nu kommer vi att kontrollera felkoderna som användarna stöter på när de startar sitt spel

Motorfel 0x887A0006 — DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG: Här kan du läsa att motorn misslyckades på grund av de dåliga kommandon som skickades av appen. Detta är dock ett tidsproblem som enkelt kan fixas genom att följa vår lösning.

CreateTexture2D: Här kan du tydligt kontrollera att appen inte kan rendera grafik korrekt. Så detta kan vara ett drivrutinsproblem eller grafikkortsöverklockning.

Engine Error CreateShaderResourceView: I den här felkoden är det svårt att förstå huvudorsaken bakom detta. Men kanske är det återigen ett grafikkortsproblem.

Så efter att ha tittat på alla motorfelkoder och vetat deras orsaker. Du är redo att prova lösningarna som vi kommer att diskutera i nästa avsnitt.

Se även: Left 4 Dead 2 kraschar, FPS Drop, Shuttering Problem – fixa det

Olika sätt att åtgärda alla motorfelkoder i Apex Legends

Felkoder i Apex Legends

Apex Legends kraschar och visar motorfelkod, oroa dig inte, vi har alla lösningar som kan hjälpa dig att ta itu med dessa problem. Så låt oss börja med lösningarna.

Lösning 1: Kör som administratör

Att köra spelet med administratörsrättigheter kommer att lösa problemet. Detta beror på att ett spel ibland inte kan använda resurser som behövs för att spelet ska fungera framgångsrikt. Följ instruktionerna nedan för att köra Apex Legends med administratörsbehörighet.

 • Gå över till Origin Launcher och välj platsen för Öppna fil från rullgardinsmenyn
 • När filplatsen öppnas, högerklicka på Apex Legends. Tryck sedan på Run as Administrator.
 • Det kommer som för bekräftelse, tryck på Ja
 • Nu kommer ditt spel att börja med administratörsbehörigheter

Det kommer att fixa ditt problem med motorkraschfel. Sedan nu har spelet all rätt att använda alla tillgängliga resurser som behövs för en framgångsrik start. Om du fortfarande upplever hicka, gå över till den andra lösningen.

Lösning 2: Reparera spel

Spelreparation via Origins gränssnitt kan hjälpa dig att lösa korrupta spelfiler och data. Däremot är korrupta data eller spelfiler ansvariga för krascharna. Om du vill reparera spelet, följ instruktionerna nedan.

 • Först av allt, dubbelklicka på Origin Launcher på din PC för att öppna den
 • Sedan från Origin-appen, högerklicka på Apex Legends och tryck sedan på repair.
 • Tja, det kommer att ta lite tid eftersom det kontrollerar filernas integritet
 • När du är klar, starta om datorn

Starta nu helt enkelt spelet för att kontrollera om du fortfarande upplever något motorfel. Om det fortfarande finns där, överväg att gå till den andra lösningen.

Lösning 3: Återställ grafikkortsdrivrutiner

Vissa användare hävdade att återställningen av grafikkortsdrivrutinen hjälpte dem att fixa motorfelkoderna. Så vi har bestämt oss för att prova det själva, det kan lösa problemet. Att rulla tillbaka drivrutinerna är till stor hjälp om du stöter på problem efter en nyligen uppdaterad drivrutin. Om du vill återställa grafikkortets drivrutin, följ instruktionerna nedan.

 • Högerklicka på aktivitetsfältet och välj Enhetshanteraren
 • Expandera helt enkelt från fönstret Enhetshanteraren Display Drivers.
 • Högerklicka sedan på din dedikerade GPU och välj Egenskaper
 • Längre fram i egenskapsfönstret, tryck på återställ drivrutinen
 • Den kommer dock att be om din bekräftelse. Tryck på ja
 • Starta om din dator

Försök nu att starta spelet och kontrollera sedan om du fortfarande står inför problemet. Det kommer inte att inträffa, men om du stöter på något problem kommer vår sista lösning garanterat att fixa det åt dig.

Lösning 4: Registerredigeringsmetod

Registereditorn är chefen eller chefen för felkorrigering i Windows OS. Genom att göra några tips eller tricks i Registereditorn kommer du att frigöras från alla felkoder i motorn. Följ instruktionerna nedan för att åtgärda ditt problem med hjälp av Registereditorn

 • Tryck på windows+R-knappen samtidigt, och detta öppnar dialogrutan Kör
 • Från kördialogrutan, mata in Regedit och tryck på Enter
 • Skriv den här adressen i registerredigeraren [COMPUTERHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlGraphicsDrivers]
 • Skapa nu helt enkelt ett nytt 32-bitars DWORD och namnge det sedan TdrDelay och tryck enter
 • Dubbelklicka nu på TdrDelay och ange värdet och skriv där [0,8]

Du kan sedan spara den och avsluta. Efter det startar du om datorn för att ändringarna ska träda i kraft. Nu kan du framgångsrikt fixa motorfelet i Apex Legends.

Slutsats

Den här artikeln var till för att hjälpa spelare som stod inför motorfelkoder när de försökte spela Apex Legends. Efter att ha följt vår handledning kommer du att kunna lösa dessa problem snabbt. Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp för dig. Om du har feedback, frågor, kommentera gärna nedan!

Läs också: