Det här är vår Moto Z4-programuppdateringssida där vi delar er alla uppdateringarna för gadgeten. Du får ”uppdatera händelseförlopp”-tabeller för de öppnade och Verizon-varianterna, som visar dig uppdateringarna fram till denna punkt. Vi pratar också om Android 10-grejer, det är följande och bara enorm uppdatering för Moto-klienterna eftersom de inte kommer att få Android 11-uppdatering. Vad sägs om att vi ser allt.

Innehåll

 • Senaste nyheterna
 • Moto Android 10 uppdatering
 • Moto Z Android 10 Beta (duschtest)
 • Vid tidpunkten när kommer Moto Z att få Android 10-uppdatering
 • Vad som händer i Moto Z Android 10-uppdatering
 • Programmering uppdatera händelseförlopp
 • Öppnade Z4
 • Verizon Z4
 • Kommer Moto Z4 att få Android 11-uppdatering

Senaste nyheterna

21 september 2019:

Motorola har rapporterat septemberuppdatering för Z4. Deklarationen är daterad den 20 september. Det spelar dock ingen roll när de har för avsikt att genomföra uppdateringen och var eller vilka prylar det antyds. Förutom den senaste säkerhetsfixen, sägs uppdateringen dessutom ge allmänna buggfixar och förbättringar av sundhet.

Motorola Moto Z4 Android 10-uppdatering

21 augusti 2019:

Verizon har börjat avslöja en uppdatering för Moto Z4. OTA förmedlar programmeringsvarianten PDF29.105-25-20 och ger säkerhetsfixen för augusti 2019. Verizon har rapporterat uppdateringen nu och lämnat ett par fler insikter om den. Först och främst förbättrar uppdateringen den unika fingeravtryckssensorns presentation på gadgeten. Dessutom löser det tillgänglighetsproblem med Technicolor-prylar.

Moto Z4 Android 10-uppdatering

Moto Z4 är kvalificerad för Android 10, uppdatering. Det kommer att vara ett första par prylar från Motorola för att få Android 10, uppdatering.

Det kan hända att den öppnade varianten av Moto Z4 får Android 10 som föregår Verizon-varianten. Läs mer nedan för att upptäcka information om Android 10 betauppdatering, vad som händer i Android 10, och det är bara början.

Moto Z4 Android 10 Beta (drench test)

Det kommer att finnas en beta innan Motorola släpper Moto Z4 Android 10-uppdateringen för människor i allmänhet. Motorola kommer att rapportera ett Android 10 drench testprogram för kunder att gå med inom kort, och det begränsade arrangemanget av klienter kommer att få Android 10, beta OTA-uppdatering för testning. Vi bedömer att Android 10-betauppdateringen skulle vara tillgänglig för Moto Z4-klienter innan den del av arrangemanget.

När resultaten från drench-testet är betydande kan Motorola driva den vanliga Android 10-uppdateringen till kunder överallt i världen, med början med de utvalda distrikten först.

Se även:Hur man blockerar vilken webbplats som helst på Android 10 genom att använda Digital Wellbeing och Chrome

Vid tidpunkten när kommer Moto Z4 att få Android 10-uppdatering

 • Stabil uppdatering förväntas i december 2019
 • Verizon-modellen kan få Android 10 i januari 2020

Prylar i ledande Moto Z-arrangemang får oftare än inte två anmärkningsvärda Android OS-uppdateringar. Utan tvekan kommer Moto Z4, som har Android Pie förinstallerat, att flyttas upp till Android 10 men inte den efter, Android 11. Motorola har för sent insett att de har ordnat bara en anmärkningsvärd Android-uppdatering för Z4 .

Det är skoningslöst, och de döljer det i alla fall inte. Du kan inse när du köper gadgeten hur många uppdateringar enheten kommer att få och välja ditt köp på samma sätt.

Se även: Moto G7 Android 10-uppdatering

När det gäller när Android 10-uppdateringen kommer att släppas kan vi inte säga utan tvekan, men det borde visa sig innan 2019 är slut. Du kan förutse att betauppdateringen kommer i november 2019. Titta på inlägget nedan för fler finesser om urladdningsdatum för Android 10.

 • Android 10: Allt du behöver veta
 • Bästa Android 10-höjdpunkterna

Android 10 mörkt läge

Allt som Google packar in i Android 10 kommer att vara en del av Motos Android 10-uppdatering för Z4.

Dessutom kan organisationen inkludera en del av sina höjdpunkter också. Men ingen data är tillgänglig just nu på ett sådant sätt. När det genomdränkta testprogrammet för Moto Z4 Android 10 beta är live kommer vi att inse vad Motorola lägger till sin Android 10-uppdatering förutom den nya inkluderar som Android 10 från Google följer med. Om vi ​​diskuterar vilka, ger Android 10 dig coola höjdpunkter som mörkt läge, förbättrade signaler, uppgraderad delningsmeny, Bubbles, live-inskription, bättre auktoriseringar för cheferna, accenttoner och ämnen, och himlen är gränsen därifrån.

Programmering uppdatera händelseförlopp

Här är en sammanfattning av programmeringsuppdateringar för den öppnade och Verizon Moto Z4

Olåst Z4

Utskrivningsdatum Programvaruåtergivning — Ändringslogg

Säkerhetskorrigering 20 september 2019 september 2019

14 augusti 2019 Fingeravtrycksuppgraderingar, Wi-Fi-förbättringar, juni 2019 säkerhetsfix

04 juni 2019 Den huvudsakliga programmeringsuppdateringen fixar buggar och förbättrar telefonens stabilitet

Verizon Z4

Utskrivningsdatum Mjukvaruformulär — Ändringslogg

22 augusti 2019 PDF29.105-25-20 — augusti 2019 säkerhetskorrigering; Åtgärdar problem med Technicolor-prylar, förbättrar exekvering av unika märkessensorer

13 juni 2019 PDF29.105-25-11 — maj 2019 säkerhetsfix och förbättrad ljudstyrka när 5G Moto Mod är associerad med telefonen

Kommer Moto Z4 att få Android 11-uppdatering

Inte en chans. Tyvärr vill Motorola göra som sådan. Organisationen har faktiskt bekräftat att de avser att ladda bara en enda OS-uppdatering för Moto Z4, och det skulle vara Android 10.