De senaste åren har inte varit överdrivet snälla mot Motorola. De har inte bara blivit dödade i den högre finishen av serien, men de står dessutom inför en riktig utmaning i mitten av delen. För att råda bot på situationen har Motorola ändrat sin mid-run-lista med Moto One-enheterna, och Motorola One Zoom Android 10 är en av organisationens successivt utmärkta presenter.

Som namnet antyder, fokuserar telefonen på att få kamerautförande på blynivå till en liten del av kostnaden.

Specifikation

Gadgeten följer med ett fyrkameraarrangemang,

  • Snapdragon 675-processor
  • 4 GB RAM
  • 4000 mAh batteri

Moto One Zoom kör en nära lager Android 9 Pie ur fodralet och kommer att uppdateras till Android 10 i sinom tid.

Från små säkerhetsuppdateringar till enorma Android OS-urladdningar, och allt i mitten av – denna del har tagits fram unikt för att svara på alla dina Moto-uppdateringsfrågor.

Längs dessa linjer, omedelbart, vad sägs om att vi kommer till det.

Se även: Motorola Moto Z4 Android 10-uppdatering, Säkerhetsuppdateringar: September-patch tillkännagavs

När kommer Motorola One Zoom få Android 10-uppdatering

  • Motorola One Zoom är kvalificerad för Android 10
  • Stabil överlämnande förväntas mellan december 2019 och januari 2020
  • Android 10 stänktest kan börja i oktober

Medan de andra Motorola Moto One-arrangemangen är en del av Android One-programmet. Dessutom är Moto One Zoom, en besvikelse, helt enkelt ytterligare en Motorola-gadget som körs med Android Pie för ett år sedan. Många anhängare har blivit rasande över organisationens val att driva enheten med Android 9 Pie, främst för att gadgeten hamnade i hyllorna efter Googles Android 10, avslöjade.

Eftersom gadgeten körs på nära lager Android borde det inte lägga ner mycket ansträngning för Motorola att ladda upp en ny uppdatering. Dessutom förväntar sig användaren att Moto One Zoom ska få Android 10 i januari 2020.

motorolla

Motorola One Zoom Android 10 Beta

Vanligtvis avslöjar Motorola en betauppdatering innan den sista och stabila formen av ett OS laddas ur. Dessutom räknar vi med att organisationen bör hålla fast vid konventet även i år. Dessutom är organisationen skyldig att deklarera Android 10 stänktestprogrammet förr än senare. Att begära att hängivna ger ett skott före utskrivningen fabricera.

Dessutom kan den första betaversionen av Android 10 vara tillgänglig för gadgeten senast i oktober 2019. Om resultaten är stärkande kan den stabila formen gå live inom en månad efter betan.

Senaste nyheterna

9 september 2019:

Motorola har rapporterat septemberuppdateringen för Moto One Zoom. Det höjer Android-säkerhetsfixnivån på gadgeten till 1 september 2019. Dessutom har OTA, som också förbättrar enhetens soliditet, inte börjat ta fart ännu borde göra det snart. Uppdateringen ger också buggfixar och styrka uppgraderingar till gadgeten. Ändå nämns ingenting explicit.

Global One Zoom-uppdatering

Uppdateringen av Android 10 krävs för att beröra basen senast i januari 2020 med dränktestet som förväntas starta i oktober.

Utgivningsdatum Mjukvaru-version
09 september 2019 September 2019 säkerhetskorrigering, stabilitetsförbättringar