Letar du efter de bästa parspelen? På grund av coronaviruset är de flesta av oss i karantän hemma. Den här situationen är konstig, och tiden kan gå väldigt långsamt. Vi behöver alla någon form av underhållning. Genom att behöva stanna hemma har du mer tid på dig. Tja, det finns många sätt att fylla detta tomrum. Om du befinner dig på distans kan du chatta via messenger-apparna, titta på samma innehåll på Netflix igen tillsammans eller spela spel för flera spelare. Japp. Det är den framväxande trenden bland par. Jag tycker att det gör saker mer spännande!

Dessa spel hjälper dig att planera eller fokusera på strategiskt, lagspel, kognitivt tänkande, tålamod och umgås. Vi har försökt lägga till spel som är både i iOS eller Android. Så om dina partner har en iPhone, då är det för bra. Dessutom fungerar dessa spel som nämns nedan på mobildata eller WiFi. Kom låt oss börja.

Parspel för både iOS och Android:

Ord med vänner 2

Om du och din partner gillar att leka med ord, så är detta det bästa valet för dig. Allt du behöver göra är att skapa ord av bokstäver som är tillgängliga för dig. För varje rätt ord kan du få poäng som baseras på längden på ordets bokstav. Spelet är platsbaserat så att du också kan kontrollera mängder av andra ordspelare som finns runt omkring dig.

Du kan också använda ditt sociala mediekonto för att kontrollera din vän eller make och sedan bjuda in dem att spela med dig. Det bästa är att Words With Friends är gratis att installera eller ladda ner. Men den innehåller annonser som kan raderas med ett köp i appen. Spelet har också ett blixtläge som kastar 2 lag med 5 spelare vardera mot varandra.

Klicka här för att ladda ner parspel (Android | iOS)

Schack

Schack

Om du och din make vill utmana varandra mentalt så finns det inget bättre än schack. Schackappen låter dig spela mot PC:n eller slumpmässiga personer på nätverket. Men du kan också spela med din partner helt enkelt genom att lägga till dem i din vänlista. Det fungerar på både mobildata eller WiFi. Du kan också skapa ett gratis konto för att starta processen.

Du kan också chatta med andra spelare medan du spelar online och du kan inte ta tillbaka ditt drag precis som du gör på datorn. Tänk därför på att fred upprätthålls mellan dig och din partner. Det bästa är också att den är tillgänglig för både iOS och Android.

Klicka här för att ladda ner parspel (Android | iOS)

PUBG

PUBG

Gillar du actionfilmer? Om ja, kommer också att älska PUBG. Den enorma populariteten och det briljanta strategibaserade spelet kommer att få dig att hook. I PUBG duo-läge kommer du och din make att landa på en avlägsen ö med 98 andra spelare. Med-kit, vapen, energidrycker, ammunition, kikarsikten, väskor och mycket mer. Allt du vill ha finns där men du måste söka och leta efter det. Det sista paret som står är vinnaren av spelet och får äta den eftertraktade kycklingmiddagen. Med realistiska vapen, dynamiskt väder och en öppen värld är PUBG ett spel om tålamod eller strategi.

De bästa Android-multiplayer-spelen för par är PUBG. Tja, det är gratis men kommer med köp i appen för olika tillbehör eller skal.

Klicka här för att ladda ner PUBG (Android | iOS)

QuizUp

QuizUp

QuizUp är ett fantastiskt frågesportspel där du enkelt kan skapa din egen frågesport att spela med din man. Du kan också spela med många andra användare runt om i världen baserat på hobbyer eller gemensamma intressen som du delar. Välj antingen ett ämne eller skapa dina egna frågesporter, bjud in din SO och börja spela.

Om du vill lägga till din SO på QuizUp, gå över till sidofältsmenyn genom att flytta från höger till vänster på skärmen och se efter alternativet ”Vänner”. Tja, båda användare vill skapa ett gratis konto för att använda appen. QuizUp är gratis och de innehåller även annonser som de är men inte irriterande.

Klicka här för att ladda ner QuizUp (Android | iOS)

Låten Pop 2

song pop 2-par spel

Song Pop 2 handlar om låtar, musik, artister, etc och om du gillar det är det också en frågesportapp. Du kan också få kontakt med din make och utmana för ett snabbt sångquiz. Den fantastiska funktionen är partyläget som gör att flera personer kan spela samtidigt. Det kan vara det bästa tidsfördrivet för din lilla sammankomst. Du kan också koppla in ditt Facebook-konto och bjuda in dina nära och kära för att spela.

Du måste också prova Kahoot (Android | iOS) vilket är en annan populär frågesportapp men den kan skapa dina egna frågesporter och sedan vara värd för dem med andra människor. Det är det bästa sättet att ställa roliga frågor till din partner.

Klicka här för att ladda ner parspel (Android | iOS)

Luffarschack

Tic Tac Toe-par spel

Tic Tac Toe är ett annat bästa parspel. Men det är konstigt nog tillfredsställande att se tre punkter eller kors på en enda rad. Det är också ett parspel så du vill inte lägga till vänner, men det är obligatoriskt.

Klicka här för att ladda ner (Android)

The Sims Mobile

The Sims Mobile

The Sims är ett annat mest populärt spel som är baserat på simulering i verkligheten, ett rollspel där du är en del av en virtuell värld. Du kan också skapa din egen karaktär, Sim, och börja ett liv där. Det går ut på att leka med nära och kära, bygga ditt eget hus, hitta din kärlek och massor av annat spännande.

Bjud bara in dina vänner och bygg hela världen inuti spelet. Det bästa sättet att veta vad ni båda vill ha av livet i simulering innan ni går vidare med planen i den verkliga världen. Snarare än så här är spelet väldigt spännande.

Det är helt gratis att spela men behöver SimCash för att köpa kläder, premiummöbler, bilar och så vidare. Du kan också tjäna SimCash antingen med köp i appen eller genom att utföra arbete som innebär att utföra uppgifter.

Klicka här för att ladda ner parspel (Android | iOS)

Pixel Gun 3D

Pixel Gun 3D

Pixel Gun 3D är ett annat bästa parspel som erbjuder pixelstilsvärldar byggda med block. Den har spellägen eller unika vapen för att gå vilse i tid. Det som är bra med spelet är att du kan slåss mot dina vänner offline över lokal WiFi eller med andra onlinespelare i en clan deathmatch, och bevisa dina färdigheter medan du använder de bästa vapnen som M16-geväret, magisk båge, etc.

Klicka här för att ladda ner (Android | iOS)

Minimilis

Minimilis

Spela Mini Militia med din make och vänner. Skapa ditt eget lag och gå in i strid med en mängd vapen att slåss med. Det är ett 2D Android multiplayer-spel speciellt designat för par och är ett lokalt multiplayer-spel. Det ger ingen online-mod. Det är ett spännande roligt och strategibaserat spel för de kvällarna när ni alla är med dina vänner och bara njuter av det.

Virtuella familjer 2

Virtual Families 2-par spel

Spelet Virtual Families 2 kan hjälpa dig. Gå över till detta simuleringsspel där du kan gifta dig och bilda familj med din man. Du kommer att adoptera en bebis och sedan uppfostra honom/henne till en bättre person. Det finns också några händelser som kommer att hända slumpmässigt hemma hos dig. Det bästa sättet att veta hur en familj arbetar tillsammans för att uppnå sina mål.

Klicka här för att ladda ner (Android | iOS)

Dubbel

Dubbel

Dual är ett annat spännande lokalt Android-multiplayer-spel för par där du kan skjuta kulor från en skärm till en annan i realtid. Du kommer också att luta eller sänka dina mobiler för att undvika kulor som avfyras av din vän från en annan skärm. Dual är ett populärt spel där endast två personer kan spela tillsammans. Ett annat läge är deflect där du kan spela med en boll för att göra mål.

Klicka här för att ladda ner (Android | iOS)

Spaceteam

Spaceteam

Spaceteam är ett annat spel för flera spelare där du kan trycka på knappar, skaka dina telefonenheter och skrika åt alla spelare i rummet, och fortfarande njuta av det.

Det finns också en kontrollpanel med rattar, knappar och annat. Steg ges till dina lagkamrater snarare än dig, vilket är anledningen till att du vill koordinera. Om du följer stegen korrekt kommer din motståndares eller fiendes skepp att explodera. Häftig va.

Klicka här för att ladda ner (Android | iOS)

BattleText

BattleText-par spel

BattleText är ett slags ordförrådsspel som bygger på sms. Det kan spelas med din partner genom att koppla ditt Fb-konto. Spelet har massor av regler som blir svåra med tiden. Allt du behöver är att skriva in ett ord som börjar med den sista bokstaven i ordet som din motståndare skrev in och så vidare. Om du vill vinna måste du komma på större och svåra ord som har många bokstäver och skriva det snabbare än din motståndare. Ju svårt ordet är, desto fler poäng får du. Det enda konstiga är irriterande annonser som dyker upp efter varje nivå.

Klicka här för att ladda ner parspel (Android | iOS)

Ticket To Ride

Ticket to Ride-parspel

Ticket to Ride är inte gratis utan en betalapp. Det är ett strategispel där du tränar rutter, får kort eller tågar destinationer. När spelet fortsätter blir det mer komplext, och ju fler rutter du äger, desto fler poäng får du. Du kan också välja att antingen spela spelet online med dina Facebook-vänner eller på ditt lokala Wi-Fi-nätverk med många människor.

Klicka här för att ladda ner (Android | iOS)

Slutsats:

Det finns många flerspelarspel för iOS eller Android för par där ute. Dessa spel hjälper dig också att komma igång med din partner på nolltid. Frågesport, action, virtuell simulering eller brädspel, det finns något bra för dig. Så, vilket multiplayer-parspel tyckte du om att spela med dina nära och kära och någon annan? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet nedan!

Läs också: