Letar du efter de bästa multiplayer-spelen via wifi-hotspot? Tidigare delade jag några bästa multiplayer-spel för par eller för Android. Men om du hellre vill spela med dina nära och kära över en lokal internetanslutning så är du på rätt plats. Kom, låt oss ta en titt på några av de bästa multiplayer-spelen via wifi-hotspot för Android-mobiler.

Lista över spel för flera spelare via Wifi Hotspot:

Doodle Army 2: Mini Militia

Doodle Army 2: Mini Militia är ett multiplayer skjutspel som du kan spela med 6 andra spelare över WiFi. Det ger dig det bästa utbudet av vapen som krypskytt, eldkastare, hagelgevär, etc. för att slå ner dina fiender. Du kan också träna under en sarge för att vässa dina färdigheter innan själva spelet börjar. Spelets överlevnadsläge kan spelas offline.

Spela Mini Militia med din make och vänner. Skapa ditt eget lag och gå in i strid med en mängd vapen att slåss med. Det är ett 2D Android multiplayer-spel speciellt designat för par och är ett lokalt multiplayer-spel. Det ger ingen online-mod. Det är ett spännande roligt och strategibaserat spel för de kvällarna när ni alla är med dina vänner och bara njuter av det.

Pris: Spelet stöder annonser och kommer med köp i appen för att låsa upp skal, vapen och mycket mer.

Badmintonligan

Badminton League är ett annat intressant spel där du kan spela 1-mot-1 med dina kusiner eller vänner via lokalt wifi, satsa och vinna mynten. Spelets fysikmotor är för bra på att emulera fjäderbollen, raketen och respektive ljud. Dessutom skapar och anpassar du din egen karaktär och utför fantastiska stunts.

Pris: Spelet är gratis men du kan köpa några extra föremål som karaktärsanpassningar, raketer, etc genom köp i appen.

Galen racing

galna racing-Multiplayer-spel via Wifi Hotspot

Crazy Racing är ett annat fantastiskt spel där du kommer att jaga dina nära och kära medan du utför stunts och skjuter dem genom vapen för att ta ner dem. Spelet har olika bilar, alla med sina egna vapen eller egenskaper. Du kan också spela offline i lokalt WiFi-multiplayer-läge i sex olika områden som utomjordisk väg, industrizon, landsbygd och mycket mer.

Pris: Spelet är gratis, det innehåller även annonser och erbjuder köp i appen.

NBA JAM

Om du är en basketälskare är NBA JAM det bästa valet för dig. Du kan också spela med originalspelare som avatarer och utföra alla deras coolaste stunts eller rörelser. Dessutom erbjuder den 4 olika lägen. När du spelar lokalt WiFi kan du också spela 1-mot-1 med dina nära och kära. Andra lägen vill ha en wifi-anslutning.

Pris: Gratis, annonsstödda och inköp i appar.

Terraria

Terraria

Terraria är ett fantastiskt pixlat spel där du bygger slott, gräver hål och arrangerar slagsmål. Spelet är ganska identiskt med Minecraft men med bättre berättande och strid. Det finns olika världar, fiendetyper, öar, vapen, dynamiska dag/nattcykler, husdjur och mer att välja mellan. Om du vill kan du sedan skapa dina egna världar och utöka dem efter behov. Dina 7 vänner kan dock spela offline lokalt flerspelarläge.

Pris: Spelet betalas som du kan köpa från Play Store för $4,99.

Crossy Road

Crossy Road är ett annat känt lokalt wifi-multiplayer-spel för Android där man försöker hjälpa en kyckling och massor av andra popkonstinspirerade karaktärer att korsa tågspår, trafikerade vägar och floder. Om du älskar spel som kräver intensiv koncentration är Crossy Road det bästa alternativet för dig. Bjud bara in vänner att korsa en trafikerad väg med dig.

Pris: Spelet är gratis och annonsstödt och köp i appar.

Asfalt 8: Luftburet

Asphalt 8 Airborne-Multiplayer-spel via Wifi Hotspot

När vi pratar om racingspel är Asphalt 8 Airborne de bästa lokala Wi-Fi-spelen för flera spelare för Android. Bilarna är fantastiska utseenden och kopierar prestandan hos deras verkliga motsvarighet. Med över 40 olika banor, 16 olika inställningar, över ett halvdussin säsonger och 400+ evenemang, kommer Asphalt att hålla dig sysselsatt i veckor. Du kan också bjuda in dina fler än 7 vänner att spela offline.

Pris: Spelet är helt gratis, innehåller massor av annonser och massor av köp i appen för bilar, mynt, skinn och mycket mer.

Pixel Gun 3D (Pocket Edition)

Pixel Gun 3D är ett annat bästa lokala Wifi-spel som erbjuder pixelstilsvärldar byggda med block. Den har spellägen eller unika vapen för att gå vilse i tid. Det som är bra med spelet är att du kan slåss mot dina vänner offline över lokal WiFi eller med andra onlinespelare i en clan deathmatch, och bevisa dina färdigheter medan du använder de bästa vapnen som M16-geväret, magisk båge, etc.

Pris: Spelet är gratis, annonsstödt och erbjuder köp i appar.

Mini Motor Racing

Mini Motor Racing

Mini Motor Racing-spel ger ett kameraperspektiv uppifrån och ned med massor av fantastiska men små bilar och 50+ banor att tävla på. Det som är bäst med Mini Motor Racing är att det finns olika typer av bilar som lucka, skolbuss, storrigg, hot rod etc. Över WiFi kan du även spela med upp till 4 spelare offline.

Pris: Gratis men kommer med annonser och köp i appar för att låsa upp skal, bilar och spår.

Tanks Battle

Om ditt humör inte är för ett annat intensivt spel och letar efter något enkelt eller enkelt så är Tanks Battle det bästa alternativet för dig. Gå bara med i det lokala nätverket med dina nära och kära och kämpa en mot en. De som vinner 3 omgångar tar vinnaren.

Pris: Spelet är helt gratis och stöder annonser.

Minecraft pocket edition

Minecraft pocket edition

Om vi ​​pratar om Minecraft-inspirerade spel, vet du att du kan spela Minecraft med dina nära och kära över WiFi? Om du är en Minecraft-älskare bör du definitivt prova det lokala multiplayer-läget för att få ut lite av spelet. Däremot kan 10 spelare enkelt gå med från olika plattformar på din privata server.

Pris: Betalt spel. Du kan köpa spelet direkt från Google Play Butik.

Spaceteam

Spaceteam är ett annat spel för flera spelare där du kan trycka på knappar, skaka dina telefonenheter och skrika åt alla spelare i rummet, och fortfarande njuta av det.

Det finns också en kontrollpanel med rattar, knappar och annat. Steg ges till dina lagkamrater snarare än dig, vilket är anledningen till att du vill koordinera. Om du följer stegen korrekt kommer din motståndares eller fiendes skepp att explodera. Häftig va.

Vilda blod

Vilda blod

Om du älskar fantasyspel med fantastisk grafik, intensiva strider och historiska slagsmål är Wild Blood ett ganska bra WiFi-multiplayer-spel som du borde prova. När du spelar över lokalt wifi med dina nära och kära på Android kan du sedan bjuda in med 8 spelare i Capture the Flag-läget eller 4 mot 4 deathmatches.

Pris: Kostnadsfritt, stöder köp i appen.

Specialstyrkor grupp 2

SFG 2 är ett annat traditionellt tredjepersonsskjutspel med många sprängämnen, vapen och kartor. Spelet erbjuder 9 olika lägen som resurrection, classic och capture the flag med 8 spelare i varje lag och mer än 30 kartor.

Pris: Spelet är helt gratis, stöder annonser och köp i appar.

BombSquad

BombSquad

BombSquad är ett fantastiskt och offline lokalt multiplayer WiFi-spel för smartphones där spelaren ska kasta bomber på den andra. Kort sagt, spelarna försöker besegra dem i arenaliknande strider. Det finns många minispel i huvudspelet som du måste spela med vänner.

Pris: Kostnadsfritt, stöder annonser och köp i appar.

Skullduggery

Skullduggery är en annan del av multiplayer-spel via wifi-hotspot som är ganska lik Angry Birds. Eftersom den använder en drag and shoot-teknik som är ganska lik stilen. Ditt jobb är att samla in skatter från de döda. Du vill manipulera hinder för att nå ditt mål.

Pris: Kostnadsfritt och stöder annonser, som kan raderas med ett enda köp i appen.

Fotonica

Fotonica

Det är löpspelet som består av full fart i en förstapersonsvy som visas för spelaren via linjeteckning. Det visuella är rent eller vackert och spelet är fascinerande.

Pris: Spelet är gratis och innehåller inga annonser.

Badland

Badland är ett annat prisbelönt multiplayer-spel via wifi-hotspot som kommer med fantastisk grafik eller grafik. Du avrättar genom en skog som är lastad med fantasifulla eller dolda fällor som är svåra att känna igen och därmed undvika. Badlands är den visuella godbiten och du bara älskar den.

Pris: Appen innehåller inga annonser utan kommer med köp i appen.

Riptide GP: Renegade

Det är ett annat racing lokalt WiFi-multiplayer-spel med utmärkt grafik, detaljerade kartor och många snabba båtar att välja mellan. Du är en utstött ryttare eller skurk som vill sätta sina spår över flodernas stad som nu ligger i ruiner. Det finns olika lägen att välja mellan och jets att låsa upp.

Pris: Spelet är betalt och kostar dig bara $1 och det innehåller inga annonser.

Slutsats:

Så det råder ingen brist på spel för flera spelare via wifi-hotspot som du även kan spela med dina nära och kära på mobiler. Det här var några av våra bästa val där ute. Låt oss veta nedan om dina favoritspel som du vill spela med dina kollegor eller vänner på din fritid i kommentarerna nedan.

Läs också: