Eftersom signeringsfönstret för iOS 10.2 kan stängas när som helst, är trycket på att nedgradera till iOS 10.2. Om du för närvarande använder högre firmware. Vissa personer med lägre firmware bör också uppgradera till iOS 10.2. Men Inte Alla. I den här artikeln kommer vi att informera dig om hur du uppgraderar eller nedgraderar till iOS 10.2 från lägre eller högre firmware. Om du är en av dem som borde vara där.

Vem gäller detta definitivt?

Alla på iOS 10.2.1 eller iOS 10.3 beta. Den som vill jailbreaka, nu eller kanske i framtiden.

Vem gäller detta definitivt inte?

Alla som redan har iOS 10.2. enkel.

Vem nedgraderar kanske till iOS 10.2?

Vissa personer på firmware är lägre än iOS 10.2. Det här är faktiskt mer komplicerat. är det inte?

Om du har en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus och har lägre än iOS 10.2. Sedan uppdatera inte till iOS 10.2. du borde stanna på lägre firmware!

Krav:

 • En dator med iTunes installerat på.
 • En iOS-enhet som du vill flytta till iOS 10.2.
 • Och även iOS 10.2 IPSW-filen för din enhet.

Nedgradera till iOS 10.2, instruktioner:

 • Se till att du har säkerhetskopierat din enhet till iTunes och/eller iCloud innan du börjar. Jag säkerhetskopierar till iTunes med ”Kryptera säkerhetskopia” vald. För att se till att jag har en papperskopia på min dator som också innehåller alla mina applösenord och e-postkontouppgifter. Manuellt måste du spara all annan data från din telefon som du kanske vill. som din kamerarulle. Om du flyttar från iOS 10.2.1 till iOS 10.2. Då kommer du inte att kunna återställa en 10.2.1-säkerhetskopia till din enhet den 10.2. Så du måste se till att spara allt du vill nu.
 • Du måste se till att ladda ner rätt IPSW-fil för din enhet. Tänk på att vissa enheter har flera modeller med olika IPSW:er. Till exempel har iPhone 5s globala och GSM-varianter, och deras IPSW:er är inte utbytbara. IPSW måste vara för din exakta enhetsmodell och måste endast vara för iOS 10.2. Som du kan se i bilden nedan, anger min IPSW tydligt att den är för iPhone SE (det finns bara en modell av SE) och för iOS 10.2.

Nedgradera till iOS 10.2

 • Gå sedan till denna webbplats välj din exakta enhetsmodell och se även till att iOS 10.2 fortfarande signeras för den. Om sidan rapporterar att den inte längre är signerad, sluta omedelbart. Denna procedur kommer att misslyckas om iOS 10.2 inte är signerad. Och det kan tvinga dig att flytta till iOS 10.2.1 eller högre. Om iOS 10.2 fortfarande är signerad, gå vidare till nästa steg.

Nästa steg för nedgradering till iOS 10.2:

 • Som du kan se på bilden nedan, nedgraderade jag vid den tidpunkten till iOS 10.2. Den fasta programvaran signerades fortfarande för min enhet. Du måste ansluta din enhet till din dator och starta iTunes. Om du uppmanas att uppgradera eller ladda ner nyare firmware för din iOS-enhet. Då måste du bocka av Fråga mig inte igen och klicka sedan Avbryt.

Nedgradera till iOS 10.2

 • På sidan för anslutna enheter. Leta efter de två knapparna märkta Återställ och Uppdatering.
 • Välj sedan vilket alternativ du vill göra. Återställning rekommenderas eftersom det helt torkar alla filer från din enhet. Detta ger dig en ren start och undviker stabilitetsproblem senare. Uppdatering behåller all din data som den är, men kan ibland orsaka problem.
 • Om du återställer. Håll sedan ned Alternativ nyckel (Mac) eller flytta (Windows) och klicka Återställ.
 • Och, om du uppdaterar, håll nere Alternativ nyckel (Mac) eller flytta (Windows) och klicka Uppdatering.

Nedgradera till iOS 10.2 viktigt Obs:

Klicka inte bara Uppdatering eller Återställ. Du måste också hålla ned relevant tangentbordstangent medan du klickar på Uppdatera eller Återställ. Om du inte gör det kommer iTunes automatiskt att installera iOS 10.2.1 istället för iOS 10.2, utan att ens fråga dig.

 • Efter alternativ-klicka på Uppdatering eller Återställ knapp. Filläsaren bör visas. Du måste navigera till platsen där du sparade iOS 10.2 IPSW-filer. Som du laddade ner tidigare och välj den.
 • iTunes kommer att fråga dig om du vill använda denna IPSW för att återställa din enhet eller inte. Se till att det står att det kommer att återställas till iOS 10.2, och inte en annan firmware. Om allt ser bra ut, bekräfta sedan beslutet.
 • Återställningsprocessen börjar nu. Koppla inte bort enheten från datorn. Tills den har slutfört återställningen och startat upp till låsskärmen.
 • Detta är valfritt: endast för personer som kommer från lägre än iOS 10.2. Detta är inte för personer som kommer från iOS 10.2.1 eller senare. Om du har återställt istället för att uppdatera kan du nu bestämma om du vill återställa en säkerhetskopia till enheten. Tja, det är upp till dig. Återigen, jag rekommenderar att du ställer in din telefon som ny, men en säkerhetskopia kan användas här om det behövs. Om du redan har valt Uppdatering i steg 6.
 • Du är nu säker och frisk på iOS 10.2, redo för yalu102 för att nå bästa sändningstid. Återigen, om du försöker bestämma dig för om du behöver följa den här guiden. Men här är den allmänna regeln: Om du använder iOS 10.2.1 eller senare, följ den. Om du redan använder iOS 10.2, gör det inte.

Slutsats:

Jag hoppas att du gillar den här artikeln och får hjälp av den. Men om du fortfarande har några frågor relaterade till denna nedgradering till ios 10.2-artikeln. Låt oss bara veta i kommentarsfältet nedan. Ha en bra dag!

Se även: Bästa iPhone X-fodral: Allt du behöver veta