Letar du efter Nyaa torrentalternativ? Nyaa Torrents är död men ändå finns det några bästa alternativ där ute. Idag kommer du att lära dig de bästa torrentsidorna som erbjuder samma eller bästa innehåll som Nyaa. Du kommer också att lära dig hur du förblir säker medan du torrentar, inklusive hur du väljer och använder den bästa VPN.

För några år sedan var Nyaa Torrents en av de största och mest pålitliga resurserna för östasiatisk media eller anime. Men den offentliga torrentspåraren lade till allt från koreanska dramer och kinesiska filmer till japanska TV-program. Eftersom det gör det ganska enkelt för alla att installera och se utländska filmer oavsett var de bor.

Se även: Bästa Android-spel torrent att ladda ner

Använd VPN om du vill använda torrents

vpn

Du kanske vet att torrenter kan vara juridiskt misstänkta, och att använda dem över ett nätverk är ganska riskabelt. Så du kan använda torrents för lagliga ändamål som att distribuera programvara med öppen källkod. Ibland kan torrenter också användas för att olagligt ladda ner eller installera upphovsrättsskyddat innehåll.

Många internetleverantörer undersöker torrenttrafiken om de ser den på sitt nätverk. Dessutom, om de tvivlar på att du installerar olagligt innehåll, kan de gräva i din nätverksanvändning och historik. Om de kontrollerar att du har använt torrents måste du straffas för höga böter. Om du letar efter de bästa Nyaa Torrent-alternativen, scrolla ner!

Problemet med torrenting är att när du laddar ner eller installerar en fil via torrents, är du också värd för den filen för andra användare att ladda ner från dig. Torrents sprider belastningen av hosting över olika peer-användare. Systemet kan dock orsaka juridiska problem för användare. Även om nedladdning eller installation av upphovsrättsskyddat innehåll är olagligt och kan bli böter, är värd för nedladdningsbart upphovsrättsskyddat innehåll ett annat allvarligt brott eftersom det betyder att du distribuerar innehållet.

VPN:

För att använda torrent säkert är det nödvändigt att kryptera din webbtrafik. Så du måste försöka använda VPN. Ett virtuellt privat nätverk (eller VPN) översätter dina data. Den kan sedan skicka den till en privat proxyserver, där den avkodas och sedan skickas tillbaka till sin ursprungliga destination märkt med en ny IP-adress. Med hjälp av en privat anslutning och maskerad IP berättar ingen om din identitet.

Att vara säker på Wi-Fi är som många människor blir oroliga för. Medan internetleverantörer spårar och säljer användarinformation märker regeringar att medborgare och hackare söker efter alla svagheter de kan utnyttja. Programvaran sätter röda flaggor i alla branscher tack vare dess många tredjepartstillägg som hämtar piratkopierat innehåll. ISP:er reagerar genom att övervaka torrentanvändartrafik och även strypa nedladdningshastigheter.

Nyaa Torrent-alternativ – vår rekommendation

Vi väljer VPN för att rekommendera torrenting som är baserad på deras säkerhet. Vi överväger också några andra faktorer som totala servrar de har tillgängliga, snabbaste anslutningshastigheter, etc.

Nord VPN:

NordVPN kanske inte har det enskilt största servernätverket i branschen. Men det är inte långt borta. Spänner över 5 800 servrar i 59 länder. NordVPN ger dig ett häpnadsväckande utbud av falska IP-adresser att välja mellan för alla ändamål du kan tänka dig. Enkla siffror, inte tillräckligt?

Hur är det med deras utbud av specialservrar, var och en specifikt inställd på olika användningsfall? (Dessa är: lök över VPN, anti-DDoS, multi-hop VPN, P2P, dedikerad IP-adress och obfuskerade servrar.) Det är tillräckligt med verktyg för att avblockera Netflix, spränga genom den stora brandväggen i Kina, eller helt enkelt bläddra, ladda ner och torrent i fred. Känn dig fri att ta dig mätt på det fria och öppna Internet också; med NordVPN kommer du aldrig att nå gränser för bandbredd eller hastighet – aldrig uppleva strypning och inte heller få slut på serverswitchar. Om du letar efter de bästa Nyaa Torrent-alternativen, scrolla ner!

Förutom att ha ett stort servernätverk är NordVPN både snabbt och säkert. Allt börjar med 256-bitars AES-kryptering, vilket är så tufft att en superdator skulle behöva miljontals år för att bryta bara ett lösenord. Specifika protokoll inkluderar OpenVPNs banbrytande UDP- och TCP-protokoll. Samt SSTP: en teknik som kan slå även de hårdaste censurfiltren.

Loggningspolicyn är också lufttät, och inga uppgifter om din trafik, IP-adresser, tidsstämplar, bandbredd eller webbhistorik har någonsin lagrats. Sist men inte minst är NordVPNs holdingbolag baserat i Panama – ett neutralt land. Det betyder faktiskt att stora världsregeringar inte kan göra något för att tvinga ut din data från NordVPN.

IPVanish VPN

IPVanish vet mycket väl vilka funktioner Kodi-användare vill ha mest. Hastighet är första prioritet. Dessutom levererar tjänsten snabba nedladdningar till ett brett nätverk av mer än 850 servrar i olika länder. Oavsett var du bor kommer du att kunna logga in på en server med låg latens för otroliga hastigheter. Säkerhet är också nyckeln som IPVanish adresserar genom att låsa all data med 256-bitars AES-kryptering. Dessutom håller den din identitet säker med hjälp av DNS-läckagesäkerhet och en automatisk avbrytare. IPVanish kan göra dig trygg och säker!

IPVanish erbjuder också en 7-dagars återbetalningsgaranti. Det betyder att du har en vecka på dig att analysera det riskfritt.

Se även: Torrentz-alternativ: Vad hände med Torrentz?

Nyaa torrentalternativ:

Nyaa torrent

Nyaa Torrents styrkor var främst fansubs, anime och allmänt östasiatiskt innehåll. Den var omfattande, så du kan inte ersätta webbplatsen med bara en resurs. Kom låt oss kolla Nyaa torrentalternativen:

AcgnX torrent

AcgnX beskriver det bästa anime-innehållet. Användare laddar upp torrents från olika webbplatser med fokus på kvantitet eller hastighet, inte kvalitet. HD-videor eller TV-rippar sitter med varandra, så att du kan repa den anime som kliar utan att vänta på några dubbade utländska releaser. Klassiskt innehåll sparas också i sajtens djupa arkiv. Det gör det dock ganska enkelt att ta hela serien för en helg med Anime-bing.

Du hittar serier, spel, anime, filmer, manga, live-actionprogram, fansubs och annat japanskt centrerat innehåll på AcgnX. Vill du ha fler Nyaa Torrent-alternativ? Scrolla ner!

Shana projekt

Shana Project erbjuder dig en samling av högkvalitativa videor och håller dem ordnade och lätta att bläddra i. Hela innehållet är kategoriserat efter säsong eller program med de bästa newest first standardsortering på startsidan. När du besöker webbplatsen kan du se vad som är nytt och sedan dyka ner för att hitta äldre shower.

Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan är det japanska mediebiblioteket som tar hela konceptet minimalism till det yttersta. Webbplatsen tar bort de bästa färgscheman och fantastiska bannerbilder till förmån för ett grundläggande, rent utseende som sätter innehållet först. Hemsidan listar alla nya utgåvor, indexerande fansubs, japanskt innehåll, manga, spel och mycket mer. Dessutom kommer du att stöta på en hel del live-actionmusik eller drama, vilket gör Tokyo Toshokan till den bästa resursen för mer än bara anime.

GGBaser

Nyaa Torrent var inte särskilt känd för enorma mängder visuellt romaninnehåll. Men det fanns ett bra utbud på sidan för den som är intresserad av spelen. GGBases är insvept med visuella romaner från topp till tå. Det är väl kategoriserat efter genre och bläddra enkelt och sök från startsidan. Många etiketter är på japanska, så du vill ha praktiska kunskaper i språket för att få ut det mesta av webbplatsen. Vill du ha fler Nyaa Torrent-alternativ? Scrolla ner!

AnimeBytes

AnimeBytes-communityt har de bästa torrenterna centrerade kring japansk media, allt från anime till musik, filmer och manga. Klassiska serier är mycket lätta att hitta, liksom utvalda släpp för fortfarande pågående program. AnimeBytes är utan tvekan den bästa resursen för att ladda ner hela serien också. Eftersom det gör det ganska enkelt att bli sugen på dina favoritprogram. Du hittar också det bästa urvalet av videospel och tryckt material ifall du vill ha en paus från all anime.

Håll dig säker medan du torrenterar

Eftersom torrentingsidor är ganska säkra. Men det finns några fantastiska att hålla utkik efter. Se till att om du är försiktig så kan alla virus, skadlig programvara, datastöld och andra problem uppstå. Följ bara tricken och tipsen nedan för att skydda din dator och göra dig ur skadlig väg.

  • Använd alltid ett VPN – VPN är nödvändiga och mycket viktiga för vardagens integritet och säkerhet. Men VPN: er är absolut användbara för att installera torrents. Att ansluta till peers innebär att visa din IP-adress för världen. Det är inte så enkelt och är inte säkert i den moderna digitala tidsåldern.
  • Använd antivirusprogram – Antivirusprogram spelar en viktig roll. Eftersom det är ett frontlinjeförsvar mot farliga filer. Håll alltid din skanner aktiverad och du söker efter, laddar ner eller kör torrents.
  • Ladda inte ner olagligt innehåll – Att ladda ner mjukvara, olagliga filmer och tv-program kommer att försätta dig i fara. Men om du håller dig till lagligt innehåll är det mycket mindre troligt att du hamnar i problem.

Slutsats:

Nyaa Torrent var den bästa anime-resursen, det är ganska svårt att helt ersätta den. Har du några favoritwebbplatser som du vill använda för nya releaser eller arkiverade serier? Privata eller offentliga spårare är välkomna, så dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Läs också: