Fastän Äpple har överraskat oss med framstegen från Apple Pencil visas i den nya iPad Pro, företaget satsar fortfarande på förbättringar av sina enheter.

US Patent and Trademark Office UU har publicerat ett patent relaterat till andra generationen Apple Pencil. Patentet beskriver ett hölje med en beröringskänslig yta som tillåter inmatning av intag och ett suddgummi.

Patentet talar också om användningen av nya material för Apple Pencil och användningen av deformationsåterkopplingsytan.

Ändringarna som Apple Pencil skulle ha

Även om det är sant att inte alla patent blir slutprodukten, representerar de början på viktiga planer som Äpple har på kort och medellång sikt.

Den nya tekniken kommer att hjälpa Apple Pencil att upptäcka mängden användarkontakt som appliceras på den elektroniska enheten. Med hjälp av denna ingång kommer pennan att generera lika mycket taktil feedback.

Nytt Apple Pencil Patent med beröringskänsligt fodral och suddgummi

Denna funktion är särskilt fördelaktig för grafiker, eftersom de kan bero på mängden taktil feedback som tas emot under ritningen.

Patent Äpple förklarar det there is a need for electronic devices and components include mechanisms sophisticated feedback to provide user feedback responsive to the physical interaction thereof with said electronic devices.

Hur man skriver på papper

Patentet beskriver en speciell spets i form av en borste som kommer att ha flexibla borst, simulerar ett penseldrag gjort med en borste med stor precision.

Nytt Apple Pencil Patent med beröringskänsligt fodral och suddgummi

Därför, Äpple föreslår ett nytt tillbehör med utbytbara spetsar för att simulera olika graffiti som en markör.

Haptiken respons beskrivs också i patentet. Få oss att förutse att när vi använde den nya pennan kunde vi uppleva samma känsla som när vi skrev på papper.

Detta skulle uppnås genom små vibrationer som skulle inkludera iPad. Något liknande det som händer med hemknappen på iPhone 7 och 8. Som egentligen inte är en knapp utan perfekt simulerar pulseringen när vi trycker på den.

I ovanstående patent genereras återkopplingen av lastvägen, medan den i det sista patentet genereras genom att mäta riktningen för kraften i beröringskänslig hus.

Bortsett från de tekniska aspekterna avslöjar det senaste patentet Apples planerar att lägga till ett beröringskänsligt hölje för en sofistikerad återkopplingsmekanism och en förslag verktyg.

De suddgummi bildas av en elektroaktivt substrat som hjälper till att generera uppfattningen av ett utkast i en elektronisk enhet.

Applikationen måste dock vara kompatibel med förslag funktion för att fungera. Enligt patentet är elektroaktivt substrat kan konfigureras på ett sådant sätt att de erbjuder detekteringsförmåga.

Se även:Hur du aktiverar och programmerar Stör ej-läge på din Mac