Är du den som letar efter en lösning för att fixa ”objektet kan inte kopieras eftersom det är för stort för volymens format”? Om ja, då är du på rätt plats. Många användare använder Flash, USB-enheter eller andra lagringsenheter för att flytta sina data mellan datorer. Flash-lagringar används eftersom de ger snabbare överföringshastigheter än vissa internetanslutningar nuförtiden. Men många användare har hävdat att felet The item can’t be copied because it is too large for the volume’s format inträffa under dataöverföring på USB lagring.

I den här guiden kommer vi att diskutera några av orsakerna eller orsakerna till att detta felobjekt inte kan kopieras .. inträffade och ge dig en viktig lösning för att enkelt lösa det. Tänk på att implementera stegen i samma ordning som de tillhandahålls för att undvika konflikter.

Se även: Hur man fixar Windows installationsfel – Windows Couldn’t Prepare The PC To Boot Into The Next Phase Of Installation

Orsaker till fel:

Anledningen till att felobjektet inte kan kopieras… är:

  • Ogiltigt format: Vissa användare tror att det inte finns tillräckligt med utrymme på USB-enheten eller att den har skadats/korrupt efter att ha stött på det här felet. Så är dock inte läget. Det här felet uppstår på grund av begränsningarna i formatet som används av USB-enheten. Tänk på att alla USB-enheter är formaterade i FAT32 tillstånd som standard. I detta tillstånd, bara 4GB data kan sparas på din enhet. Så när filen är större än 4GB det går inte att spara.

Jag hoppas att du förstår problemets natur nu ska vi gå vidare mot metoderna.

Se även: Så här åtgärdar du Windows kunde inte ansluta till ProfSvc Service Problem

Hur man fixar The item can not be copied because it is too large for the volume’s format Problem:

fixa fel

Följ metoderna för att fixa objektet kan inte kopieras… problem:

Fix 1: Formatera USB

När USB-enheten har formaterats i FAT32 format användare möter felet när de flyttar data större än 4GB. Därför kommer vi i det här avsnittet att formatera om enheten till ett annat format som stöder mer lagring än 4GB. För det:

  • Ansluta de USB enhet till en Windows-dator.
  • Gå över till File Explorer och tryck sedan på This PC alternativ från den vänstra rutan.
    Notera: Gå över till My Computer för Windows 7 och äldre operativsystem
  • Högertryck på namnet på USB Kör och sedan Välj Format.
  • Tryck på File System dropdown och välja NTFS eller exFAT från rullgardinsmenyn.

Notera: Om du väljer NTFS du måste installera en extra drivrutin för MAC OS-stöd.

  • Knacka Start utan att ändra några andra alternativ.
  • Vänta tills formatet är klart, då kopiera filen på USB och kolla upp för att se om problemet löste sig.

Notera: Om ingen av lösningarna fungerade för att åtgärda problemet kan objektet inte kopieras…, försök sedan använda Restoro Repair Tool som kan skanna arkiven för att ersätta saknade eller korrupta filer. Som det fungerar i vissa fall, där problemet uppstår på grund av systemkorruption. Eftersom det kommer att optimera din dator för maximal prestanda. Du kan ladda ner eller installera Restoro genom att trycka på här.

Slutsats:

Så dessa var några av de bästa lösningarna för att fixa problem ”Det går inte att kopiera…” Jag hoppas att du lyckas lösa problemet med hjälp av vårt innehåll. Om du har några frågor angående den här guiden eller någon annan lösning för att bli av med hotet, var vänlig och låt oss veta nedan. Om du känner till någon annan alternativ metod för att fixa det, låt oss veta nedan.

Läs också: