Vill du åtgärda ”Discord Twitch Integration-problemet fungerar inte”? I den här guiden kommer vi att visa dig instruktionerna för att lösa Discord Twitch-integreringsproblemet. Discord är det mest populära alternativet när det gäller att kommunicera via video-, röst- och textkanaler. Tja, dess domän omfattar utbildnings- och affärssektorer. Det har helt effektiviserat processen att skapa servrar och chattrum och kommunicera med sina medlemmar.

Det finns dock en annan viktig funktion i denna applikation som inte får mycket uppskattning. Discord ser massor av tredjepartsintegrationer. Det inkluderar sådana som Ånga, Reddit, Facebook, Spotify, YouTube, Twitch och många andra. Det är dock den sista som orsakar problem. Ganska många användare står inför integrationsproblemet med Discord Twitch. Om du är en av dem bör den här artikeln hjälpa dig. Följ med för detaljerade steg.

Olika sätt att åtgärda Discord Twitch-integration som inte fungerar

Discord Twitch-integration

Det finns ingen universell lösning för det ovannämnda problemet. Så du bör prova var och en av de nedan nämnda metoderna tills du kan lösa problemet.

Sätt 1: Grundlösningen

Även om den grundläggande lösningen kan tyckas vara uppenbara, kan de i vissa fall lösa de flesta av de underliggande problemen. Så innan du går vidare till avancerade lösningar finns det några enkla justeringar som du måste prova. Först och främst, se till att det inte finns något problem med nätverksanslutning.

Försök sedan att byta till den trådbundna anslutningen från trådlös (via USB-internetdelning, Ethernet-kabel, etc) eller vice versa. Att dela ditt mobilnätverk via Hotspot kan också hjälpa dig. Du kan också försöka uppdatera nätverket genom att starta om routern. Försök att köra alla dessa tweaks och se att de kan lösa Discord Twitch-integreringsproblemet eller inte.

Sätt 2: Radera Twitch & Again Add It

Det kan finnas problem relaterade till felaktig synkronisering av ditt Twitch-konto. I så fall bör du överväga att radera kontot från Discord och sedan integrera det igen. Här är de nödvändiga stegen för detsamma:

  • Starta först Discord på din dator och tryck sedan på ikonen Användarinställningar längst ner till vänster.
  • Flytta sedan till fliken Anslutningar från menyn till vänster.
  • Inom det kan du sedan se det integrerade Twitch-kontot. Tryck på korsikonen längst upp till höger.
  • Svara jakande i bekräftelsedialogrutan som visas. Med det kommer nu Twitch-kontot att raderas från Discord.
  • Nu är det dags att lägga till det igen. Så återigen gå till avsnittet Anslutningar och den här gången trycker du på Twitch-ikonen.
  • Ange sedan ditt twitch-lösenord och användar-ID i popup-inloggningsfönstret.

Nu har du framgångsrikt lagt till ditt konto igen. Försök sedan komma åt det och kontrollera om det fixar Discord Twitch-integreringsproblemet eller inte.

Sätt 3: Kontakta supporten vid problem med backend

För några månader sedan uppstod ett problem med Twitch-anslutningen som drabbade många användare. Felet verkade härröra från Twitch API. I det läget finns det inte mycket du kan göra från din sida, snarare än att spela väntandet. På samma sätt kan problem med Discord-servrar eller Twitch skapa problem för dig.

I båda fallen kan du kontakta Discord supportteam och låt dem veta om felet. Inte bara detta utan också att du bör hålla koll på deras Twitter-konto för typen av vanliga problem och den beräknade tidpunkten för lösningen.

Slutsats:

Här handlar allt om ”Hur man fixar Discord Twitch-integreringsproblemet”. Vi har delat tre olika lösningar för detsamma. Låt oss veta i kommentarerna vilken korrigering som lyckades förklara framgång i ditt fall.

Läs också: