Vill du åtgärda det blockerade uppladdningsfelet i OneDrive? Efter att ha använt skrivbordsvarianten av Office-apparna. Den innehåller Excel, Word eller PowerPoint, och du är ansluten via ett OneDrive-konto kan det finnas en chans att stöta på Upload blocked, Save a copy felmeddelande.

Om du får något av ovanstående felmeddelanden har ett problem uppstått med tjänstanslutningen. Dessutom kommer ingen av buggarna att förklara orsaken, du kan omedelbart åtgärda problemet efter att du har raderat och återanslutit ditt OneDrive-konto.

I den här artikeln får du lära dig stegen för att åtgärda felmeddelandet som skyddar nya dokument från att laddas upp eller sparas till ditt OneDrive-konto i Windows 10.

Lös OneDrive-uppladdningsblockerade fel via Office

Om du vill lösa problemet, följ stegen nedan!

Steg 1:

Gå över till Word-dokumentet (eller appen som visar felet).

Steg 2:

Tryck sedan på Arkiv.

Steg 3:

Tryck på Konto.

Steg 4:

I avsnittet Anslutna tjänster väljer du helt enkelt OneDrive-kontot och trycker sedan på Ta bort tjänst.

Steg 5:

Du kan också använda rullgardinsmenyn Lägg till tjänst, välja alternativet Lagring och sedan välja OneDrive.

Följ stegen på skärmen för att logga in.

September uppdatering 2020:

Du kan också använda det här verktyget för ditt fel. Det här verktyget löser dock vanliga PC-buggar, skyddar dig mot filförlust, virus, hårdvaruproblem och optimerar din dator för maximal prestanda. Du kan snabbt lösa dina datorproblem och skydda andra från att hända med denna programvara:

Steg 1:

Till att börja med ladda ner eller installera Verktyg för PC-reparation och optimering (Windows 10, 8, 7, XP, Vista – Microsoft Gold Certified).

Steg 2:

Knacka Start Scan för att söka i Windows-registerproblem som orsakar PC-problem.

Steg 3:

Tryck sedan på Repair All för att lösa alla problem.

Om du inte gillar att ansluta till Office för att registrera OneDrive vill du ha en OneDrive-app för filsynkronisering. Försök att följa inställningarna nedan:

  • Gå över till Word 2016, flytta till Arkiv > Konto, klicka på Logga ut för alla konton i Office.
  • Öppna sedan OneDrive-appen. Konfigurera nu ditt OneDrive-konto och synkronisera det med din lokala hårddisk, till exempel: C:UserusernameOneDrive.
  • Högerklicka på OneDrive-ikonen för att kontrollera att den är uppdaterad. Klicka bara på Inställningar på Office-fliken och avmarkera Use Office 2016 to synchronize the Office files I open.
  • Starta nu om ditt ord, öppna sedan ditt dokument, tryck på Arkiv > Spara som. Tryck sedan på Bläddra, gå över till C:UserusernameOneDrive sökväg, tryck på Spara.
  • Stäng Word och vänta tills OneDrive-appen har synkroniserats.

Åtgärda fel -> Använd Office för att synkronisera filer

dokumentuppladdning blockerad fel

Detta är den vanligaste och enklaste lösningen på detta specifika problem. Som många oroliga användare har hävdat kunde de lösa problemet efter att ha konfigurerat OneDrive för att använda Office för att synkronisera filerna som skapats med Excel, Word, PowerPoint, etc.

Men den lilla justeringen bekräftades också effektiv av många användare, förutsatt att de har en aktuell modell av OneDrive på Windows 10. Efter denna modifiering och datorn startade om, hävdade de flesta berörda användare att popup-fönsterna inte kan öppnas medan försöker synkronisera en fil som finns på OneDrive.

Här är en snabb handledning om vad du vill göra för Upload Blocked. The error You need to log in är nödvändigt:

Steg 1:

Öppna först OneDrive-tjänsten och tryck sedan en gång på OneDrive-ikonen från systemfältet.

Steg 2:

När du har visat OneDrive-menyn trycker du helt enkelt på Mer och sedan på Inställningar i den nya sammanhangsmenyn som visas.

Steg 3:

Från Microsoft OneDrive-menyn väljer du helt enkelt Office-fliken från den horisontella menyn högst upp.

Steg 4:

Markera sedan rutan på fliken Office Use Office applications to synchronize the Office files I open.

Steg 5:

Från menyn Synkroniseringskonflikter som visas väljer du Tillåt mig att kombinera ändringen eller behålla båda kopiorna. Du kan sedan trycka på OK för att spara ändringarna.

Steg 6:

Starta om din dator för att tillämpa den senaste ändringen du gjorde och kontrollera sedan om problemet uppstår efter att nästa startsekvens är klar.

Lös OneDrive Upload Blocked Error via Installation Väntar/väntar på Windows Update

Nu kommer vi att visa dig en annan fix för blockerad uppladdning av OneDrive. Du kan försöka installera alla väntande Windows-uppdateringar. Följ stegen som nämns nedan:

Steg 1:

Till en början, tryck på Windows nyckel och jag tangenten samtidigt för att öppna inställningar. Välj sedan Uppdatering och säkerhet att fortsätta.

Steg 2:

I popup-fönstret väljer du Windows uppdatering fliken och tryck sedan på Sök efter uppdateringar för att uppdatera alla väntande Windows-uppdateringar.

Dokumentuppladdning blockerad -> Ta bort länken till OneDrive för att åtgärda ett problem

uppladdning blockerad fel

Om du vill åtgärda problemet med uppladdningsblockerad OneDrive. Försök sedan att koppla bort OneDrive-kontot. Följ stegen som nämns nedan:

Steg 1:

Högerklicka på OneDrive-ikonen från systemfältet eller aktivitetsfältet. Välj sedan inställningar att fortsätta.

Steg 2:

Från popup-fönstret, gå över till konto flik. Tryck sedan på Ta bort länken till den här datorn för att radera ditt OneDrive-konto.

Steg 3:

Sedan måste du bekräfta om du vill ta bort länken till kontot från den här datorn.

Steg 4:

Efter det startar du om din dator och försöker logga in igen i OneDrive. Ladda sedan upp filerna igen och kontrollera om problemet är åtgärdat eller inte.

OneDrive-uppladdning blockerad via Ta bort cache

För att åtgärda problemet med blockerad uppladdning av OneDrive är att ta bort cachen för Microsoft Office Upload Center. Följ stegen som nämns nedan:

Steg 1:

Inmatning kontorsuppladdning Centrum i Windows sökrutan. Du kan sedan välja den bäst matchade för att fortsätta.

Steg 2:

När du har angett huvudgränssnittet trycker du på inställningar att fortsätta.

Steg 3:

Flytta ner till Cacheinställningar avsnitt och tryck Ta bort cachad filer för att radera alla temporära filer som är länkade till Office Upload Center.

Steg 4:

Försök sedan att följa guiden för att fortsätta.

När alla steg är slutförda, starta om din dator för att kontrollera om problemet med blockerad OneDrive är åtgärdat.

Slutsats:

Avslutningsvis har den här guiden introducerat hur du fixar problemet med blockerad OneDrive-uppladdning med olika metoder. Om du står inför samma problem, prova dessa metoder och dela sedan din erfarenhet med oss. Om du vill veta något om den här guiden, låt oss veta det i kommentarsektionen nedan!

Läs också: