Letar du efter ett sätt att fixa League of Legends kommer inte att uppdatera på PC? är utan tvekan de mest populära och kända MOBA-spelen som spelas idag. Spelinstallationen är väldigt enkel. Det tar dock för mycket tid att lära sig repen, kolla in karaktärerna du gillar att spela, strategin för att du ska gå upp i nivå och hur man slåss på arenan.

Tja, att lära sig spela ett spel tar för mycket tid, att ställa in det är vanligtvis inte problemet. Du laddar ner eller installerar spelinstallationsprogrammet, och det laddar ner filerna för en klientinstallation. Nu är du redo att spela om en timme, eller mindre, beroende på din Wi-Fi-hastighet.

Men nyligen hävdar en rapport att det finns ett fel som talar om för dem att det inte kommer att uppdateras. Nu, eftersom spelet är väldigt populärt bland massor av världsomspännande spelare, så var vi tvungna att komma på lösningen, och det här är det.

Den främsta orsaken bakom detta fel är ett uppdateringsfel som resulterade i detta fel. Det finns också några patchuppdateringar som orsakar detta fel. Så om du är en av dem som har det här problemet, leta inte längre eftersom du har hamnat på rätt sida. Så kom låt oss komma igång med vår felsökningsguide.

Problem:

Nuförtiden, när du spelar League of Legends, uppstår ett fel som försämrar hela spelet. När du försöker uppdatera spelet för att få det nya innehållet uppstår ett felmeddelande an unspecified error occurred och uppdateringen misslyckas. Dessutom säger felet oss att kontrollera alla loggfiler. Men vi vet hur användbara loggfilerna är. Så du undviker bara allt detta och tar en titt på några korrigeringar som hjälper dig att åtgärda det här problemet helt och hållet.

Olika sätt att fixa kommer inte att uppdateras på PC: Fel

fixar

Det viktiga vi upptäckte under hela processen är att alla lösningar inte fungerar för alla. För en viss användare fungerade en specifik lösning, så vi tog med alla korrigeringar vi hade i beredskap åt dig. Vi rekommenderar också att du kontrollerar alla lösningar eftersom en av alla kommer att vara avgörande för dig. Dessutom, om du hittar en lösning som fungerar, behöver du inte försöka med den andra, utan ge dem ett försök om samma fel inträffar. Låt oss gå in på korrigeringarna.

Metod 1: Installera om League of Legends

Detta är förmodligen den enklaste, enklaste och bäst fungerande lösningen som hjälpte de flesta användare med spelet. Så att installera om spelet ser ut att vara en av de bästa metoderna för att lösa detta fel. Men avinstallera helt enkelt spelet, gå sedan över för en omstart och installera sedan spelet med din vanliga klient eller Riot-konto. Den här lösningen kommer förmodligen att lösa problemet, men om det slutar fungera bra. Följ upp med den andra lösningen för att fixa kommer inte att uppdateras vid PC-fel!

Metod 2: Stäng av ditt antivirusprogram

Visst stör antivirusprogrammen nätverksanslutningen mellan spelservrarna och spelet. Så om du vill förhindra detta måste antivirusprogram vara avstängt. Men eftersom de är viktiga kan de inte stängas av länge. Du kan också aktivera dem efter att uppdateringen är klar.

Du vill bara gå till antivirusinställningsmenyn och inaktivera realtidsskydd. Det är allt. Du kan nu öppna ditt spel och börja uppdatera. Om uppdateringen inte fungerar. Följ upp med den andra lösningen.

Metod 3: Använd en körbar patch

Använd bara en körbar patch för att helt enkelt uppdatera spelet. Dessutom kan du bara anse det bättre än uppdateringsalternativet i spelet. Dessa patchar hjälper dig dock att spara tid och kan enkelt stoppas om ett fel uppstår. Om du vill använda en körbar patch, följ instruktionerna nedan.

 • Gå över till League of Legends-mappen.
 • Flytta nu till en annan mapp som heter ’Rad’.
 • I listrutan letar du efter en mapp som heter ”Projects”.
 • Högerklicka nu på lolpatcher och tryck sedan på releaser.
 • Efter det väljer du den filmapp som har nummer i namnet.
 • Tryck nu på Deploy.
 • Eftersom det kommer att omdirigera dig till distributionsmappen där du hittar LoLPatcher.exe Ansökan
 • Dubbelklicka på det för att köra patchern.

Eftersom det kommer att uppdatera ditt spel, och nu kan du spela ditt spel utan problem. Den här lösningen kommer förmodligen att lösa problemet, men om det slutar fungera bra. Följ upp med den andra lösningen för att fixa kommer inte att uppdateras vid PC-fel!

Lösning 4: Ändra uppdateringsklienten

Proceduren är lite komplex och kräver uppmärksamhet för att utföras. Men du behöver inte oroa dig eftersom vi har beskrivit instruktionerna på ett mycket enkelt sätt.

 • Flytta till mappen League of Legends på din dator.
 • Eller gå över till platsen C:Riot Games League of Legends.
 • Leta nu efter en fil med namnet User.cfg.
 • Högerklicka nu på filen och välj ”öppna med anteckningsblock” från rullgardinsmenyn.
 • Hitta helt enkelt texten inskriven i LeagueClientOptIn = yes ändra nu värdet till no.
 • Tryck sedan på Ctrl+S och stäng anteckningsblocket.

Starta nu ditt spel och försök sedan uppdatera. Din uppdatering kommer att starta. Om det fortfarande finns ett problem kan det finnas några problem med din nätoperatör. Följ den sista lösningen för att åtgärda problemet.

Lösning 5: Använd ett VPN

Om ditt uppdateringsfel fortfarande inte är åtgärdat blockerar din internetleverantör din anslutning till spelservrarna. Om du vill övervinna detta, använd helt enkelt en Virtual Private Network (VPN) app som hjälper dig. När du har aktiverat VPN, starta helt enkelt spelet och tryck på uppdateringen. Nu startar din uppdatering och du är redo att spela om några minuter. Tja, när ditt spelande inaktiverar din VPN annars kan du uppleva höga Ping-problem.

Slutsats:

Här handlar allt om ”Åtgärda fel kommer inte att uppdateras på PC”. Artikeln hjälper spelarna i League of Legends som försökte uppdatera sitt spel men inte kan göra det på grund av ett fel. Efter att ha följt vår artikel kommer de att kunna uppdatera. Jag hoppas att den här artikeln hjälpte dig. Om du har några frågor, feedback och frågor är du välkommen att kommentera nedan.

Läs också: