Har du någonsin försökt hacka WhatsApp? Ingen tvekan, WhatsApp är en fantastisk och fantastisk skapelse. Det är den heliga graalen för appar för snabbmeddelanden. Men ibland irriterar det dig. När dina nära och kära döljer något för dig på WhatsApp eller vilken anledning som helst bakom detta. Efter att ha sett detta bestämmer du dig för att övervaka dem i hemlighet.

Tja, att övervaka någon på WhatsApp är inte så lätt som du är smal. Du kommer att göra det i hemlighet för bästa resultat. Vill du övervaka din mans eller din väns aktivitet? Det finns så många sätt att göra det även utan att ha sin mobiltelefon.

Vad du vill är ett sätt att kontrollera deras WhatsApp på distans, så att de inte blir tveksamma. I den här artikeln kommer vi att lära oss hur man läser någons WhatsApp-meddelanden utan sin mobil på 10 minuter.

Tips och knep för att hacka WhatsApp-textmeddelanden:

Som vi alla vet är WhatsApp en mycket populär meddelandeapp för mobilanvändare som tillåter dig att byta textmeddelanden utan att använda pengar. Du kan komma åt WhatsApp Messenger för nästan alla telefoner som iPhone, Nokia, Android, BlackBerry eller Windows Phone.

Dessa mobiltelefoner kan enkelt skicka meddelanden eller ringa till varandra eftersom WhatsApp Messenger använder samma nätdataplan som du använder för att surfa och e-posta så att du kan använda den utan någon kostnad. Du kan också skicka videor, bilder och ljudtexter och kan också skapa grupper.

Steg för att komma åt någons WhatsApp-konto:

Hacka WhatsApp-konto och surfförlustfiler och meddelanden är nu tillgängliga för alla runt om i världen. Nu kan du enkelt hacka någons WhatsApp-konto utan att bli instängd. Det finns massor av onlineverktyg som är tillgängliga för att hacka WhatsApp-kontot. Det kan också göras online eftersom du inte vill ha något krav på att installera eller ladda ner något. Så det tar bara några minuter att göra den här metoden. Det är ganska enkelt vi kan föreställa oss.

Det finns olika tekniker för att hacka WhatsApp-kontonummer och läsa alla textmeddelanden. Du vill bara veta deras mobilnummer och kan hacka det inom några minuter.

Steg 1:

Till en början vill du ladda ner Spy & Sniffer-verktyget från din mobilappbutik.

Steg 2:

Sedan när du öppnar appen, skriv bara in numret på den person vars konto du vill hacka.

Steg 3:

Efter det, vänta ett tag på bearbetningen av hackningen och tryck sedan på alternativet ”Verifiera”.

Steg 4:

Äntligen kan du också komma åt din väns WhatsApp-konto, dvs video, meddelanden, bilder och all annan data som han har sparat från de senaste dagarna omedelbart.

Olika sätt att hacka WhatsApp-textmeddelanden/chatthistorik

Sätt att hacka WhatsApp

Det finns olika metoder för att hacka kontot WhatsApp-meddelanden eller chatthistorik. Vi kan också göra det online eftersom det inte kommer att vara några problem när du laddar ner något.

Copy9 — Bästa metoden att hacka WhatsApp

Det är det första och bästa sättet att hacka WhatsApp. Jo, det är en standardapp som låter dig få bred åtkomst till en riktad enhet. WhatsApp-användningen har också ökat. Huvudsyftet var att tillhandahålla säkerhet förutom att hacka.

Du kan i hemlighet hacka specifika WhatsApp-meddelanden och läsa dem när du vill. Det här ser ut att vara så svårt och komplicerat men i verkligheten måste du följa dessa instruktioner:

Steg 1:

Till att börja med ladda ner Copy9-appen.

Steg 2:

Installera sedan direkt på enheten.

Steg 3:

Äntligen, logga in på din kontrollpanel på din dator.

Denna metod är äntligen klar.

Det tillåter hackare att avbryta och läsa dina översatta textmeddelanden. I detta beror exponeringen på beteendet hos WhatsApp-användare när användarens krypterade nyckelmodifieringar. Dessutom överväger du bara en situation mellan de två användarna, dvs. X och Y.

Närhelst personen X skickar ett meddelande till personen Y, kan WhatsApp som finns på den specifika maskinen koda texten och gör det möjligt för klienten att kontrollera den. Men när en användare Y byter enheten kan han också läsa den kommunikationen.

Det är också punkten när WhatsApp tar med sig för att uppdatera och modifiera nycklarna som i hemlighet tillhandahålls för någon dekryptering vid tillfället utan att varna slutanvändaren. Den här gången, anta att hackaren skulle vara användare Z.

Du kommer också att ändra nyckeln som är privat för användare B och som enkelt kan ange din personliga. Efter att ha gjort detta kan du enkelt läsa den specifika konversationen av användare X.

Men varje person som beter sig som en hacker kan agera på detta sätt inom en snar framtid. Efter att ha använt onlinetekniken WhatsApp online tracker and using this amazing system will provide amazing results.

Om du vill hacka WhatsApp-kontot är det enklaste sättet kopia9. Kom låt oss kolla funktionerna i copy9:

Funktioner Copy9:

 • Copy9 är superlätt att använda eftersom du inte vill ha någon värdefull information eller något mer.
 • Men om du är en vanlig användare kan du inte känna några problem med det. Sedan lägger vi till sanningen att du får kompletterande funktioner, som skapar dig ”ägare” till en riktad enhet.
 • För appinstallation vill du ha några minuter. Du kan också montera den och sedan initiera den med Whatsapp-meddelanden.
 • Till sist, i slutändan, bör vi återigen upprepa att den enklaste och smidigaste metoden är att använda Kopia 9 att hacka WhatsApp. Det ger dock ett bra resultat.

Minspy— Bästa alternativet till att hacka WhatsApp

Minspy

Minspy är en annan app som ger ett bekvämt sätt att övervaka någons aktivitet på WhatsApp-chatt. Appen är diskret och kräver inga tekniska kunskaper från dig.

Minspy används av över en miljon människor från 190+ länder över hela världen. Den recenserades också online på stora medier som BBC, The New York Times och TheGuardian.

Appen låter dig ett meddelande på mål-iOS eller på Android-enheter. Dess installation tar mindre än 10 minuter.

Med Minspy kan du läsa någon WhatsApp-meddelanden från en online-instrumentpanel:

 • Läs hemliga meddelanden: Du kan också läsa alla utgående eller inkommande meddelanden på personens WhatsApp. En tidsstämpel med varje meddelande, så att du vet när en konversation inträffade.
 • Övervaka grupp WhatsApp-meddelanden: När målet är en del av någon WhatsApp-grupp? Du kan sedan läsa deras gruppchattaktivitet.
 • Visa kontaktinformation: Du kan också kontrollera deras namn, profilbilder, adresser, e-postadresser, arbetsbeskrivningar och andra spännande saker efter att ha kommit åt kontaktboken.
 • Ladda ner mediafiler: Delar de några bilder eller videor på WhatsApp? Du kan också ladda ner dessa mediefiler för senare visning.
 • Få åtkomst till borttagna meddelanden: Vad händer om måltelefonanvändaren tar bort ett meddelande som de inte vill att någon någonsin ska läsa? Inget problem! Minspy återställer alla texter automatiskt i realtid, så att du enkelt kan komma åt det.

Steg för att läsa någons WhatsApp-meddelanden via Minspy

Steg 1:

Gå över till tjänstemannen Minspy hemsida. Registrera dig sedan för ett gratis Minspy-konto. Använd sedan ditt e-post-ID som användarnamn.

Steg 2:

Köp en månatlig Minspy-plan. Du vill också att Minspy-prenumerationen ska läsa WhatsApp-texter på en enda målenhet. Om du gillar att komma åt WhatsApp-aktivitet på olika enheter vill du ha familje- eller företagsplanerna.

Steg 3:

Du kan sedan kontrollera din e-post för installationsstegen. Du vill välja iOS eller Android som målplattform. Följ sedan stegen på skärmen.

Om du vill installera Minspy på en iPhone eller iPad anger du bara användarnamnet och lösenordet för iCloud-kontot som är anslutet till målenheten. Vänta sedan ett tag tills Minspy synkar med den.

Om du vill installera Minspy på en mobil eller surfplatta, ladda ner 2MB spionappen på den. När du har installerat det, dölj helt enkelt appen. Vänta ett tag tills Minspy synkroniserar med enheten.

Steg 4:

Grattis! Nu kan du läsa deras WhatsApp-meddelanden utan deras mobil med din webbläsare. Logga bara in på Minspy kontrollpanel.

Minspys kontrollpanel eller instrumentpanel erbjuder en enhetsaktivitet. Om du vill börja läsa WhatsApp-meddelanden, tryck eller klicka på Social Apps > WhatsApp alternativet i urvalspanelen till vänster.

Funktioner:

 • Du kan enkelt kontrollera WhatsApp-meddelanden utan jailbreak eller root
 • Den har ett webbaserat gränssnitt
 • Appen har det bästa ryktet
 • Den erbjuder en mängd mobila övervakningsfunktioner
 • Minspy finns till ett fickvänligt pris

Spyic— Bästa appen för att läsa WhatsApp-meddelanden

Spyiskt

Spyic är en annan WhatsApp-meddelandeläsare. Det är en fantastisk app för föräldrakontroll. Appen används av föräldrar världen över för att hålla ett ordentligt öga på sina barn. Appen erbjuder dock många viktiga funktioner. Den innehåller en trevlig WhatsApp-skärm.

 • Att ställa in Spyic är en enkel uppgift
 • Appen erbjuder fantastiska funktioner
 • Spyic är ett riskfritt förslag

Spyic låter dig läsa WhatsApp-meddelanden på distans

Du kan enkelt använda Spyic från din webbläsare:

 • Läs WhatsApp säker data och gruppchattar.
 • Visa utbytta mediefiler.
 • Se kontaktinformation och profilbilder.

Slutsats:

Här är allt om hur man läser någons WhatsApp-texter utan sin mobil lätt att implementera. Du kan också börja läsa någons WhatsApp-meddelanden – och övervaka deras mobil inom några minuter. För ytterligare frågor och frågor låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs också: