Här är olika metoder genom vilka du enkelt kan hitta serienyckeln för alla program på internet. När testperioden för programvaran går ut kan du sedan betala för produktnyckeln. Men det finns en metod genom vilken du kan använda denna programvara gratis.

Vissa program är inte exakt betalda som är fritt tillgängliga på internet för att installera eller ladda ner. Men några av dem vill ha en produktnyckel för förnyelse för att ytterligare få tillgång till mjukvarutjänsten.

Se även: Så här åtgärdar du systemaktiveringsfel 0x803F7001 i Windows 10

Hitta seriell nyckel för valfri programvara

Här är olika sätt att hitta serienyckeln för alla program:

Seriell nyckel

Google Trick

Tja, det finns några webbplatser som ger dig serienyckeln till programvaran som du vill aktivera. Men det stora problemet är att du inte bara får dessa sajter genom att direkt söka med de vanliga sökorden.

Så jag kommer att berätta för dig den hemliga sökmetoden genom vilken du enkelt kan hitta en seriell nyckel eller produktnyckel för valfri programvara gratis. Följ bara stegen som nämns nedan.

  • Till en början, gå över till Google.
  • Ange sedan namnet på din programvara och 94FBR (För ex Nero express 94FBR)
  • Nu kommer du sedan att se i sökresultatet du kommer direkt att se dina produktnycklar. Allt du behöver göra är att kopiera det och klistra in det i textfältet i din programvara.
  • Det handlar om allt, nu kan du enkelt hitta produktnyckeln för vilken programvara som helst.

Keygenguru.com

Vissa programvaror som är nödvändiga för en uppgift men som är för dyra att köpa kan användas med en seriell nyckel. Keygenguru är den bästa platsen för att hitta alla seriella nycklar. Här hittar du alla nya och uppdaterade programvarans nycklar, keygen eller sprickor. Dess användargränssnitt är minimalt eller rent.

Det bästa med Keygenguru är att du också kan dela din egen mjukvarunyckel här. Inte bara detta utan du kan också söka efter en specifik programvaras seriella nyckel här. Inte bara programvara utan du kan också få produktnyckeln för Windows 7 och andra varianter.

Key Finder-programvara

Tja, det finns få typer av programvara som är tillgängliga på webben och låter dig hitta serienyckeln till vilken programvara som helst. Det finns dock få risker förknippade med sådan programvara. Vissa av dem innehåller skadliga skript, medan andra innehåller adware och virus.

Så, tills och om du inte akut behöver aktiveringsnyckeln, använd inte denna nyckelsökarprogramvara. Innan du laddar ner eller installerar någon programvara bör du också kontrollera recensionerna. Se också till att installera programvaran från pålitliga källor. Vill du ha fler sätt att hitta serienyckeln till vilken programvara som helst? Dyk ner nedan!

Använder Cracked Software

Om du inte hittar programmets seriella nyckel kan du sedan använda den knäckta versionen av programvaran. Den knäckta modellen av Photoshop finns dock också tillgänglig på webben. Du hittar sedan den knäckta mjukvaran på Torrent-sajter som IsoHunt, The Pirate Bay, etc.

Den knäckta versionen raderar i princip aktiveringsprocessen. Då kommer du inte längre att be om att ange aktiveringsnyckeln för att aktivera programvaran. Men Cracked Softwares innehåller också skadlig programvara eller virus.

Se även: Bästa TV-serien om datorhackare

Serials.ws

Serials.ws erbjuder en otroligt stor databas med 120 000+ mjukvarunycklar eller serier och kontroll. Webbplatsen är allt annat än mycket komplex att utforska och uppdateras dag för dag. Det säkerställer att du kan hitta de nya seriella nycklarna för den nya programvaran. Vill du ha fler sätt att hitta serienyckeln till vilken programvara som helst? Dyk ner nedan!

En annan fantastisk komponent på den här sidan är att du inte behöver uppleva oändliga speglar och anslutningar. Bara en enstaka bock omdirigerar dig till den seriella nyckelupptäckare som du vill ha. Det kan inte slösa bort din värdefulla tid, och det innehåller inte heller några kampanjer eller popup-fönster.

Länk: Serials.ws

Key Finder-webbplatser

Tja, det finns många webbplatser tillgängliga på webben som tillhandahåller serienycklarna för premiumprogramvara. Vi vet inte om de fungerar eller inte, men ändå bör du pröva lyckan. Om du vill hitta webbplatser för nyckelsökare, sök efter gratis premiumnycklar eller mjukvarunamn på Google. Den tillhandahåller de webbplatser som erbjuder premiumnyckelkoderna. Öppna helt enkelt dessa webbplatser och kopiera/klistra sedan in koderna i programvarukodens textfält.

Slutsats:

Jag hoppas att du förstår hur man hittar serienyckeln till vilken programvara som helst. Om du vill ställa några frågor angående denna artikel, låt oss veta nedan. Glöm inte heller att dela din feedback med oss, och om du tycker att den är till hjälp så dela den med dina vänner!

Läs också: