Vill du fixa Hulu-felet DRMCDM78? Hulu är en annan onlinemedieströmningstjänst som tillhandahåller on-demand-innehåll som filmer, TV-program, nästan alla kända TV-kanaler och mycket mer. Men några av Hulu-streamers möter en felkod DRMCDM78 när de försöker spela upp innehåll på Linux, Windows och Mac. Är du en av dem och stöter på samma felkod när du försöker strömma Hulu-innehåll? Om ja, försök att kontrollera den här felsökningsartikeln för att lösa det.

Enligt de drabbade Hulu-streamarna står de inför meddelandet ”Fel vid uppspelning av video” när de försöker streama Hulu-innehåll. Felet säger något i stil med We’re having trouble playing this video right now. If this problem persists, try restarting your device. Sedan visas den givna Hulu-felkoden med det unika fel-ID:t och den lokala tidpunkten för felet.

Se även: Youtube TV VPN-tjänster – Hur upptäcker det?

Orsaker:

När det inträffar finns det flera andra orsaker som kan orsaka det här problemet beroende på vilken plattform du ser DRMCDM78 felkod:

 • Problem i Hulu Server – Inledningsvis bör du kontrollera och se om problemet inte på något sätt orsakas av ett serverproblem som du inte har kontroll över. Om så är fallet finns det ingen lösning på problemet utan att vänta på att utvecklarna löser problemet på sin sida.
 • Föråldrad webbläsarrepo – När som helst kan problemet också uppstå i fall där din standardwebbläsare just har ändrat sin repo och den gamla varianten inte kan stödja streamingprotokoll. I den här situationen uppdaterar du helt enkelt din webbläsare till den nya versionen.
 • Skadad cachad data – I vissa situationer kan du se det här felet på grund av någon typ av korrupta temporära filer som din webbläsares cache håller för närvarande. I den här situationen kan du enkelt åtgärda problemen genom att ta bort cachad data.
 • TCP/IP-problem – Problemet kan också uppstå från en inkonsekvens av TCP eller IP. Om så är fallet kan du sedan enkelt lösa problemet antingen genom att starta om din router eller utföra en återställningsmetod.

Se även: Vet allt om Elemental Mastery i Genshin Impact

Olika sätt att lösa Hulu-fel DRMCDM78

Åtgärda Hulu-fel

Som vi sa tidigare uppstår den specifika felkoden på grund av de givna orsakerna som att Hulu-servern är nere, webbläsarvarianten är föråldrad, TCP/IP-relaterat problem, webbläsarcacheproblem, etc. Så kom låt oss kolla hur man fixar det.

Fix 1: Kontrollera Hulu-servrar

Att kontrollera statusen för Hulu-servrarna är en av de viktigaste sakerna att göra först. Visst kan nedservern påverka streamingen och det borde den vara. Men det kan inte ta lång tid att lösa eventuella serverproblem av företaget. Dessutom kan användare enkelt streama innehåll igen inom ett par timmar i vissa fall.

 • Till en början, navigera till tjänstemannen Hulu Support Twitter handtag för att granska all den senaste informationen eller rapporterna relaterade till serverstatus och mycket mer.
 • Sedan vill du leta efter webbplatsen ’Down Detector’ eller ’Is It Down Right Now’ för att undersöka om Hulu-servrarna är nere eller inte.
 • Om driftstopp inträffar med Hulu-servrarna, kolla in alla realtidsdetaljer som orsaker till problemet, live kartavbrott, antal rapporter efter timing, användare och mycket mer.
 • Så i det här fallet bör du vänta ett par timmar innan du kontrollerar serverstatus igen. Eller så kan du helt enkelt flytta till Hulu-plattformen och försöka strömma videor för att kontrollera om allt fungerar som det ska eller inte.

Om du fortfarande möter Hulu-felet DRMCDM78, gå över till den andra metoden!

Fix 2: Uppdatera din webbläsare till den senaste versionen

Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar webbläsaruppdateringarna på din PC precis som hur vi söker efter uppdateringar av mobilappar eller ställer in automatiska appuppdateringar också. När du uppdaterar din webbläsare kan du lösa många fel och buggar som används via webbläsare.

Windows och Mac: (Google Chrome)
 • Starta helt enkelt webbläsaren när du använder den för att strömma Hulu-innehåll. (Anta att du använder Google Chrome, processen är ganska lik för andra webbläsare också)
 • Tryck på ikonen med tre punkter > Gå över till Hjälp.
 • Välj Om Google Chrome eftersom den automatiskt söker efter den tillgängliga uppdateringen.
 • Om den är tillgänglig kommer den automatiskt att installera och ladda ner den nya uppdateringen. (Du kan sedan se uppdateringsprocessen, nybyggd version, etc.
 • När du har uppdaterat vill du avsluta webbläsaren och sedan starta om den för att ändra effekterna.
 • Försök till sist att köra Hulu igen och strömma sedan videor för att kontrollera problemet.
För Linux: (Google Chrome)
 • Starta initialt Terminal > Input sudo apt uppdatering och tryck på Enter.
 • När en prompt visas, tryck på Y för att bekräfta.
 • Mata sedan in eller kopiera och klistra in det givna kommandot och tryck på Enter.

sudo apt-get –only-upgrade install google-chrome-stable

 • Efter detta, starta bara Google Chrome och försök köra Hulu-innehåll.
Windows och Mac: (Mozilla Firefox)
 • Starta helt enkelt webbläsaren Mozilla Firefox. Tryck sedan på hamburgerikonen eller åtgärdsknappen som finns på den övre högra sidan.
 • Tryck på Om Firefox. Eftersom det automatiskt letar efter den tillgängliga uppdateringen.
 • När den nya uppdateringen är tillgänglig visas den och du vill bara trycka på Restart to update Firefox alternativ.
 • När en uppmaning visas trycker du på Ja för att bekräfta och ge uppdateringstillståndet.
 • Efter detta, starta om webbläsaren Firefox och leta sedan efter Hulu-felet igen.

Om du fortfarande möter Hulu-felet DRMCDM78, gå över till den andra metoden!

För Linux: (Mozilla Firefox)
 • Starta först Terminal (för Ubuntu / Debian Linux) > input $ sudo apt-get uppdatering och tryck på Enter.
 • Sedan, mata in $ sudo apt-get installera firefox och tryck på Enter.
 • När en prompt visas, tryck på Y för att bekräfta.
 • När du är klar, starta bara Firefox och försök köra Hulu.

Alternativt, om du försöker använda Redhat, Fedora eller CentOS, använd GUI-verktyget eller yum-verktyget för att köra följande kommandon.

 • Starta först Terminal > Input # yum uppdatering och tryck på Enter.
 • Sedan, mata in # yum uppdatering firefox och tryck på Enter.

Se även: Hur man ställer in Hulu föräldrakontroll – Användarhandbok

Fix 3: Torka webbläsarcachen

 • För både Mozilla Firefox- eller Chrome-användare, tryck Ctrl + H för att öppna historiksidan.
 • Tryck på Rensa webbläsardata i den vänstra rutan.
 • Från fliken Grundläggande väljer du Tidsintervall > Tryck på Webbhistorik och cookies och många andra webbplatsdata för att markera den. (Om du torkar cookies och andra webbplatser kan du logga ut från olika webbplatser)
 • Tryck sedan på Rensa data.
 • Dessutom kan Chrome-användare också aktivera kryssrutan för cachelagrade bilder och filer om de vill att den ska rensas.
 • Försök äntligen att köra Hulu och strömma innehåll för att kontrollera problemet.

Fix 4: Återställ eller starta om din router

Om ingen av lösningarna har fungerat för dig och du just har bekräftat att det inte finns något serverproblem. Då kan det finnas en chans att du står inför en TCP/IP-inkonsekvens.

Problemet är ganska vanligt med lågnivåroutrar som bara kan hantera begränsad bandbredd. Problemet uppstår dock i fall där olika enheter är anslutna till samma nätverk medan du försöker strömma innehåll från Hulu.

I den här situationen har du olika alternativ tillgängliga:

 • Startar om din router
 • Återställa din router

Omstart är en icke-påträngande metod men kommer bara att åtgärda ytliga fall där problemet är relaterat till tillfälligt sparad data. Om problemet uppstod efter en inställning eller begränsning på routernivå, försök sedan återställa den.

Starta om din router

En snabb omstart låter dig torka några anslutningsproblem som du kan ha att göra med. Detta räcker om problemet är relaterat till en TCP/IP.

Om du vill utföra en omstart av routern, kontrollera baksidan av din router och tryck på På-Av-knappen för att stänga av strömmen. Efter detta, försök att koppla ur strömförsörjningen från eluttaget och vänta ett tag för att tömma strömkondensatorerna och släppa eventuella tillfälliga data som din router kan hålla.

När perioden har passerat återställer du helt enkelt strömmen till din router och trycker på strömknappen igen för att starta den igen. Vänta sedan på att internetåtkomsten återställs.

Om du fortfarande möter Hulu-felet DRMCDM78, gå över till en routeråterställning nedan.

Starta om din router

När din omstart inte fungerade, gå sedan vidare med den andra återställningsmetoden. Men se till att den här operationen återställer alla inställningar som du har ställt in i dina routerinställningar. Eftersom det bland annat inkluderar vitlistade enheter, vidarebefordrade portar och blockerade anslutningar.

Om du känner till konsekvenserna och fortfarande vill återställa alla routerinställningar till deras fabrikstillstånd. Gå sedan vidare och leta reda på återställningsknappen på din routers baksida. I vissa situationer kommer den att byggas inuti fodralet för att skydda oavsiktliga pressar, så du vill att en liten skruvmejsel eller samma föremål ska nå den.

Om du vill starta en routeråterställning, tryck och håll in återställningsknappen. Vänta sedan i några sekunder eller tills du ser varje lysdiod som blinkar samtidigt.

Om din internetleverantör använder PPPoE (Point to Point Protocol över Internet), du vill sätta in autentiseringsuppgifterna från din internetleverantör igen för att återställa Internetåtkomst.

När du lyckats återställa internetåtkomsten, prova streamingförsöket igen och kontrollera om problemet nu är åtgärdat.

Slutsats:

Här handlar allt om ’Hulu felkod DRMCDM78’. Vi har delat olika lösningar, varav vilken som helst kan lösa ditt fel. Är den här artikeln till hjälp? Vet du någon annan alternativ metod för att fixa det? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarsfältet nedan.

Läs också: