Vill du fixa TheVideo.Me-parfelet i Kodi? Som en mjukvara med öppen källkod och med oändliga utvecklare som skapar ett inofficiellt tillägg, är det förvånande att Kodi-användare kan möta olika fel. Det vanligaste felet är parningsfelet TheVideo.me. Du kan hitta det här felet när du försöker streama en länk via ett tillägg som länkar till en stream från TheVideo.me. Samma problem kan också uppstå från andra källor, som vidup.me eller tvad.me. Problemet är mycket vanligt och lätt att lösa. I den här guiden kommer vi att förklara vad du vill göra för att lösa TheVideo.Me-parfel i Kodi.

Använd VPN för att streama på Kodi:

När du streamar på Kodi måste du överväga en VPN, som skyddar dig från upphovsrättsproblem från din internetleverantör. VPN översätter din data. Den kan sedan skicka den till en privat proxyserver, där den avkodas och sedan skickas tillbaka till sin ursprungliga destination märkt med en ny IP-adress. Med hjälp av en privat anslutning och maskerad IP berättar ingen om din identitet.

Att vara säker på Wi-Fi är som många människor blir oroliga för. Medan internetleverantörer spårar och säljer användarinformation märker regeringar att medborgare och hackare söker efter alla svagheter de kan utnyttja. Detta är också ett problem när det gäller att strömma videor med Kodi. Mjukvaran satte röda flaggor för alla branscher tack vare dess många tredjepartstillägg som hämtar piratkopierat innehåll. Internetleverantörer reagerar genom att övervaka Kodi-användartrafik och även strypa nedladdningshastigheter.

Den bästa VPN kan hjälpa till att hålla dig säker på alla ovanstående hot. VPN:er krypterar också bitar av data innan de lämnar din enhet. Däremot gör det omöjligt för någon att ta din identitet eller se vad du installerar. Denna grundläggande säkerhetsnivå är otroligt kraftfull för många uppgifter. Det inkluderar att bryta igenom censurbrandväggar, komma åt geografiskt begränsat innehåll och göra dina bärbara enheter säkra på offentliga Wi-Fi.

Om du vill hitta den bästa VPN för Kodi bör du uppfylla de viktiga kriterierna, vart och ett viktigt för din onlinestreamingupplevelse.

  • Höghastighetsnedladdningar – Vissa VPN: er är inte snabba och långsammare än okrypterade nätverksanslutningar. Vill du kompensera vill du ha en tjänst som prioriterar hastighet.
  • Stort servernätverk – När du använder många servrar, desto fler alternativ har du när det gäller snabba och pålitliga anslutningar över hela världen.

IPVanish VPN för Kodi

IPVanish vet mycket väl vilka funktioner Kodi-användare vill ha mest. Hastighet är första prioritet. Dessutom levererar tjänsten snabba nedladdningar till ett brett nätverk av mer än 850 servrar i olika länder. Oavsett var du bor kommer du att kunna logga in på en server med låg latens för otroliga hastigheter. Säkerhet är också nyckeln som IPVanish adresserar genom att låsa all data med 256-bitars AES-kryptering. Dessutom håller det din identitet säker med hjälp av DNS-läckagesäkerhet och en automatisk kill switch. IPVanish kan göra dig trygg och säker!

IPVanish inkluderar de bästa funktionerna:

  • Det är lättanvända appar för Windows, Linux, Mac, Android och iOS.
  • Nollloggningspolicy för all trafik för integritet.
  • Ger full tillgång till alla Kodis tillägg.
  • Oändliga nedladdningar och inga begränsningar på hastighet.

IPVanish erbjuder också en 7-dagars återbetalningsgaranti. Det betyder att du har en vecka på dig att analysera det riskfritt.

Orsaker till TheVideo.Me-parfel i Kodi:

Parfelet i Video.Me uppstod på grund av problem med streamauktorisering. I huvudsak är sajter som TheVideo.Me länkade till många streamingsidor och Kodi-tillägg och efterfrågan kan därför vara hög. Som ett resultat behöver de streamauktorisering för att förhindra hög trafik från att överbelasta deras servrar. Användare kan besöka TheVideo.Me-parningswebbplatsen för att godkänna sin IP-adress och detta gör att de kan streama från webbplatsen i fyra timmar. Efter fyra timmar vill de återigen auktorisera att fortsätta titta.

Steg för att fixa TheVideo.Me-parfelet i Kodi

Parfel i Kodi

Det finns två huvudmetoder som du kan använda för att lösa TheVideo.Me Pair Error i Kodi. Nedan kommer vi att beskriva hur var och en av dessa lösningar fungerar:

Direkt auktorisering

När du möter Kodi TheVideo.Me-parfelet kommer det att ge dig en länk i popup-fönstret där du kan auktorisera din anslutning. Det enklaste sättet att lösa felet är att öppna länken i din webbläsare. Det öppnar TheVideo.Me-parningssidan där du bara trycker på Aktivera Streaming för att auktorisera din IP-adress bara för att streama länkar i några timmar. Om du ska använda den här tekniken rekommenderar vi starkt att du använder ett VPN för att hålla din egen IP-adress dold. VPN-användare noterar också att om de byter IP-adress kommer de också att auktorisera sin nya IP-adress igen.

Stäng av Hosters med Captchas

En annan lösning är att ändra inställningarna för ditt tillägg för att stänga av det från att komma åt hosters med Captchas. Denna teknik kommer att stoppa tillägget från att länka till TheVideo.Me och andra webbplatser som behöver auktorisering. Det betyder att det totala antalet tillgängliga kommer att vara begränsat, men du kommer inte längre att möta felet. Om du vill stänga av värdar med captchas, använd följande metod nedan:

Steg 1:

Högerklicka på tillägget och välj sedan Inställningar.

Steg 2:

Tryck på Uppspelning flik. Rulla ner i menyn kommer du att märka en hosters med captchas lista. Stäng av det här alternativet och tryck sedan på OK för att stänga inställningsmenyn.

Slutsats:

Tyvärr finns det ingen annan metod för att komma runt TheVideo.Me Pair Error i Kodi snarare än att välja bort dessa länkar samtidigt eller spela boll och gå med på att auktorisera din IP-adress med hjälp av källwebbplatsen. Men när du använder ett VPN är det mycket liten risk involverad när du gör detta.

Jag hoppas att den här guiden hjälpte dig. Låt oss veta nedan om vi missat något, eller om du vill ha hjälp med andra Kodi-tillägg.

Läs också: