Pomodoro timer för Windows: Pomodoro timer hjälper dig att öka din produktivitet och göra allt på ett kort tidsintervall. I den här artikeln väljer vi vårt bästa val för Windows. Så, låt oss börja.

Pomodoro är en teknik utvecklad av Francesco Cirillo. Han utvecklar Pomodoro för att förbättra din produktivitet. Om vi ​​delar upp ett arbetspass i Avsnitt på 25 minuter, sedan följs varje avsnitt av en kort paus på fem minuter. Varje 25-minuters arbetsblock kallas för a Pomodoro. After four Pomodoros you should take a longer break and repeat the same cycle again.

Pomodoro timerappar låter dig inte bara föra en logg över allt ditt arbete utan du kan också ta det med dig vart du än går. Låt oss komma och kolla några Pomodoro-appar:

Pomodoro Timer för Windows

Fokus 10

Fokus 10 är en enkel Windows-app som låter dig ställa in en timer på skrivbordet. Dess design fokuserar främst på att erbjuda en icke-invasiv upplevelse medan du fokuserar på ditt arbete.

focus10 Pomodoro Timer för Windows

I standardinställningen fick du 4 Pomodoros på 25 minuter vardera följt av 5 minuters mellanrum och en längre paus i slutet av alla 4 sessioner. Efter varje cykel, en larmet ljuder för att meddela dig om din avslutade Pomodoro och gapet börjar omedelbart efter. Du kan också pausa timern emellan eller hoppa direkt till nästa Pomodoro om du vill. Inställningssidan erbjuder anpassning av Pomodoro och pauslängd. Du kan också ändra alarmljudet i inställningarna.

Ladda ner Focus 10

YAPA

Yapa är en annan Pomodoro-app. Det är en utmärkt implementering av Pomodoro-tekniken. På många sätt är det ganska likt Focus 10. En timer som räknar ner 25 minuter sitter i det övre högra hörnet.

yapa Pomodoro Timer för Windows

Yapas användargränssnitt är obefintligt och du kan dra runt det. Du kan välja det ljusa eller mörka temat och ändra opaciteten så att det knappt syns. YAPA är gratis och öppen källkod.

Ladda ner YAPA

Fokus Booster

Focus Booster-appen fungerar bara när du skapar ett konto. Men för din bekvämlighet kan du skapa ett 30-dagars provkonto som erbjuder 20 Pomodoro-sessioner. Alla dina uppgifter och aktiviteter lagras på kontot. Du kan få en inblick i din produktivitet genom att logga in på hemsidan. Den erbjuder även mobilappar för Android, iOS och Mac.

focus boo Pomodoro Timer för Windows

Appen har också ett mörkt tema. Du kan också minimera det samtidigt som du bara har timern på skärmen. Din tidrapport uppdateras varje gång du avslutar en Pomodoro och rapporten genereras efter att ha fått betydande data. Det är bäst för dem som vill spåra sina aktiviteter och generera insiktsfull data.

Ladda ner Focus Booster (Windows | iOS | Android | Mac)

Fokus Journal

Focus Journal implementerar tekniken med några fler funktioner och ökar appens styrka. Det ger mer än bara en profil. Du kan skapa separata timers för olika uppgifter.

focusjour Pomodoro Timer för Windows

Du får två knappar på undersidan, dvs minimera och automatiskt distraktionsläge. Minimera-knappen ritar en liten timer i hörnet av skärmen och automatiskt distraktionsläge upptäcker ditt avbrott medan timern körs. Du kan köra den här appen i två distraktioner för produktivitet eller beräkna distraktioner. I produktivitetsläge fungerar det som en vanlig Pomodoro-app. Men i distraherat läge räknar du gångerna du blev distraherad.

Pomotodo

Pomotodo integrerar en att göra-lista i den här appen och synkroniserar plattformsoberoende. Denna tidshanteringsapp är designad för skaparna. Den är baserad på Pomodoro Technique och GTD-teorin.

pomotodo

Eftersom det synkroniserar dina aktiviteter och uppgifter till andra enheter. Du kan ställa in Pomodoro-timers och att göra-listor och lägg till objekt i listan. Du kan också prioritera listobjekten genom att fästa och lägga till hashtags. Dess pro-version erbjuder några extra funktioner.

Ladda ner Pomotodo (Windows | Mac | Android | iOS | Webb)

Fokus att göra

Fokus att göra låter dig göra uppgifter och utföra med hjälp av Pomodoro-tekniken. Du kan ställa in uppgifter för dagen och den tid som krävs för att den ska slutföras. Det genererar en komplett rapport med den data som samlats in över tiden.

focustodo

Du kan också logga in och synkronisera dina uppgifter till olika enheter och dela din rapport. Olika uppgifter kan läggas till i inkorgen inom en viss tid. Om du vill byta från en uppgift till en annan pausar du bara den aktuella uppgiften och fokuserar på den andra.

Du kan kontrollera din fullständiga rapport genom att klicka på rapportikonen uppe till höger i fönstret. Efter att ha klickat skulle det visa dagliga, veckovisa och månatliga diagram över Pomodoro-händelser.

Appen är gratis för Windows och erbjuder några köp i appen.

Ladda ner Focus To-Do

Slutsats:

Jag älskar Yapa Pomodoro Timer Windows-appen eftersom den har den mest intuitiva timern. Medan Focus Journal och Focus Booster ger dig insikter om dina aktiviteter.

Sammantaget är Pomodoro-timers det bästa att prova själva och låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs också: Prioritera Wi-Fi-nätverk på Andriod, macOS, iOS och Windows