Letar du efter de bästa alternativen för popcorntid? Popcorn Time är en torrentklient för att streama filmer med hjälp av dess inbyggda mediaspelare. Det bästa är att Popcorn Time kan spela upp videor medan du installerar eller laddar ner. Men Popcorn Time får massor av negativ kritik.

Popcorn Time är det enklaste sättet att streama program eller filmer online. Men appen gick bort 2014, många olika varianter av Popcorn Time hoppar upp i deras ställe.

Du kan också hitta olika versioner av appen på Mac, Windows och Linux, eller på Android-enheter. Det finns även webbvarianter som tillåter eller låter dig streama från din webbläsare. Inte alla Popcorn Time-modeller är officiella eller säkra för den delen. Men de som är designade av experter kan visa sig fungera bra.

Att använda Popcorn Time är otroligt enkelt. Funktionerna är dock mycket enkla att använda. Dessutom är det alternativ eller gränssnitt som används för att styra uppspelning via VLC snarare än en inbyggd spelare. Popcorn Time är designad för att titta på din PC, att använda webbplatsen ser också bra ut på stora skärmar. För dem som använder Chromecast kan du leta efter en enkel metod för att strömma innehåll från din Popcorn Time-klient till din tv. Det finns massor av andra metoder eller sätt att slutföra detta, och vi är glada att säga att det är enklast om du vet vad du gör.

Men innan vi förklarar alternativen för Popcorn Time vill vi dela med oss ​​av några uppfattningsord. Att ladda ner eller installera och dela innehåll som kränkts upphovsrätt anses vara ett stort brott. Dessutom hamnar du i stora problem.

Popcorn Time -> Lagligt eller inte?

Tja, vissa program som Android Showbox eller Covenant på Kodi. Popcorn Time illegal tjänst.

Vissa internetleverantörer i USA kommer dock att övervaka och se efter illegala tjänster som används på deras bandbredd. I den här guiden föreslår vi inte att du använder detta för din filmkonsumtion. Filmer är de produkter som till exempel ett konstverk, och efter att ha betalat för filmerna du gillar.

Det är upp till dig som kan använda Popcorn Time på egen risk. Om du försöker använda Popcorn Time för att titta på eller strömma filmer eller filmer, tänk då på att det kan få dig i problem med att använda din MPAA eller ISP.

Det bästa sättet att använda detta är att köpa ett VPN-abonnemang. Du måste veta att du lägger till din VPN i ditt hemnätverk för att säkra din surfning automatiskt.

Bästa Popcorn Time-alternativen för att streama filmer

Dessa var några av de bästa Popcorn Time-alternativen:

TorrenTV

TorrenTV-Popcorn Time Alternatives

TorrenTV är den bästa och mest populära programvaran som används för att titta på torrentinnehåll under nedladdning. Om du gillar att spela de pågående nedladdningarna har TorrenTV en inbyggd mediaspelare. TorrenTV-användargränssnittet är väldigt snyggt och rent, och det är väldigt lätt att använda. När den väl har laddats ned vill användarna dra och släppa innehållet i torrenten på TorrenTV för att starta strömmen.

Ladda ner: TorrenTV

Zona

Zona är ett annat populärt streamingprogram för Windows som är ganska likt Popcorn Time. Det bästa med Zona är dess användarvänliga gränssnitt. Snarare än så erbjuder Zona sin egen sökmotor eller torrentklient. Inte bara det, utan även Zona erbjuder användarna några anpassningsalternativ också. Så, Zona är ett annat fantastiskt Popcorn Time Alternatives som du kan använda på Windows.

Ladda ner: Zona

Flixtor

Flixtor

Flixtor är en annan mest populär sida som Popcorn Time som du kan besöka just nu. Det låter inte användare installera videoinnehåll. Men det låter användare streama videor gratis. Sajten blev mycket populär efter Popcorn Times bortgång. Flixtors användargränssnitt är fantastiskt, och det är det bästa alternativet till Popcorn Time 2019.

Ladda ner: Flixtor

Kodi

Det är ett annat bästa alternativ Popcorn Time på listan som du kan överväga. Kodi används vanligtvis för mediastreaming och på grund av dess enorma popularitet. Det övervakas också av upphovsrättsinnehavaren. Det är också ett verktyg med öppen källkod som beror på tillägget och förråden för att strömma videoinnehåll. Kodi kan dock inte strömma allt sitt medieinnehåll via BitTorrent-protokollet.

Ladda ner: Kodi

Yify TV

Yify TV-Popcorn Time Alternatives

YiFy TV är den mest populära webbplatsen som är ganska lik Popcorn Time. Även om webbplatsen inte visar några torrentledtrådar eller magnetlänkar. Dessutom tar den allt videoinnehåll från olika torrent-sajter. Webbplatsen har massor av videoinnehåll som du kan streama gratis. Snarare än så var det det användarvänliga gränssnittet som gör att YiFy TV sticker ut från mängden. Men YiFy TV:s gränssnitt verkar ganska likt Netflix.

Ladda ner: Yify TV

Duckie TV

Duckie TV är för dem som har letat efter Popcorn Time-alternativ för TV-program. Dock ansluter DuckieTorrent-klientens skrivbordsklient Duckie TV-programvaran till den lokala torrentklienten. Duckie TV:s användargränssnitt är ganska rent eller snyggt och det är ganska lätt att använda.

Ladda ner: Duckie TV

Rox Player

Rox Player

Rox Player är ett mediaspelare verktyg för stationära Windows PC, men det har några vändningar. Till exempel är den också kompatibel med mediastreaming från IPTV, DHT och P2P. Det betyder att du kan spela alla torrentfiler direkt utan att installera det. Så, Rox Player är de mest populära bästa Popcorn Time-alternativen som du kan överväga.

Ladda ner: Rox Player

Soffpotatis

Tja, Couch Potato är för dem som har letat efter det mest populära Popcorn-tidsalternativet för Mac. Den har massor av TV-program eller filmer som kan ses gratis. I likhet med alla andra skrivbordsklienter är Couch Potato också beroende av P2P för att strömma videoinnehållet.

Ladda ner: Soffpotatis

WebTorrent

WebTorrent-Popcorn Tidsalternativ

Det är en annan topprankad strömmande torrentklient för Windows, Mac och Linux. Istället för att ladda ner, streamar WebTorrent-klienten torrentinnehållet direkt. Men för att strömma direkt vill du ställa in proxyer manuellt. När det är gjort kan det sedan ta videor från Creative Commons, Internetarkiv, etc.

Ladda ner: WebTorrent

Stremio

Stremio behöver dig för att installera spelaren på din PC, men efter att du har installerat kan du helt enkelt använda plattformen som en renare, sluten källkod Kodi. Tillägg lägger till Netflix, YouTube och mycket mer, men vi använder Stremio eftersom det ger kompatibilitet för Chromecast med dina lokala videor. I likhet med Videostream är det det bästa sättet eller metoden om du har problem med att använda Chromecast-verktyget som är inbyggt i Popcorn Times skrivbordsklient.

Plex-inställningen liknar att ladda ner tjänsten till din Windows-dator och installera din server. Men när du lägger till ditt innehåll till din klient. Sedan kan du använda webbklienten i Google Chrome för att direkt strömma från din Plex-server till din Chromecast. Plex är en mycket svår app att förstå. Men när ändringen eller ändringarna som gjorts efter utvecklingen av den här appen, har det blivit svårt att lära sig att styra din nätverksserver.

Stremio är som en webbplats för videoinnehåll där du kan komma åt många av de senaste filmtitlarna. Den tillhandahåller en stationär klient tillgänglig på Mac PC eller Windows. Du kan också strömma videoinnehållet. Så Stremio är ett annat bästa Popcorn-tidsalternativ på den här listan.

När du ställer in qBittorrent att installera automatiskt i samma mapp som du använder för din Plex-server. Plex kan uppdatera ditt bibliotek automatiskt när ändringar eller ändringar upptäcks. Det är lite mer jobb än att använda Stremio eller Videostream.

Ladda ner: Stremio

Slutsats:

Det handlar om allt. Är detta användbart? Om du vill dela någon annan metod eller tips angående artikeln, låt oss veta nedan. För ytterligare frågor och frågor låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs också: