Vill du få in Warped Fungus Minecraft? Om ja, då är du på rätt ställe, ärligt talat, hur kul som det än är så är det en farlig plats som alltid slutar med döden (eller värre). Här är några saker som hjälper din resa genom de dödliga biomen i Nether. Nåväl, en av dem är Strider. Om du någonsin funderar på att se hur den andra sidan av en lavasjö ser ut, så har du chansen här!

Vad vet du om Warped Fungus

En skev svamp är en typ av svamp som finns relativt i Nederländerna. Ja, Nederländerna har sin egen fauna eller flora, och de har mycket speciella syften. Det finns två typer av svampar tillgängliga i Nederländerna, såsom skev eller röd.

Svampen finns i sin egen biom. Skev svamp regenererar i den skeva skogen. Så om du letar efter några, nu vet du var du kan hitta.

Vill du odla din egen skevsvamp – så här?

Om du inte har något tålamod eller tid att gå på jakt efter Warped Fungus kan du bara odla några själv. Samma som för att odla blommor på gräsblock, du kan bara odla varpsvamp efter att ha inkluderat benmjöl till nylium. Men om du letar efter att odla skev svamp bör du lägga till benmjölet alldeles för skevt nylium.

Men det får nyliumet att gro sin nödvändiga vegetation. I den här situationen kommer den att skeva växtlighet och växa ”skevda enorma svampar” genom att lägga till skeva svampar på skevt nylium och lägga till ett benmjöl till det.

Vill du bryta Warped Fungus – Hur man

Förhoppningsvis vill du inte ha för mycket eller något liknande. Du kan bryta med vilket verktyg som helst eller utan verktyg, och tappar snabbt av sig själv.

Saker att göra med Warped Fungus

Tja, letar efter ett sätt att korsa lavagroparna i Nederländerna. Du kan använda Warped Fungus för att skapa ”Warped Fungus on a stick”. Eftersom det fungerar på liknande sätt som ’morot på pinne’. Dessutom kan du den här gången använda den för att röra dig på lava.

Den (Warped Fungus) kan också användas för att rikta sadlade Striders. Eftersom den redan kan gränsa en Strider, gör denna senaste skapelse nu att du också kan ta kontroll över odjuret!

Men du håller bara en Warped Fungus som är ganska bra för att få Striders att följa dig.

Procedur för att göra skev svamp på en pinne

Skev svamp på en pinne

Du vill bara ha två ingredienser för att göra din varpsvamp på en pinne, ett fiskespö och en varpsvamp.

  • Till en början vill man ha ett fiskespö. Till detta spö vill du ha 3 pinnar och 2 strängar.
  • Efter att ha haft ditt fiskespö, bara dumpa det genom att använda dina skeva medel för att göra en skev svamp på en pinne.

Slutsats:

Här handlar allt om Warped Fungus in Minecraft. Tja, det handlar om allt. Nu har du ett sätt att korsa lavagroparna! Vad tror du gömmer sig på andra sidan? Om du har några frågor eller frågor, låt oss veta det i kommentarsfältet nedan.

Tills dess! Fortsätt le 😊

Läs också: