Letar du efter de bästa alternativen för Pulse Build och Pulse Wizard? Nyheter rullar ut att många Kodi-förvar nyligen drabbades av DMCA-borttagningar. För vissa Kodi-förråd är det normalt att gå upp och ner, men detta var ett stort slag eftersom många olika förvar gick ner samtidigt. Om du är en Kodi-användare, oroa dig inte – ditt Kodi-system kommer fortfarande att fungera bra och alla tidigare tillägg som du installerat kommer att fortsätta att fungera som vanligt. Det blir dock svårt att hitta dina favorittillägg eller arkiv i framtiden på grund av detta tillslag.

Använd VPN för att strömma Kodi:

Ett virtuellt privat nätverk (eller VPN) översätter dina data. Den kan sedan skicka den till en privat proxyserver, där den avkodas och sedan skickas tillbaka till sin ursprungliga destination märkt med en ny IP-adress. Med hjälp av en privat anslutning och maskerad IP berättar ingen om din identitet.

Att vara säker på Wi-Fi är som många människor blir oroliga för. Medan internetleverantörer spårar och säljer användarinformation märker regeringar att medborgare och hackare söker efter alla svagheter de kan utnyttja. Detta är också ett problem när det gäller att strömma videor med Kodi. Mjukvaran satte röda flaggor för alla branscher tack vare dess många tredjepartstillägg som hämtar piratkopierat innehåll. Internetleverantörer reagerar genom att övervaka Kodi-användartrafik och även strypa nedladdningshastigheter.

Den bästa VPN kan hjälpa till att hålla dig säker på alla ovanstående hot. VPN:er krypterar också bitar av data innan de lämnar din enhet. Däremot gör det omöjligt för någon att ta din identitet eller se vad du installerar. Denna grundläggande säkerhetsnivå är otroligt kraftfull för många uppgifter. Det inkluderar att bryta igenom censurbrandväggar, komma åt geografiskt begränsat innehåll och göra dina bärbara enheter säkra på offentliga Wi-Fi.

Om du vill hitta den bästa VPN för Kodi bör du uppfylla de viktiga kriterierna, vart och ett viktigt för din onlinestreamingupplevelse.

IPVanish VPN för Kodi

IPVanish vet mycket väl vilka funktioner Kodi-användare vill ha mest. Hastighet är första prioritet. Dessutom levererar tjänsten snabba nedladdningar till ett brett nätverk av mer än 850 servrar i olika länder. Oavsett var du bor kommer du att kunna logga in på en server med låg latens för otroliga hastigheter. Säkerhet är också nyckeln som IPVanish adresserar genom att låsa all data med 256-bitars AES-kryptering. Dessutom håller den din identitet säker med hjälp av DNS-läckagesäkerhet och en automatisk avbrytare. IPVanish kan göra dig trygg och säker!

IPVanish inkluderar de bästa funktionerna:

 • Det är lättanvända appar för Windows, Linux, Mac, Android och iOS.
 • Nollloggningspolicy för all trafik för sekretess.
 • Ger full tillgång till alla Kodis tillägg.
 • Oändliga nedladdningar och inga begränsningar på hastighet.

IPVanish erbjuder också en 7-dagars återbetalningsgaranti. Det betyder att du har en vecka på dig att analysera det riskfritt.

Pulse Build & Pulse Wizard slutar fungera: Kodis tillslag

Kodi tillslag

Den 15th November, många utvecklare av framstående arkivinlägg på Twitter och till andra plattformar som sa att de tog sina arkiv offline, eller att de gick i pension, eller på andra sätt begränsade vilken typ av innehåll de skulle göra tillgängligt. Några av de berömda arkiven som togs ner inkluderar Smash, Ares trollkarl, och Koloss.

Det första förvaret som går ner var Colossus Repo. Repet är mest känt för att vara värd för många fantastiska eller populära tillägg som Covenant, URLResolver och Bennu. En av utvecklarna av förvaret meddelande på Twitter att de slutar utveckla tillägg för Kodi och uppmanade samhället att stödja utvecklare mot juridiska strider. Efter detta blev Colossus Repo otillgänglig på sin tidigare URL.

Sedan togs Twitter-kontot för det populära Kodi-assistentprogrammet Ares Wizard bort, och webbadresserna till sidorna slutar fungera heller. Smash Repository visade sig också ha försvunnit. Lagringsägaren sa att de kommer att gå vidare från Kodi-tillägg. Inte bara detta, utan även Mucky Duck-förrådet och tillägget stängdes av deras utvecklare.

Vi vet alla att rättsliga åtgärder har hotats eller redan börjar mot många av dessa Kodi-utvecklare. De korrekta detaljerna om de juridiska problemen är inte längre tillgängliga för allmänheten.

Bortsett från problemet att ingen av dessa repos faktiskt är värd för olagligt innehåll själva, eftersom de tillhandahåller länkar till andra webbplatser där innehållet finns. Du kollar också varför många förvarsutvecklare bestämde sig för att stänga butiken förutom att möta en kamp med ett team av underhållningsindustrins berömda målmedvetna advokater.

Vilka förråd stängdes av?

Här är listan över förvar som togs ner under denna period och som inte längre är tillgängliga:

Vilka tillägg stängdes av?

Och här är några av repos-tilläggen som var svåra eller omöjliga att hitta nu:

 • Koloss
 • Bennu
 • Rädd för mörkret
 • Isfilmer
 • 1 kanal
 • Triton
 • Poseidon
 • Sportig
 • Gurzil
 • UK Turk spellistor
 • Myriad
 • Ja filmer
 • Ankpool
 • 123 Filmer
 • Öppna ladda filmer
 • 1080p filmer
 • M4U
 • Imperialistiska strömmar
 • DandyMedia
 • Film Emporium
 • HEVC VideoClub
 • Ares fotboll

Pulse Build & Pulse Wizard slutar fungera: Så här åtgärdar du problemet

Du måste komma ihåg det första att om du är en vanlig Kodi-användare behöver du inte oroa dig. Du är utom fara och ditt system kan fortsätta arbeta för en ljus framtid. Förlusten av URLResolver kommer att vara ett problem för användare av tillägg som Bennu eller Covenant på lång sikt. Det betyder också att länkarna är tillgängliga men att de inte kan uppdateras. Med tiden kommer dessa tilläggslänkar att bli mindre aktiva och sluta fungera också.

Problemet kommer när du installerar det senaste tillägget eller en ny version. Du kan också ladda upp ett av reposen ovan för att installera dina tillägg eller builds. Nu slutar de att fungera och du kan inte installera något från dem. Om du vill installera många tillägg i framtiden kan du sedan hitta alternativa källor.

Pulse Build & Pulse Wizard: Bygg alternativ källa

Fire TV Guru Wizard

En build är bara en förkonfigurerad Kodi-version. Det är samma programvara som du skulle installera från Kodi-webbplatsen, men den har redan massor av tillägg och en build har också ett eget tema. Byggnaden gör det dock snabbt och enkelt att använda ett nytt Kodi-system – istället för att manuellt ladda ner en hel massa olika teman eller tillägg för att få ditt system som du vill ha det. Dessutom kan du helt enkelt installera bara en version och få allt det arbetet gjort åt dig.

Pulse CCM Build var väldigt populärt, men tack vare dess enorma utbud av tillägg och snabba uppdateringar. Den hade ett enkelt och rent användargränssnitt och var redo att flytta med många sätt att titta på TV-program, filmer, sport och live-tv. Dessutom är Pulse-bygget för närvarande inte tillgängligt med Pulse Wizard. Så vi kan föreslå en alternativ källa känd som Fire TV Guru som gör att du kan installera Pulse Build, eller en alternativ byggnad känd som Fire TV Build.

Steg för att installera Fire TV Guru Wizard

Steg 1:

Gå över till Kodi-startskärmen

Steg 2:

Flytta till inställningsikon

Steg 3:

Flytta till Filhanterare

Steg 4:

Tryck sedan på Lägg till källa

Steg 5:

Ange denna URL (inklusive http://): http://firetvguru.net/fire/

Steg 6:

Ge det ett namn, som Brand, och slå OK

Steg 7:

Gå tillbaka till startskärmen

Steg 8:

Gå sedan över till Tillägg

Steg 9:

Tryck på ikonen som ser ut som en låda

Steg 10:

Tryck sedan på Installera från zip-fil

Steg 11:

Flytta till Brand och tryck sedan på firetvguru.zip

Steg 12:

Vänta ett tag tills du ser en bekräftelse på att förvaret har installerats

Steg 13:

Flytta nu till Installera från arkivet

Steg 14:

Gå över till Fire TV Guru Repo

Steg 15:

Gå över till Programtillägg

Steg 16:

Välja Fire TV Wizard

Steg 17:

Tryck sedan på Installera från menyn längst ner

Steg 18:

När tillägget är installerat kommer du att se nyhetsmeddelande och information. Tryck bara på Avfärda

Steg 19:

Du kan nu se olika alternativ för att behålla dina inställningar. Tryck sedan på Fortsätta

Steg 20:

Den omdirigerar dig till en välkomstskärm där du kan välja att välja ett nytt bygge. Flytta till Bygg meny

Steg 21:

Nu kommer du att se alternativen för builds du kan installera. Nyligen finns det totalt tre versioner som är tillgängliga för Krypton (Kodi v17) och de är:

 • Fire TV Bygg Krypton
 • Puls CCM Krypton
 • Fire TV Bygg Krypton Lite
Steg 22:

Du vill bara tryck på titeln av någon byggnad för att flytta till dess sida

Steg 23:

Välj sedan antingen Nystart och sedan installera, det är bra om du har en föråldrad version som du vill radera innan du laddar ner den nya versionen. Eller så välj Standardinstallation, som kommer att installera byggnaden ovanpå ditt befintliga system.

Vilken byggnad är bäst för mig?

Bygg alternativ källa

Från dessa tre versioner kanske du vet vilken som är bäst för dig att använda. Om du vill ha tillbaka din Pulse CCM Build, precis som den var förut, kan du sedan använda den här tekniken för att installera/ladda ner byggnaden utan Pulse Wizard. Tja, bygget fortsätter att fungera bra men det kan inte uppdateras i framtiden. Om du är bekant med Kodi och du känner till stegen för att uppdatera tillägg eller installera nya när du vill, så är detta förmodligen inte problemet för dig. Gör bara lite arbete för att fortsätta uppdatera bygget.

Om du däremot är nybörjare eller mindre bekant med det, eller om du inte vet hur du kan undvika att skada tillägg och delar av din dator plötsligt slutar fungera, installera sedan en ny version. Build Fire TV är en fantastisk ersättare. Bygget är väldigt att navigera i, med den bästa rubriken för system, filmer, TB-shower och mycket mer. De installerade tilläggen inkluderar de populära visningstilläggen som Specto, Exodus, Zen och Salts.

Fire TV Build Lite är det bästa valet för dem som kör Kodi på en lätt enhet som Firestick eller en annan liten mobil enhet. Om din enhet har mindre processorkraft eller RAM-minne är Lite-bygget ett mindre systemresurskrävande alternativ som ger dig samma upplevelse, med bara några få justeringar för att få den att fungera bättre på mindre kraftfulla system.

Slutsats

Det är synd att många fantastiska förråd stängs av i detta tillslag. Det fanns också många viktiga tillägg sparade i dessa förråd.

Pulse Wizard är Kodi-programvaran som inte längre kommer att vara tillgänglig som används för att installera Pulse Build. Pulse Build var populärt eftersom det är mycket lätt att använda och dess massor av tillägg för att titta på TV-program eller media speciellt. Men du kan också installera Pulse Build från Fire TV Guru Wizard. Med den här guiden kan du också installera en ny version, känd som Fire TV Build. Eftersom det är den bästa ersättningen för Pulse Build om du vill gå vidare till något nytt.

För ytterligare frågor och frågor låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Läs också: