Letar du efter de bästa familjelokaliseringsapparna? Platsspårning kan visa sig vara en fantastisk tjänst när du vill veta var ditt barn är. Vi håller med om att det stör oss när våra vänner eller familjemedlemmar reser. Nu är det också valet att smsa eller ringa men det kan inte hjälpa när någon kör bil eller på ett möte i timmar långt hemifrån.

För det enda syftet har vi gjort en lista med några appar som gör att du kan dela och se platsen för dina nära och kära om de väljer att dela. I det här avsnittet ignorerar vi native enhetsspårning val som t.ex Hitta min enhet på Android eller Hitta min iPhone på iOS.

Lista över Family Locator-appar:

Här är en komplett lista över familjelokaliseringsappar:

Glympse

I listan över familjelokaliseringsappar ger Glympse dig information om var dina nära och kära befinner sig i realtid. Efter att ha använt Glympse kan du omedelbart hitta detaljerna om GPS-platserna för andra medlemmar i familjen. För att göra det, öppna bara Glympse-appen på din mobil, klicka på New Glympse. Sedan kan du skicka ett e-postmeddelande eller SMS till den andra personen. När du har gjort detta kan du få information om GPS-platsen eller nätverket som någon befinner sig på. Det ger dig information om realtid om var någon kan vara vid en given tidpunkt.

Det finns dock massor av appar som ger platsdelning i realtid (som Google Maps eller WhatsApp), Glympse behöver inte den andra personen för att installera en app. Allt de vill ha är en webbläsare för att komma åt länken som du delar via SMS eller e-post.

Fördelar:

 • Du behöver inte installera något på en annan persons telefon
 • Den har ett obligatoriskt lågenergiläge som uppdaterar din plats om någon nyligen tittar
 • Justera hur informationen ser ut i programmet för en viss period

Nackdelar:

 • Det kan inte erbjuda spårning i realtid
 • Du måste uppdatera platsen manuellt

Pris:

Helt gratis (Android | iOS)

Life 360

Life360 är ett annat fantastiskt alternativ när du vill bli uppdaterad om dina nära och käras säkerhet. Appen är tillgänglig på båda plattformarna, Life360 låter människor checka in med varandra under online. Funktionen incheckning säkerställer att människor kan låta andra veta när de har nått specifika destinationer eller när de kommer till dessa platser. Appen fungerar med cirklar som du kan programmera för att lägga till detaljer om var vissa klienter finns för användning.

I Life360 kan du automatiskt få varningar om att någon har anlänt eller lämnat på en anvisad plats. Det betyder dock att du inte hela tiden behöver se deras läge i realtid i appen.

Fördelar:

 • Den kan ladda upp ruttinformation eller vägbeskrivningar
 • Låter människor interagera utan att använda SMS på ens mobilräkning
 • Du kan också dela information om personer i en cirkel som du sparar

Nackdelar:

 • Du vill skicka inbjudningar till alla andra enheter som du vill spåra
 • Den hade kombinerade recensioner om batterianvändning men din körsträcka kan variera

Pris:

Gratis, betalade $5 per månad för premium (Android | iOS)

Foursquare Swarm

Foursquare Swarm-Family Locator-appar

I listan över familjelokaliseringsappar ger appen dig den bästa layouten där du enkelt kan ta reda på vart dina barn är på väg. Det fungerar dock med en plattform som är identisk med vad du skulle få ut av den dagliga Foursquares webbplats för sociala medier. När du har checkat in på en plats bör du lämna en nål som visar var du är. Dina vänner kan göra detta när de kommer till olika andra värdefulla platser.

Programmet tillhandahåller ett statistikrapportsystem som ger dig information om de platser där folk besöker ofta. Du kan också använda detta för att spåra personens beteenden i din familj. Programmet visar data om platstyper.

Fördelar:

 • Spela in nätverksinformation eller GPS baserat på incheckningsplatser
 • Fungerar med vissa typer av populära platser i åtanke

Nackdelar:

 • Använder en enorm mängd batterikraft
 • Fungerar bra för personer som är bekanta med Foursquare

Pris:

Fri (Android | iOS)

Betrodda kontakter

I listan över appar för familjesökare är betrodda kontakter ett program från Google för att se var dina vänner eller familjemedlemmar befinner sig i realtid. När du har laddat ner appen vill du välja de kontakter du litar på med din plats. När det är klart får dina vänner ett e-postmeddelande som låter dem veta att de nu är din betrodda kontakt.

Ganska identisk med de andra apparna, du kan aktivera spårningsfunktionen och dela vänner med ett sms så att de vet var du är. Om mottagaren inte kan nå under en viss tid, visar den automatiskt sin senaste plats. Till exempel, efter att du har pingat din kontakt för deras senaste plats, kan de välja att antingen avslå eller acceptera platsförfrågan. Men om de inte reagerar inom 5 minuter har du tillgång till deras sista möjliga plats. Vill du ha fler Family Locator-appar? Scrolla ner!

Fördelar:

 • Visa den allmänna statusen för ditt mobilbatteri.
 • Som Glympse nämnt ovan, behöver dina betrodda kontakter inte installera någon applikation på sina mobiler. De kan också registrera din plats via en webbläsare.

Nackdelar:

 • Använd app båda parter för att aktivera Googles platshistorik

Pris:

Fri (Android | iOS)

Google kartor

Google Maps-Family Locator Apps

Google Maps tillhandahåller den bästa inbyggda platsdelningsfunktionen som är tillgänglig både på Android och webbappen. Från startskärmen i Google Maps, tryck bara på menyknappen (tre horisontella streck). Klicka sedan på Platsdelning fliken och tryck på Share Location knappen som finns i popup-fönstret. Välj sedan kontakter du vill dela din plats med. Kontakterna du väljer kommer snabbt att börja få din plats. Men för att se deras plats måste du begära åtkomst.

Du kan dela plats under en tidsperiod mellan 1 timme till 3 dagar eller så kan du välja att dela plats tills du inaktiverar den. Istället för detta kan du enkelt se kontaktens korrekta adress och kan gå igenom vägbeskrivningar flik. Om det finns något rörigt på kartan kan du välja att dölja några kontaktnummer som kan läggas till senare.

Fördelar:

 • Finns i vissa mobiler
 • Visa batteriprocentandelar för tillagda enheter, vilket är viktigt för barn

Nackdelar:

 • Ingen varningstjänst för avgång eller ankomst för kontakter
 • Det kan tömma batteriet

Pris:

Fri (Android | iOS)

Google Family Link

Google Family Link är inte bara ett program för platsdelning utan en app för att kontrollera ditt barns enhet. Den kan också integrera med ditt Google-konto och låter dig övervaka ditt barns mobil. Platsdelning är en viktig aspekt av appen och du kan sedan se ditt barns plats när som helst. Den största skillnaden med Google Family Link är att barnet inte behöver dela sin plats. Applikationen uppdaterar också bakgrundsplatsen och du kan också hålla koll på ditt barn när som helst.

Du kan också välja att ställa in gränsen för apptid på deras enhet, låsa enheten, etc. Om dina barn vill installera en app skickar den snabbt ett godkännande. Efter ditt godkännande kan de installera och använda applikationen.

Fördelar:

 • Hitta snabbt ditt barns enhet
 • Styr läggtid eller skärmtid på ditt barns enhet
 • Godkänn ansökan innan de kan installera den

Nackdelar:

 • Barn och föräldrar vill installera en separat app

Pris:

Fri (Android | iOS)

Hitta mina vänner (iOS)

Hitta mina vänner (iOS)-appar för att hitta familjer

Du behöver inte blanda ihop med Hitta min iPhone; Find my Friends finns också i Apples muromgärdade trädgård. Så om din familj eller dina vänner har en iPad eller iPhone blir Hitta mina vänner också den bästa familjespårningsapplikationen för dig. Den kan också hittas på alla iOS-enheter och även på Apple Watch. Det finns dock inget stöd för macOS, funktionen kan även nås på iCloud-webben. Du måste ha i åtanke eftersom iCloud inte är kompatibel med vissa webbläsare, ditt enda val är webbläsaren Safari. Vill du ha fler Family Locator-appar? Scrolla ner!

Om du vill komma igång,

Steg 1:

Öppna bara appen ”Hitta mina vänner”.

Steg 2:

Klicka på Lägg till knappen uppe till höger.

Steg 3:

Välj de kontakter du vill dela plats med.

å andra sidan kan du ange någons Apple-ID för att dela en begäran. När kontakten aktiverar platsdelningen från deras sida kan du se dem på kartan. Applikationen erbjuder också den bästa funktionen för att varna dig om kontaktrörelsen. När du har klickat på en kontakt kommer du att se ’Meddela mig’ fliken längst upp i mitten. Klicka på fliken och du kommer sedan två alternativ, när en kontakt lämnar en plats och när en kontakt kommer till en plats. Du kan välja att få en varning när en kontakt anländer eller lämnar en plats genom att bara fästa platsen på kartan.

Fördelar:

 • Inbyggd app
 • Appen meddelar dig

Nackdelar:

Pris:

Helt gratis (iOS)

Microsoft familjesäkerhet

I listan över familjelokaliseringsappar är den här den bästa appen. Microsoft släppte nyligen en dedikerad Family Safety-app. Men du bör gå igenom den tröttsamma processen att skapa ett Microsoft-ID och sedan inkludera dem i din familjs grupp, appen fungerar bra. Precis som Google Family Link låter den dig övervaka ditt barns enhet. Den extra fördelen med MS Family Safety är delning av Office 365. Du kan också dela din licens med andra familjemedlemmar.

En stor fördel är att Family Safety synkroniserar med Xbox- eller Windows-enheter. MS kan inte ange när applikationen kommer att finnas tillgänglig på iOS eller Android, men under tiden kan du också komma åt den efter att ha fyllt i det här formuläret här.

Fördelar:

 • Låter dig dela plats
 • Ställ in applikationsgränser och dela Microsoft Office 365-licens
 • Filtrera spel, innehåll och webbaktivitet för ditt barn

Nackdelar:

 • Behöver skapa ett Microsoft-ID och skapa en familjegrupp
 • Mobilappar fortfarande i förhandsvisning

Pris:

Fri (Förhandsgranska formulär)

Slutsats:

Här handlar allt om Family Locator Apps. Dessa program fungerar bra när du försöker spåra familjemedlemmar. Se till att se hur dessa val för den bästa familjelokaliseringsappen kan fungera för dig. Tja, jag rekommenderar personligen genom integritetspolicyn eftersom det är en platsspårningsapp. Observera också att du inte missbrukar dessa appar efter att ha använt dem för att förfölja någon. Vad tycker du om dessa fascinerande appar? Låt oss veta nedan!

Läs också: