Letar du efter S pen-spel för Note 9/Note 8? En av de mest avancerade funktionerna i Note-serien är dess S Pen som är en penna, men ett kraftfullt eller starkt verktyg som utför olika uppgifter. S Pen är en spelpenna. Det är ganska praktiskt när du spelar spel som kräver precision. Dessutom har vi Note 9 på kontoret, jag har varit några S pen-spel. Visst, du kan också spela dessa spel med fingrarna, men låt oss kolla skillnaden som S-pennen ger i din spelupplevelse. Låt oss börja.

S Pen-spel för not 9/not 8

Här är listan över bästa S Pen-spel för Note 9/Note 8:

Bubbel skjutare

Bubble shooter en avancerad version av den gamla goda Brick Breaker som finns på Gameboy.

Efter att du öppnat appen har spelet en kanon under med ett antal färgglada bubblor. Rikta bara och skjut på en liknande färgbubbla på varje etapp som ger dig ett sekundärt mål att uppnå. På varje nivå blir det svårt när du går upp i nivå.

Dessutom är telefonens skärmstorlek ganska stor nog att spela spelet med fingrarna, men med S Pen blir spelet exakt eller enkelt. Den gratis varianten av spelet kommer med irriterande annonser som visas varje gång du slutför en nivå. Otroligt nog finns det ingen annonsfri eller en betalvariant av spelet.

Klicka här för att installera Bubbel skjutare (fri)

Scribble Racer

Scribble Racer är ett annat bästa spel som kan fördriva din tid medan du väntar på att någon ska gå med dig i klubben.

Den har en lätt eller enkel sicksackbana. Banan visas på ett papper och är gjord med enkla blyertsskisser. Du glider bara igenom den svåra vägen med fingret eller S Pen (föredraget), samtidigt som du samlar poäng på vägen.

Du kan spela spelet i 3 nivåer: Normal, Easy och Hard där hastigheten blir proportionell mot den komplexa nivån. Ett tips eller trick när du spelar i ett svårt läge är att lyfta din S Pen som pausar ditt spel och du kan sedan fortsätta från den sista punkten när du trycker på skärmen. De har inga gränser så du kan vila ögonen så många gånger du vill samtidigt som du jagar högsta poängen.

Den kommer med minimala animationer och den kan använda minsta möjliga batteri jämfört med de andra spelen. Det enda problemet med spelet är det vanligaste, annonser och du kan sedan bli av med det för $1.

Klicka här för att installera Scribble Racer

Cut It: Brain Puzzles

Cut It Brain Pussel

Cut Det är ett annat spel som kräver användning av några fysiklagar.

Den kräver att du skär en ballong eller block så att den träffar målet med full gravitation eller antigravitationseffekter, vilket är mer vettigt när du spelar med S Pen.

Spelet har 2 lägen: Lätt och Svårt men det blir riktigt knepigt ändå när du passerar några enkla etapper. Det finns ett begränsat antal tips som är tillgängliga som kan ta dig förbi de mest knepiga platserna. Nåväl, appen tillhandahåller en betald variant som raderar alla annonser och du får den för 2 USD.

Klicka här för att installera Sluta (fri)

Glada glas

Happy Glass är en blandning av tankespel och fysiklagar. Spelet är en komplett uppsättning för att sätta din fantasi på prov.

Allt du behöver göra är att skapa en struktur eller design med hjälp av en penna som kan hålla ditt glas stilla och sedan låta vattnet rinna i det helt. Låter det lätt? Se till hur den gröna lyktan hade komplexitet när han skapade föremål när han först fick den magiska ringen? Då kommer du att befinna dig på en liknande plats.

S Pen gör allt väldigt enkelt eller lätt eftersom användningen av pennan måste vara minimal för att uppnå maximala poäng och att använda S Pen gör att du kan se detaljerna tydligare.

Spelets gratisversion innehåller annonser som kan raderas genom en engångsbetalning på $3.

Klicka här för att installera Glada glas (fri)

Stig upp

Stig upp

Stig upp ett annat mest populärt spel på Android-enheter. Allt du behöver är att rädda ballongen från hindren med hjälp av en cirkulär sköld. Det är ganska enkelt som det låter, spelet är faktiskt ganska svårt när hindren ändras varje gång du startar om scenen vilket gör det omöjligt att vänja sig vid ett skede.

Eftersom spelet påstår sig vara ett fingerspel rekommenderar vi att du använder S Pen som dess mer detaljerade eller exakta när du spelar med S Pen.

Dessutom erbjuder den dagliga utmaningar och massor av specialsteg för premiumspelare som är ganska svåra att klara. Som vanligt innehåller gratisvarianten av spelet annonser som kan raderas genom en liten engångsbetalning.

Klicka här för att installera Stig upp (fri)

Luftattack 2

Air Attack 2 är spelet som inte kräver att du rör vid din bildskärm om det inte är en speciell attack. Du kan också styra ditt flygplan med hjälp av S Pen på nära avstånd från skärmen medan du förstör eller skjuter dig ut ur fiendens område. Den enda gången du vidrör skärmen med ett lätt tryck med din S Pen är när du gillar att släppa en bomb.

Du fick livsuppgraderingarna mellan spelet så om du är bra på snabba rörelser kan du hålla dig vid liv längre.

Spelet erbjuder även ammunitionsköp med poängen som samlats in i själva spelet. Eftersom det betyder att du inte vill ha några pengar såvida du inte gillar att göra olika inköp i appen för flygplansuppgradering etc.

Klicka här för att installera Luftattack 2 (fri)

Gibbets: Bow Master

Gibbets Bow Master-S pennspel

Gibbets bågmästare är ett annat skjutspel som vinner poäng som kräver lite precision. Du bara bågar och oändliga pilar för att rädda en hängande man från att dö men inom en given tidsperiod. Du kommer att börja göra antingen direkta skott eller flera indirekta skott för att rädda en eller flera män. Rikta bara din pil så att du också samlar poäng samtidigt som du räddar en man.

S Pen kan också göra saker mycket bättre i det här spelet eftersom mål- eller målstyrlinjerna är ganska synliga när du spelar med den. Spelet har några irriterande och oundvikliga annonser i gratisvarianten men om du vill kan du sedan få den betalda varianten för $2.

Klicka här för att installera Gibbets (fri)

Handstil Sudoku

Handwrite Sudoku är ett av de ursprungliga pusselspelen på din Android-skärm med en förmåga att acceptera skrivna eller skrivna siffror på skärmen.

Med 6 svåra nivåer är Handwrite Sudoku samma gamla Sudoku på baksidan av en tidning. Om du gillar att lägga ett ord i en ruta, klottra bara en siffra på skärmen och initiera beröringen från rutan du vill infoga numret i. Spelet hjälper dig också att känna igen en felaktig post med en röd ruta endast om numret du lagt till finns redan på X- eller Y-axeln.

Tja, spelet nämner det inte och kan spelas med ett fingertryck. Vi rekommenderar starkt att du använder din S Pen eftersom kartongerna är väldigt små och endast S Pen kan göra det ganska enkelt.

Klicka här för att installera Handstil Sudoku (fri)

Maze: Pen Runner

Maze Pen Runner

Maze: Pen Runner kan också relateras till tidningslabyrintspel förr i tiden.

När du öppnar spelet får du fyra lägen att välja mellan. Den första är ett normalt läge utan tidsbegränsning. Det andra är Treasure-läget med många stopp. Det tredje är Time Attack-läget med en tidsram och det sista mest intressanta är Blind-läget där den enda delen av labyrinten är synlig där du kan ta din S Pen.

Flytta bara din S Pen för att ta dig igenom de olika labyrinterna och nå målet samtidigt som du samlar spelmynt emellan.

Klicka här för att installera Labyrint (Fri)

Oändliga ordsökningspussel

Oändlig ordsökning är ett annat tankeväckande spel förutom att vara en kunskaps- och färdighetstestning.

Med hjälp av mer än 30 kategorier att välja mellan, lägger Oändliga ordsökningspussel till dina mentala färdigheter att kontrollera. Det är en ganska enkel eller lätt ordsökning i en tavla med slumpmässigt blandade bokstäver. Du kan också välja från kategorier som filmer, länder, låtar, kändisar, varumärkesvetenskap etc. och en ordlista kan visas från den valda kategorin.

S Pen är mycket viktigt i den här övningen eftersom bokstäverna är lite små och att använda S Pen gör det ganska enklare eller lättare att välja en rad eller kolumn med bokstäver.

Tja, spelet är gratis att spela, det kan även innehålla annonser. Inköp i appen är tillgängliga med premium- eller betalversioner av spelet.

Klicka här för att installera Oändligt ord (fri)

Badland 2

Badland 2-S pennspel

Badland 2 är ganska lik de andra modellerna av spelet på olika plattformar. Det är ett spel som kräver att du flyger och hoppar genom de konstigaste stadierna.

När du går upp i nivå blir spelet svårt och har några allvarligt knepiga nivåer att ta sig igenom. För oss hade spelet ganska liknande spelupplevelser med och utan S Pen men den enda skillnaden är bättre synlighet när du spelar med S Pen.

Spelet som förbinder dina nära och kära som kan utmanas för en poäng du har uppnått. Det erbjuder svåra nivåer, dagliga utmaningar och bonussteg.

Den enda allvarliga nackdelen vi hittade var en valfri 10-30 sekunders video före varje steg om du använder gratisversionen.

Klicka här för att installera Badland 2 (gratis, $1 för att ta bort annonser)

Altos äventyr

Altos äventyr är ett fantastiskt snowboardspel. Den använder några hinder för att passera samtidigt som den utför några fantastiska trick som ger många poäng.

Alto står inför vissa utmaningar samtidigt som de uppnår målen i ett visst skede. Etapperna har också olika nattläge eller dagtid förutom flera terränger.

Efter att ha testat spelet fann vi att spelet inte stöds med S Pen, vilket är konstigt eftersom Note-serien kan vara kompatibel med S Pen på vilken skärm som helst. S Pen blir icke-funktionell och fingertryck behövs när du är på menyskärmen i spelet.

Spelet har en presentbutik i appen där du kan köpa riktiga altos äventyrsgodsaker. Den annonsfria varianten av det här spelet kan kosta $1 i Play Store.

Klicka här för att installera Altos äventyr (fri)

Ormfågel

Ormfågel

Vi känner alla till det mest spelade spelet på den tiden när Android-telefoner precis lanserades för världen. Ja, Snake.

Ormfågel är en blandning av den arga fågeln eller ormen som samlas i en förvirrande liten labyrint. Den fågel som ser ut ormen här kan inte röra sig på egen hand utan du vill hellre rikta sin rörelse på ett sätt så att den äter upp målet och inte faller av det givna området.

S Pen är ganska praktisk samtidigt som spelet ger precisionen för att slutföra det nödvändiga pusslet som en utmaning.

Klicka här för att installera Ormfågel (fri)

Brain It On

Brain it on är ett annat fantastiskt spel som kräver att du tillämpar fysikens lagar och lite fantasi för att utföra de nödvändiga uppgifterna.

Tja, det beror på i vilket skede du kan skapa strukturer för olika ändamål som att träffa någon del av skärmen, få ett föremål att falla, mycket mer.

Figurerna vill ritas med din S Pen som rekommenderas helt för detta spel. Figurerna som ritas är föremål för gravitationen och faller mot under skärmen.

Det finns några oundvikliga annonser mellan stegen som kan ignoreras genom att välja den annonsfria premiumversionen.

Klicka här för att installera Brain It On (fri)

Brain Dots

Brain Dots-S pennspel

Ännu ett tankespel som kräver att du kopplar ihop de två prickarna med hjälp av en imaginär struktur.

Brain Dots använder en grundläggande grafisk design som visar dig två prickar som hänger i luften på avstånd med eller utan ett hinder emellan. Få bara två prickar att stöta med en imaginär struktur med den givna pennan.

Spelet skiljer sig ganska mycket från andra spel med 25 olika pennor eller pennor som kan användas för att rita strukturerna och för vilka din S Pen är det bästa verktyget. Spelet låter dig också bygga din egen scen och ladda upp den för att se vem som kan rensa dem.

Klicka här för att installera Brain Dots (fri)

Slutsats:

Det här var några spel som vi tyckte fungerade bra med S Pen. Om det kommer till precision eller noggrannhet gör S Pen ett bra jobb än fingrar eller tummar. Låt oss veta vilket som är ditt favoritspel för Note 9/ Note 8 i kommentarsfältet nedan.

Läs också: