Tja, Players Unknown’s Battlegrounds eller PUBG är just nu det mest populära Battle Royale-spelet. Ni kommer inte att tro det, men miljontals användare spelar just nu detta spel. Det är faktiskt ett onlinespel som beror på dess servrar. I den här artikeln kommer vi att prata om hur man åtgärdar felet PUBG-servrar är för upptagna. Låt oss börja!

Nyligen fick PUBG en riktigt stor uppdatering, som har utlöst massor av fel. Många PUBG-spelare har också rapporterat att de får felmeddelandet ”Serverna är för upptagna, försök igen senare” faktiskt.

Vad är egentligen felet ”Server för upptagen, försök igen senare”?

Tja, själva felmeddelandet säger också mycket om problemet. Det står tydligt att servrarna var för upptagna för att kunna starta ett spel. Användare fick det här felet när de gick in i en match faktiskt.

Så om ni också får felmeddelandet ”Serverna är för upptagna” på PUBG. Då läser ni rätt artikel också. I den här artikeln kommer vi nu att dela med oss ​​av några bästa metoder för att fixa serverfel i PUBG.

Vad i grunden orsakar att servrarna är för upptagna Fel på PUBG?

Tja, efter en djupgående undersökning av användarklagomål om detta fel och sedan analyserat strategierna som används för att rätta till det. Vi har också listat några av orsakerna bakom detta fel nedan också.

 • Serverunderhåll: Ni kanske stöter på det här felmeddelandet om PUBG-servrarna är under underhåll. Mestadels är servrarna under underhåll, och även företaget arbetar med att förbättra sina tjänster eller med att rätta till vissa fel och fel. Men under denna period tillåts inte spelare att ansluta till dessa servrar och skärmen för servrarna är för upptagna visas när anslutningen faktiskt görs.
 • Proxyinställningar: Du kan också koppla från servrarna om Proxyinställningar är påslagna i systemets inställningar. Proxyservrar är verkligen användbara för att maskera din plats och undvika att vissa appar och webbplatser kan lokalisera dig på kartan. Dessa inställningar kan dock för det mesta undvika att användaren kan ansluta till PUBG-servrarna. På grund av nätverksbegränsningar antingen på serversidan eller på klientsidan och servrarna är upptagna just nu skärmen också visas.

Vad mer

 • Applikationskonflikt: Om det finns några inkompatibla applikationer som är i konflikt med Steam-klienten. Då kanske ni stöter på det här felmeddelandet. Vissa av dessa applikationer kanske övervakar din internetaktivitet eller andra kanske också krypterar din nätverksanslutning. Dessa applikationer kan specifikt undvika att du kan ansluta till servrarna och sedan spela en match också.
 • Fullsatt server: Ni kanske stöter på det här felmeddelandet om ett riktigt stort antal spelare i ditt område försöker gå med i spelet. Nåväl, oavsett hur avancerade eller stora servrarna är, är antalet PUBG-spelare utan tvekan större faktiskt. Således, om många spelare bestämmer sig för att starta sitt spel på en gång, kan servrarna bli trånga och börja kasta servrarna är för upptagna fel för användarna också.

Så här åtgärdar du felet PUBG-servrarna är för upptagna

Nedan har vi också diskuterat några bästa metoder för att fixa felmeddelandet om servrar är för upptagna på PUBG. Så låt oss nu kolla in hur du kan fixa PUBG-servrar är ett för upptaget felmeddelande 2020.

Kontrollera om servrarna var under underhåll

Om ni har spelat PUBG ett tag så vet ni också att spelet får frekventa uppdateringar. För att driva uppdateringar sätter PUBG-utvecklare i princip servrarna i underhållsläge. Så om det var problemet måste du vänta i några timmar tills underhållstiden tar slut. Ni kan också kolla på Twitter eller Reddit för eventuellt pågående underhåll.

Ändra din plats | PUBG-servrarna är för upptagna

Tja, om ni spelar spelet på någon speciell server och får felmeddelandet. Då finns det större chanser att fler spelare från samma område också spelade spelet. PUBG-servrar designades på ett sätt som bara kan vissa mängder spelare åt gången. Om antalet spelare överskrider gränsen kommer det att visa fel som ”Serverna är för upptagna”. I så fall måste du ändra serverplatsen och prova det också.

Återställ DNS-konfiguration

Tja, om DNS-konfigurationen på din dator är skadad, är det faktiskt obligatoriskt att få fel när du spelar onlinespel. Så i den här metoden kommer vi nu att köra några kommandon i kommandotolken för att faktiskt uppdatera DNS-konfigurationen.

 • Först och främst måste du tryck på Windows-tangenten + R på ditt tangentbord för att öppna dialogrutan Kör.
 • Gå nu till dialogrutan KÖR och skriv sedan in ’CMD’ och tryck sedan på enter.

Så här åtgärdar du felet PUBG-servrarna är för upptagna

 • Sedan, i kommandotolksfönstret, måste du ange följande kommandon –

ipconfig /flushdns
netsh int ipv4 reset
netsh int ipv6 reset
netsh winsock reset
ipconfig/ registerdns

Ändra IP-konfigurationer | PUBG-servrarna är för upptagna

De flesta av användarna får också PUBG-felmeddelandet ”Serverna är för upptagna” på grund av fel IP-konfiguration. Så i den här metoden kommer vi nu att ändra vissa IP-inställningar för att fixa PUBG-felmeddelandet.

 • Först av allt, bara tryck på Windows-tangenten + R., Detta kommer i princip att öppna dialogrutan KÖR.
 • I dialogrutan Kör måste du skriv in ”ncpa.cpl” och tryck på enter.

PUBG-servrar är för upptagna

 • Högerklicka sedan på den anslutna nätverksadaptern och välj ”Egenskaper”.
 • Avmarkera nu ”Internet Protocol Version 6 (TCP/IPV6)” och du måste kontrollera ”Internet Protocol Version 4 (TCP/IPV4)”

Stäng inkompatibla appar

Det finns många programvaror som stör Steam och blockerar några av dess funktioner som kan undvika PUBG för att ansluta till en viss server. Steams support har också tillhandahållit en lista över dessa inkompatibla appar till sina användare som kan påverka prestandan för Steam-klienten negativt. Om ni fortfarande inte kan bli av med det här felet på PUBG, gå sedan igenom listan över dessa inkompatibla appar som indexeras nedan och stäng sedan av dem på din dator.

 • Knacka på Ctrl+Alt+Delete på tangentbordet och öppna sedan Taskmanager.
 • Nu måste du navigera till Startup flik.
 • Leta sedan upp alla inkompatibla program som finns i listan.
 • Välj alla dessa program och tryck på Disable knapp
 • Nu startar du om din PC och kontrollerar sedan om felet kvarstår eller inte.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar det här PUBG servers are too busy artikeln och tycker att den är till hjälp för dig. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Så här fixar du Windows 10-referenstokenfel