Om Microsoft Teams fortsätter att installera om sig själv på din Windows-dator och öppnar sig själv vid start, så finns det en lösning. Du kan inte bara avinstallera Microsoft Teams på vanligt sätt: Du måste faktiskt avinstallera det två gånger. I den här artikeln kommer vi att prata om hur du åtgärdar om Microsoft Teams fortsätter att installera om. Låt oss börja!

Det är dumt, men det är så det faktiskt fungerar. Specifikt måste du avinstallera båda Microsoft Teams och den Teams Machine-Wide Installer också. Om du bara avinstallerar Microsoft Teams-applikationen kommer det maskinomfattande installationsprogrammet att installera om det varje gång du loggar in på din PC. Så för att helt avinstallera Teams måste du ta bort båda applikationerna.

”Varför fortsätter Microsoft Teams att installera om sig själv?”

Tusentals Windows-användare ställer samma fråga och funderar på varför Microsoft-team kommer inte att avinstallera. De avinstallerar Microsoft-team från sina datorer, men MS Teams, ungefär som en objuden gäst, öppnar sig igen vid start.

Detta är bokstavligen läskigt och otroligt irriterande eftersom appen ständigt dyker upp när en användare slår på sin dator. Och detta tar oss tillbaka till vår fråga: varför fortsätter Microsoft Teams att installera om sig själv? Tja, svaret är att Windows-användare inte kan ta bort Microsoft Teams på vanligt sätt.

Avinstallera Microsoft Teams Fortsätt installera om

 • Om du vill avinstallera båda går du till Inställningar > Appar > Appar och funktioner i Windows 10.
 • Under Appar & funktioner måste du söka efter Teams. Avinstallera både Microsoft Teams och även Teams Machine-Wide Installer.
 • Du kan också använda den klassiska kontrollpanelen för att avinstallera dessa applikationer. Gå till Kontrollpanelen > Program > Avinstallera ett program, sök efter Teams, och sedan avinstallera både Microsoft Teams och Teams Machine-Wide Installer också.

Avinstallera Microsoft Teams via kontrollpanelen

 • Gå till Kontrollpanelen > Program > Program och funktioner > Avinstallera ett program
 • Leta efter Teams och sedan kommer ditt system att visa båda Microsoft Teams och Teams maskinomfattande installatör. Avinstallera var och en av dem också.

Du måste prova metod 1 eller 2, du kommer att bli av med Microsoft Teams permanent. Nästa gång du loggar in på din PC kommer inte Teams att installera om sig själv automatiskt. Det kommer att förbli avinstallerat från ditt system om du inte laddar ner och installerar det med avsikt.

Varför användare vill bli av med det Microsft Teams? | Microsofts team fortsätter att installera om

MS-team, som en integrerad del av Office 365, producerar i princip en kapacitiv och distinkt samarbetsnav även för företag och team. Det är ett bra verktyg för användare som vill ha snabbt samarbete, men de företag som vill ha en 100% effektivitet kanske inte hittar det som en perfekt lösning. Här är varför:

 • Otillräckligt meddelande: Detta är faktiskt en av de stora MS-teamets nackdelar. Om du till exempel skapar en grupp med en redan existerande etikett, skulle MS-team inte meddela dig om det.
 • Komplicerad filstruktur: I team är det verkligen svårt att hitta filer. Du kan inte bara dra upp den avancerade sökningen för att få det du faktiskt behöver.
 • Icke-optimal mötesupplevelse: MS-teams möteserfarenhet saknar fortfarande intuition, släpar och misslyckas oftast med att främja funktioner som att göra anteckningar i One Note.
 • Begränsade kanalnummer: Tillåtna kanaler har också begränsats till 100 per lag.
 • Begränsad flexibilitet: Att bygga Teams-block är inte lika flexibelt.
 • Den svåra övergången från Outlook: Eftersom Teams inte stöder gruppkalendrar ännu, måste Teams-användare byta till Outlook för att kunna granska team- eller gruppkalendern.
 • Utmaningar angående behörighetsinställningar: MS-team gör det enkelt att dela mellan teammedlemmar, men lagarbete är inte alltid binärt. Så när en användare vill göra behörighetsinställningar detaljerade och differentiera, så tillåter inte MS-team det.

Alternativ till Microsoft Teams | Microsofts team fortsätter att installera om

HejSpace

Förutom att vara ett samarbets- och kommunikationsverktyg, är HeySpace också en fantastisk programvara för uppgiftshantering. Det är faktiskt ett perfekt alternativ till Microsoft Teams på grund av dess enkelhet och funktionalitet. HeySpace förbättrar arbetet och ditt teams produktivitet tillsammans med många användbara funktioner:

 • Det är helt gratis.
 • Tack vare dess design kan du se tre brädor på ett ställe – ditt team och utrymmen (olika kanaler), chatt, lista med kort tillsammans med uppgifter.
 • Du kan också enkelt konvertera en del av din konversation till en uppgift.
 • Tavlan med uppgifter låter dig se alla projekt på ett ställe.
 • Varje uppgift kan justeras och du kan ställa in datum, tilldela folk till den, lägga till taggar, beskrivningar, filer och även kommentera den. Allt bara för att hålla dig uppdaterad om uppgiftens framsteg.
 • Du kan också dela filer.
 • Funktionen av arbetsytor tillåter dig att skapa många utrymmen, om du till exempel arbetar för många organisationer eller har olika kunder.
 • Det trevliga och intuitiva gränssnittet också.

HeySpace ger dig utrymme att fritt och smidigt samarbeta med dina team och kunder också. Inte heller mer att byta mellan appar och flikar. Du har nästan allt på ett ställe! Dessutom integreras HeySpace med TimeCamp, en av de bästa program för fritidsspårning för frilansare och topp 10-tidsspårningsprogram med skrivbordsappen. Använd båda för att få ut det mesta av ditt arbete!

Tråd | Microsofts team fortsätter att installera om

Tråden är ett annat alternativ till Microsoft Teams som är värt att överväga. Tråden är ett samarbetsverktyg som också främjar användarnas säkerhet. Programvaran tillåter dig och ditt team att dela filer och information på ett säkert sätt, ring röstsamtal, videokonferenser med skärmdelning, chatta. Eller skapa grupper för att diskutera olika uppgifter och projekt. Du kan också prata med dina vänner och familj via en skyddad och säker kanal.

microsoft teams fortsätter att installera om

Du kan skapa krypterade grupper och bjuda in andra till dem, till exempel dina kunder. Om du bryr dig om säkerhet och vill att din information ska vara säkrad och krypterad, då är Wire en bra lösning!

Winio | Microsofts team fortsätter att installera om

Winio är ett samarbetsverktyg för lag av alla storlekar, frilansare och individer också. I Winio kan du enkelt se vad ditt team jobbar med och vad som faktiskt måste göras. Verktyget eliminerar också behovet av e-post inom din organisation och ger dig en enkel och effektiv kommunikationskanal. Tack vare det har du faktiskt alla meddelanden och viktiga data på ett ställe. Du kan också skapa trådar och diskutera med teammedlemmar om uppgifter och projekt. Om du vill bifoga en fil till projektet för att alltid ha tillgång till den och låta ditt team förhandsgranska den också. I Winio kan du dela processer, göra mötesanteckningar eller till och med samarbeta kring specifikationer.

winio

Winio, på samma sätt som HeySpace, tillåter dig att förvara all viktig information på ett ställe. Det är i grunden en produktivitetshöjande programvara och dessutom ett fantastiskt alternativ till Microsoft Teams.

Slak

Slack är ett så populärt verktyg som faktiskt inte behöver introduceras. Folk älskar det för dess användarvänlighet och funktionalitet. Slack kan användas som ett alternativ till Microsoft Teams om du vill göra ett verktyg kommunikation transparent och smidig också.

microsoft teams fortsätter att installera om

I Slack kan du också skapa kanaler för olika team, projekt eller uppgifter. Du kan skicka ett grupp- eller individuellt meddelande till dina teammedlemmar, skicka filer, söka efter viktig information i meddelanden och även skapa arbetsytor. Det är ett enkelt verktyg men om du letar efter en enkel lösning är Slack det rätta valet.

Zoho Connect | Microsofts team fortsätter att installera om

Det här verktyget är utmärkt för personer som vill samla team och resurser för att ha allt på ett ställe. Zoho Connect är också ett annat alternativ till Microsoft Teams. Med funktioner som möjliggör smidigt samarbete kan du få mer gjort och kommunicera bättre med ditt team också.

microsoft teams fortsätter att installera om

I Zoho Connect har du och ditt team möjlighet att skapa och även redigera dokument i realtid för att alltid hänga med i arbetets framsteg. Använd intelligenta formulär för att samla in och bearbeta data. Bygg arbetsflöden för ett mer effektivt arbete och skapa även kanaler för att utbyta idéer och fatta snabbare beslut också.

Om du redan använder andra Zoho-produkter, kommer att integrera Zoho Connect med dem att förbättra ditt arbete ännu mycket mer.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här Microsoft-teamen fortsätter att installera om artikeln och även tycker att den är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor och problem relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Det bästa Microsoft Visio-alternativet du bör känna till