PureVPN är en fantastisk VPN, men den har sina begränsningar, speciellt när vi försöker kringgå Netflix VPN-blocket. I den här artikeln kommer vi att prata om hur du åtgärdar om Purevpn Netflix blockeras – handledning. Låt oss börja!

Om du inte kan få tillgång till TV-program eller annat streamat innehåll när du reser utomlands, bör du veta att det finns en PureVPN Netflix blocked lösning som undviker att Netflix blockerar ditt VPN och även öppnar en värld av innehåll för ditt underhållningsnöje.

Att ta sig igenom Netflix-brandväggen är faktiskt inte lätt, även med en pålitlig topptjänst som PureVPN. För varje ansträngning streamingjätten gör för att hålla VPN-användare utanför, finns det flera lösningar som dyker upp över en natt.

Varför Netflix blockerar ett VPN

Däremot kan det kännas som att alla i världen hackar på dig, men var säker på att Netflix inte mobbar dig när de blockerar din tillgång till deras innehåll.

Precis som de flesta VPN:er på marknaden blockeras PureVPN nästan alltid av Netflix. Detta beror på att streamingföretaget försöker följa internationella lagar om innehållsdistribution genom att undvika regionfri åtkomst. Innan du faktiskt kan använda lösningen för att avblockera Netflix med PureVPN, måste du veta några saker om hur det faktiskt fungerar.

IP-adresser och geografiska begränsningar

En IP-adress är en serie nummer som tilldelas varje enhet när den ansluter till Internet. Varje IP är unik och fungerar som en sorts postadress för digital data. Om du begär en webbplats eller filmström måste fjärrservern veta var den ska levereras. Det är faktiskt så Netflix skickar innehåll till dina enheter.

IP-adresser består också av mycket platsinformation, tillräckligt för att teoretiskt begränsa din bostadsort till en viss del av staden.

VPN ändrar din IP-adress | purevpn netflix blockerad

VPN:er gör något unikt med din IP-adress: de döljer den faktiskt. När du ansluter till Internet via ett VPN, byts din riktiga IP-adress ut tillsammans med en anonym icke-lokal, som delas av alla andra användare som är anslutna till servern. Om du ansluter till en VPN-server i Japan, till exempel du kommer att få en anonym japansk IP-adress, lura webbplatser som du besöker att tro att du sitter i Japan. Detta fungerar oavsett var du faktiskt är, och det är verkligen effektivt.

Detta gynnar Netflix-användare på ett antal nivåer. Du får inte bara möjligheten att snabbt ändra din plats för filmåtkomst över hela världen. Du kan dock göra det utan att avslöja din verkliga plats eller identitet, vilket gör det mycket säkrare att komma åt Internet än med en okrypterad anslutning.

Problemet är att Netflix nu blockerar VPN

licensavtal tvingar faktiskt Netflix att begränsa vilka filmer och TV-program som är tillgängliga i olika länder. Ett tv-program eller en film kanske inte är tillgänglig i ditt hemland, men den dyker upp utan problem på Netflix America. Du kan packa ihop och ta en resa till USA men det låter som mycket jobb för ett enda TV-program. Försök snarare att köra en tjänst som PureVPN, som gör att du kan byta virtuella platser genom att klicka på en knapp.

Haken är att Netflix har börjat blockera VPN från standard. De gör detta för att hålla en huvudlista över delade IP-adresser associerade med populära VPN- och proxytjänster också. Om din anonyma IP matchar ett objekt på den listan, nekas du åtkomst till varje stream, vilket tvingar dig att koppla från innan du kan se en film. Den här listan innehåller tyvärr välkända VPN som PureVPN.

VPN-block är inte perfekta

Även om Netflix också blockerade PureVPN eller andra tjänster, finns det förmodligen en lösning du kan använda. Detta beror på den ofullständiga karaktären hos proxyblockeringar och det faktum att VPN för det mesta kan ge åtkomst via nya IP-adresser innan Netflix kan blockera dem. Det bästa av allt är att många av dessa lösningar är otroligt enkla att använda.

Skaffa PureVPN för att avblockera Netflix

Ni är inte säkra på vilket VPN som ska användas för onlinesäkerhet och filmströmning? PureVPN är ett fantastiskt ställe att börja faktiskt. Dessutom, för att hålla din data säker, tillhandahåller VPN också en mängd virtuella platstjänster som ger dig möjlighet att ändra ditt Netflix-land på ett nafs också.

PureVPN erbjuder också hela uppsättningen av säkerhetsfunktioner utformade för att hålla dig säker hela tiden. Detta inkluderar standard VPN-tillägg som DNS-läckageskydd och automatiska dödningsswitchar, snabba servrar och även en strikt nollloggningspolicy för trafik.

Om du är ny på VPN eller bara behöver prenumerera igen, så här är en kort sammanfattning av vad som gör PureVPN till ett så bra val.

PureVPN – Avblockera Internet

PureVPN gör mer än att bara skydda din data och levererar även regionsfria Netflix-strömmar. Företaget erbjuder en hel svit av extra säkerhet som låter dig skydda dina enheter med bara ett klick antivirusskanning, skadlig kod, appblockeringsfunktioner och inbyggda webbfilter också. Ingen annan VPN ger dig så mycket skydd mot så många onlinehot, som gör en PureVPN till en av de mest omfattande onlinesäkerhetstjänsterna som finns.

purevpn netflix blockerad

PureVPN håller faktiskt data säker med en nollloggningspolicy för trafik, en automatisk kill switch, militärklassad 256-bitars AES-kryptering på all data och även DNS-läckageskydd. Dessa funktioner fungerar tillsammans för att hålla din data säker oavsett var du ansluter till Internet från. Och med PureVPNs snabba självägda nätverk med mer än 2 000 servrar på 180 olika platser, garanteras du en fantastisk icke-lokal anslutning hela tiden.

PureVPN Netflix blockerade lösningen för 2020

Kampen mellan VPN-tjänster och Netflix proxyfilter kommer faktiskt aldrig att ta slut. Så fort nya IP-adresser görs tillgängliga försöker Netflix blockera dem. När de blockaderna går upp börjar VPN:erna arbeta med alternativ och cykeln fortsätter. Ändå ger detta användarna många möjligheter för världsomspännande streamingåtkomst.

Använd en webbläsare

Netflix använder faktiskt två olika metoder för att blockera VPN-åtkomst. Den första är den vanligaste och enklaste att kringgå eftersom den helt enkelt filtrerar anslutningar baserat på IP-adress. En bra VPN kan kringgå det utan ens några problem. Den andra metoden är mer robust, men och besegrar de flesta VPN på ett ögonblick.

Om du kommer åt Netflix via en dedikerad app snarare än i din webbläsare, kanske du aldrig kan ansluta bakom ett VPN. Detta beror på den DNS-baserade blockeringsmetod Netflix har implementerat på sin programvara. Det finns ingen känd lösning för den här situationen tillsammans med någon VPN. Du behöver helt enkelt välja en säker webbläsare på Windows, Linux eller Mac, sedan logga in på Netflix och sedan försöka streama igen.

Byt VPN-servrar

PureVPN driver tusentals servrar runt om i världen, komplett med tiotusentals möjliga IP-adresser som du kan använda. Det betyder att oddsen är riktigt bra att du kommer att kunna hitta åtminstone några som fungerar med Netflix utan problem.

Så snart du öppnar PureVPN-appen kommer den att ansluta till den snabbaste servern på egen hand. Detta är bra för hastighet, men om du vill avblockera utländsk Netflix måste du byta server. Gå till serverwebbläsaren och välj ett nytt land att ansluta till. Välj en server och logga sedan in. Ladda om Netflix-sidan och se sedan om du kan streama. Om du inte kan, gå tillbaka till PureVPN-serverns webbläsare och välj en annan plats i samma land och försök igen.

I slutändan är det nästan slumpmässigt om en given server kommer att fungera med Netflix. Du kanske inte kan hitta en anslutning i det land du valt, men om du fortsätter att försöka är oddsen ett eller två att dyka upp.

purevpn netflix blockerad

Kontakta PureVPN kundsupport

Många gånger är problemets natur okänd för dig, men mycket på radarn hos PureVPNs personal. Att nå ut till dem kan ge den vägledning som du behöver för att återansluta till Netflix. Allt från rekommenderade servrar att prova, VPN-konfigurationsjusteringar, allmän felsökning och mycket mer. Dessutom finns en livechatt tillgänglig dygnet runt, så att du aldrig kommer att stå inför ett problem på egen hand.

Försök senare

Om ovanstående lösningar misslyckas med att återställa åtkomst och om du inte vill använda ett annat VPN, är din bästa åtgärd att försöka igen senare. PureVPN lägger ständigt till nya noder till sitt nätverk, som ger tillgång till Netflix-strömmar praktiskt taget över en natt. Nästa dag eller vecka försöker du streama, då kan du ha omedelbar åtkomst utan ansträngning.

Hur man använder PureVPN för att avblockera Netflix

Att avblockera Netflix kräver två saker: ett aktivt abonnemang på PureVPN och ett konto hos Netflix också. När dessa grunder är på plats kommer du att kunna strömma filmer från nästan vilken källa du vill. Följ stegen nedan för att börja direkt.

Skaffa en Netflix-prenumeration | purevpn netflix blockerad

Inget VPN låter dig streama från Netflix utan ett aktivt, betalkonto faktiskt. Det spelar ingen roll var ditt konto är registrerat eller var du verkligen bor, utan så länge det har god status. Om du inte har en Netflix-prenumeration använder du stegen nedan för att aktivera ett konto.

  • Gå till Netflix hemsida och tryck på den röda Gå med gratis i en månad knapp.
  • Knacka Se planerna på nästa skärm för att fortsätta.
  • Netflix erbjuder Basic, Standard och även Premium-planer, som visas på nästa skärm. Om du bara behöver enkel tillgång till film online, då Basic kommer att gå bra. Standard låter dig titta i HD och på flera skärmar, vilket är bra om du har en familj, men det kostar mycket mer.
  • På nästa skärm kommer du ange en e-postadress och ett lösenord för att skapa ditt konto.
  • Välj en betalningsmetod. Observera att om du är ny på Netflix får du en gratis månads service och behöver inte betala om det inte tar slut.
  • Slutför utcheckningsprocessen och ditt konto kommer att aktiveras.
  • Gå till Netflix huvudwebbplats och sedan logga in. Nu är du redo att se lite filmer!

Installera PureVPN

Nu är det dags att göra PureVPN redo att gå. Besök vår PureVPN-dealssida för det lägsta priset du kan få. Slutför registreringsprocessen på sidan och sedan ladda ner appen för ditt operativsystem. Vi rekommenderar starkt att du håller dig till en stationär eller bärbar enhet för att avblockera Netflix. Eftersom dina odds är mycket högre än med mobil- eller spelkonsolappar.

När PureVPN laddas ner, installera det och logga in med dina specifika kontouppgifter. Välj en serverplats som har innehållet du vill titta på. Till exempel, om du vill avblockera amerikanskt Netflix-innehåll, välj sedan en server i USA.

Nu är det dags att köra ett snabbt IP-adresstest för att se till att PureVPN fungerar korrekt eller inte. Tillsammans med VPN aktiv och ansluten, öppna en webbläsare på samma enhet och sedan gå till dnsleaktest.com. När sidan laddas bör den visa din IP och IP-adressernas land. Så länge ditt riktiga land inte visas, betyder det att du är säkert bakom en krypteringmur.

Prova Netflix | purevpn netflix blockerad

När du är ansluten är det dags att prova Netflix. Öppna Netflix webbplats och börja bläddra i katalogen med videor. Urvalet kommer att ha ändrats baserat på din valda IP-plats, eftersom Netflix tillåter dig att bläddra bland objekt även om du är bakom en VPN. Sök efter något du vet inte är tillgängligt i ditt fysiska område och tryck sedan på spela upp för att försöka streama.

Började din show spelas? Om så är fallet, då är du redo! Om den visar Whoops! proxy-felskärm, men fortsätt till steget nedan och försök sedan med en av lösningarna.

Byt servrar

Om ditt ursprungliga serverval misslyckades finns det två saker du kan prova: vänta och anslut sedan senare, eller byt server. Netflix kan inte blockera alla IP-adresser från PureVPN hela tiden, så chansen är stor att du snart kommer att kunna ansluta igen.

Öppna din VPN-programvara och leta nu efter serverwebbläsaren. Välj en annan nod i det land du vill ha och anslut sedan. När det löser sig, gå tillbaka till Netflix-webbplatsen, ladda om och försök sedan streama igen. Du kan upprepa detta så många gånger du vill för att hitta en anslutning som faktiskt fungerar. Oftast kan det ta några försök, så var ihärdig.

Slutsats

Okej, det var allt gott folk! Jag hoppas att ni gillar den här purevpn Netflix-blockerade artikeln och även tycker att den är till hjälp för er. Ge oss din feedback om det. Även om ni har ytterligare frågor relaterade till den här artikeln. Låt oss sedan veta i kommentarsfältet nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Ha en bra dag!

Se även: Avast VPN-problem med blockerad Netflix: Hur fixar jag det?