Selvom der er mange videoopkaldstjenester tilgængelige til stationær pc. Det var Skype, der dybest set skiller sig ud fra mængden og faktisk dominerer videoopkaldssektionen. Hvis vi sammenlignede med alle de andre desktop-klienter til videoopkald, Skype giver dybest set langt flere funktioner faktisk. Skype er ikke kun begrænset til videoopkald, men det er også specialiseret i tekstbeskeder. I denne artikel skal vi tale om, hvordan man løser Skype Messaging Unavailable-fejl. Lad os begynde!

Så lige nu blev Skype brugt via millioner af brugere til at foretage og modtage videoopkald. Men det har et par ulemper. Der er en masse fejl i desktop-klienterne, der grundlæggende byder brugere velkommen ved at smide fejlmeddelelser faktisk. For nylig har vi også modtaget flere beskeder fra vores læsere vedrørende ‘Skype-beskeder er ikke tilgængelig’ faktisk fejlmeddelelse.

Sådan rettes Skype Messaging Unavailable-fejl

Nå, hvis du også får den samme fejl, så er du faktisk landet på den rigtige webside. I denne artikel vil vi nu dele nogle af de bedste metoder til at rette Skype-meddelelses utilgængelig fejlmeddelelse fra Windows 10.

Slet Shared.xml-filen

De fleste Skype-brugere har rapporteret, at de har rettet fejlmeddelelsen ‘Skype-meddelelser utilgængelig’ ved at slette delt.xml fil. Men der er faktisk ingen sikkerhed for, at den vil få rettet fejlen eller ej. Du kan dog prøve denne. Så her er hvad du faktisk skal gøre.

 • Først og fremmest skal du åbne task manager på din pc og derefter højreklikke på Skype-appen og vælge ‘Afslut opgave’
 • Så skal du åbne RUN-dialogboksen på din Windows-pc. For det skal du trykke på Windows-tasten + R.
 • Nu på RUN-dialogboksen skal du indtaste ‘%appdata%skype’ uden anførselstegn. Og tryk så også på Enter-knappen.
 • Så i næste trin skal du finde og derefter slet filen shared.xml.

Det er bare det, du er færdig! Når du har slettet filen shared.xml. Du skal derefter genstarte Skype-klienten for at rette fejlmeddelelsen ‘Skype-meddelelser ikke tilgængelig’.

Opdatering af din Skype-applikation

Den ældre version af Skype-appen til Windows har faktisk nogle fejl, der var blevet rettet i den seneste version. Så hvis I kører en forældet version af Skype, så er det virkelig oplagt at få fejlmeddelelser som ‘Skype-beskeder ikke tilgængelig’. Så du er nødt til at opdatere din Skype-app til den nyeste version for at rette fejlen for Skype-meddelelses utilgængelig.

 • Først og fremmest skal du bare åbne Skype på din Windows 10-pc og derefter trykke på ‘Hjælp og feedback’
 • Så i næste trin skal du bare trykke på ‘Søg efter opdateringer’

Nu vil skype automatisk installere opdateringerne faktisk. Når du opdaterer, genstart Skype-klienten for at rette fejlmeddelelsen for Skype-meddelelser utilgængelig.

Nulstilling af Skype-applikation

Nå, de fleste af Windows-brugere på Microsoft-forummet har sagt, at nulstilling af Skype-applikationen faktisk har rettet fejlmeddelelsen om Skype-meddelelser, der ikke er tilgængelig. Så hvis ovenstående metoder ikke kunne rette fejlmeddelelsen, kan du også overveje at nulstille Skype-applikationen. Følg nogle af trinene nedenfor for at nulstille Skype-applikationen.

 • Først og fremmest skal du bare åbne Startmenuen og derefter trykke på ‘Indstillinger’
 • Tryk derefter på Apps og find Skype.
 • Dernæst skal du på Avancerede indstillinger og derefter vælge ‘Nulstil’

Det er alt, du er færdig nu! Dette er, hvordan I kan nulstille Skype-applikationen for at rette fejlmeddelelsen for Skype-meddelelser, der ikke er tilgængelig.

Geninstaller Skype-applikationen

Hvis I stadig får Skype-meddelelsen utilgængelig fejlmeddelelse, selv efter at du har fulgt ovenstående metoder. Så skal du faktisk geninstallere Skype-applikationen. Geninstaller skype vil nulstille alle brugerlavede indstillinger, som stort set også vil rette fejlen. Så lad os se, hvordan du kan geninstallere Skype på Windows 10.

 • Først og fremmest skal du åbne kontrolpanelet på din Windows 10-computer.
 • Nu på listen over installerede apps, søg bare efter Skype.
 • Tryk derefter på den og vælg indstillingen ‘Afinstaller’

Skype-beskeder er ikke tilgængelig

 • Når du afinstallerer, skal du geninstallere Skype-applikationen igen.

Det er bare det, du er færdig! Dette er, hvordan I kan rette Skype-meddelelses utilgængelige fejlmeddelelse ved at geninstallere Skype-klienten faktisk.

Konklusion

Okay, det var alt folkens! Jeg håber, at I kan lide denne artikel og også finder den nyttig for jer. Giv os din feedback på det. Også hvis I har yderligere spørgsmål og problemer relateret til denne artikel. Så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Vi vender snart tilbage til dig.

Hav en god dag!

Se også: En anden forekomst er Running Error på Windows – Fix