Leder du efter en løsning til at løse problemet med ‘USB-controlleren er i en defekt tilstand’? Der er forskellige mange problemer med USB. Det almindelige er, at når du opdager, at der er en port, der tilslutter pc’en ved hjælp af en USB-controller, selvom du kan lide at køre fejlfindingen for at løse USB-problemet. Derefter vises en prompt, at USB-controlleren er i en defekt tilstand eller er ikke installeret i øjeblikket.

Nogle apps holder muligvis op med at fungere, eller nogle bliver endda afinstalleret – en af ​​dem er Windows USB-fejlfinding. Når du opdaterer en bærbar computer, kan en USB opføre sig forkert ofte eller måske ikke blive genkendt af systemet.

Når du står over for dette problem, og enheden vises i indstillingen Enhedshåndtering, vises kun den under menuen for Other Devices med et udråbstegn, der viser, at enheden ikke fungerer korrekt. Det opstår af mange årsager – fra nogle hardwareproblemer til USB-enheder.

Se også: Bedste måder, du kan bruge tablet som skærm

Fejlforklaring:

Selvfølgelig har mange af os oplevet det problem, at Windows ikke kan indlæse enhedsdriveren til USB-controlleren korrekt, da den muligvis er beskadiget eller mangler. Andre bliver distraheret af USB-problemet, at USB-enheder holder op med at fungere korrekt.

Fejlen opstår på grund af USB-afbrydelsen. Så det er derfor, din USB-controller mangler i enhedshåndteringen.

Se også: Sådan løses der et problem med at starte Windows 10-installationsfejl

Forskellige måder at løse USB-controlleren er i en fejltilstand

rettelser

Her er forskellige måder, du kan hjælpe dig med at rette op på, at USB-controlleren er i en fejlbehæftet tilstand eller ikke er installeret i øjeblikket, som altid er ledsaget af USB-enhedskode 10 fejl enheden kan ikke starte. Du kan nemt løse problemet med USB-fejl:

Rettelser:

 • Vis skjulte enheder
 • Afinstaller og geninstaller USB-controllerdriver
 • Opdater driver til USB-controller
 • Hardware fejlfinding
 • Slå selektiv suspendering fra

Rettelse 1: Vis skjulte enheder

Indledningsvis skal du kontrollere, om USB-controlleren vises med et gult udråbstegn i enhedshåndteringen. Det er det, der viser, at alle de skjulte enheder gør for dig.

 • Gå over til Enhedshåndtering.
 • Klik derefter Udsigt som er placeret øverst i vinduet.
 • Vælg Vis skjult enhed. Så vises alle enheder, og du kan derefter se, om der er et gult udråbstegn på USB-controlleren.

Hvis du fandt ud af det under USB-controlleren, kan du gå videre til yderligere rettelser for at løse dette problem (USB-controlleren er i en fejlbehæftet tilstand).

Rettelse 2: Afinstaller og geninstaller USB-controllerdriver

Hvis du ser et gult udråbstegn under USB-controlleren, kan du derefter afinstallere og derefter geninstallere USB-driveren for at hjælpe med at løse problemet ukendt enhed eller ikke genkendte USB-enhedsproblemer.

 • Gå over til Enhedshåndtering. Udvid eller find nu Universal Serial Bus Controller. Her vil du måske flytte ned for at finde Universal Serial Bus Controller.
 • Højretryk på alle USB-controller-driverne én efter én, og vælg at afinstallere dem.
 • Genstart din pc. Så geninstallerer Windows 10 automatisk USB-driveren for dig

Derefter kan du se, at USB-controlleren ikke kun vises i enhedshåndteringen, men også fungerer godt på Windows 10.

Rettelse 3: Opdater USB-controllerdriver

Som nævnt tidligere, bør du kende problemet med, at USB-controlleren ikke er installeret i øjeblikket, eller at du ikke kan se den i enhedshåndteringen, sandsynligvis forårsaget af et driverkompatibilitetsproblem. Så her kommer den bedste måde at opdatere USB-controllerdriveren på, så den er kompatibel med Windows 10. Så dette er den bedste metode til at løse USB-fejlen.

Det bruger Driver booster, den sikre driver eller det professionelle værktøj til Windows 10. Du kan også regne med det i to dele. I første omgang hjælper det dig med at installere eller downloade USB-driveren med mange klik, og du vil bare trykke på to knapper. Så hele processen kan gøres nemt.

Alternativt kan Driver Booster også kontrollere alle de beskadigede, manglende eller også beskadigede drivere, så det er ingen tvivl om, at du kan bruge det til at løse USB-controlleren, der ikke fungerer korrekt eller ikke kunne installere problemet.

 • Installer eller download og kør Driver Booster på din pc.
 • Du kan derefter trykke på Scanning. Så kan du se, at Driver Booster søger efter din pc.
Yderligere;

Så skal du vide, hvor mange drivere der er beskadiget eller mangler, inklusive USB-driveren.

 • Opdatere nu. Du kan også vælge at installere alle de drivere, der skal opdateres med et enkelt tryk.

Når du har opdateret USB-controllerdriveren automatisk af Driver Booster. Så vil du måske opdage, at USB’en er installeret korrekt og kan fungere som normalt. Står stadig over for problemet ‘USB-controlleren er i en fejlbehæftet tilstand’, så dyk ned nedenfor!

Fix 4: Hardware Fejlfinding

Den kan automatisk registrere, når en enhed ikke fungerer på linje med pc’en. Her er, hvad du kan gøre:

 • Gå over til Kontrolpanel og vælg derefter Fejlfinding. Det kan du så Se alt. Da det vil omdirigere dig til en liste over mulige problemer, og du skal vælge det nøjagtige problem, du står over for.
 • Vælg Hardware & Devices Troubleshooter. Tryk derefter på Fremskreden og vælg Påfør reparationer automatisk, og tryk derefter på Næste. Fejlfinderen vil opdage problemet, og du kan derefter identificere det fra listen.

Står stadig over for problemet ‘USB-controlleren er i en fejlbehæftet tilstand’, så dyk ned nedenfor!

Se også: Den bedste USB-krypteringssoftware, du kan bruge

Ret 4: Slå selektiv suspendering fra

Nogle gange hjælper disse rettelser ikke i tilfælde af omfattende problemer. Windows 10 giver dog en Selektiv Suspend funktion. Da det suspenderer en bestemt port uden at påvirke de andre porte. Funktionen er en meget praktisk bærbar computer, da den sparer for meget strøm.

I tilfælde af, at ingen af ​​ovenstående løsninger virker for dig. Sluk derefter funktionen Selective Suspend, som ikke lader din pc suspendere nogen USB-enheder. Du finder derefter indstillingen i Avancerede strømindstillinger.

Yderligere: PC Cleaner

Der er også en et-tryks løsning, du kan bruge kendt som PC Cleaner. Da det hjælper dig med at løse mange systemproblemer på Windows 10. Det er et systemværktøj, der hjælper dig med at løse mange systemproblemer som korrupte filer, registre, og det kan også hjælpe dig med at optimere dit systems overordnede ydeevne. Det sletter også alle uønskede filer på din pc og andre systemproblemer, der får din computer til at sænke farten. For at bruge dette værktøj skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette op på, at USB-controlleren er i en defekt tilstand.

Udfør en komplet systemscanning via PC Cleaner Pro. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

 • Tænd for din pc. Hvis det allerede er aktiveret, kan du det genstart det.
 • Derefter BIOS skærmen vil blive vist, men når Windows dukker op i stedet, skal du genstarte din pc og prøve igen. Når du kommer ind på BIOS-skærmen, fortsæt med at trykke F8, derefter Avanceret mulighed dukker op.
 • Hvis du vil navigere i Avanceret mulighed brug derefter piletasterne og vælg Sikker Mode med netværk tryk derefter på enter.
 • Nu indlæser Windows SikkerMode med netværk.
 • Tryk og hold begge R nøgle og Windows nøgle.
 • Hvis det gøres perfekt Windows Run Box vil dukke op.
 • Indtast i linket til PC Cleaner. Tryk derefter på ok
 • En dialogboks vil blive vist af Internet Explorer. Tryk på Løb for at begynde at installere PC Cleaner Pro. Installationen starter automatisk.
 • Tryk på Okay for at starte PC Cleaner Pro.
 • Kør programmet, og tryk derefter på Klik for at starte scanning knappen for at udføre en komplet systemscanning.
 • Når alle infektionerne er identificeret, skal du trykke på FIKSE ALT.

Konklusion:

Jeg håber, du nu kan forstå, hvordan du løser problemet ‘USB-controlleren er i en mislykket tilstand’. Hvis du finder det nyttigt, så del det med dine venner og hjælp dem. For yderligere spørgsmål og spørgsmål, lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor. Glem heller ikke at dele din feedback med os!

Venter på din værdifulde feedback!

Læs også: