Ønsker du at reparere VLC-underteksterne, der ikke fungerer på Windows 10? VLC afspiller er en fantastisk og funktionsrig app. Du tror sikkert, at appen er tilbøjelig til eller ustabil til at gå i stykker, men det er faktisk sjældent. Nogle gange løber appen ind i problemer, men sjældent er det en stor fejl. Hvis du bruger appen til at se videoer, men du kan desværre ikke se nogen undertekster i VLC-afspilleren, når der skulle være, kan du prøve følgende metoder.

SRT-filer er de almindelige og enkle tekstdokumenter med videoundertekster og timings. VLC og VideoLAN kan afspille videoer og deres sammenkædede SRT-filer. Hvis videofilnavnene og SRT-filen ikke kan matche, hvis undertekstsporet er slået fra, eller hvis programmet ikke kan understøtte den nøjagtige kodning, vil VLC-medieafspilleren ikke vise undertekster, mens videoen afspilles.

Sådan rettes VLC-undertekster, der ikke virker på Windows 10

  • Aktiver eller deaktiver undertekster
  • Tjek SRT-fil
  • Tjek undertekstens udseende
  • Forskellige undertekstfiler
  • Nulstil præferencer for VLC

Aktiver eller deaktiver undertekster

Gå over til VLC-afspilleren, og afspil derefter videoen med undertekster. Højretryk inde i afspilleren og gå over til Undertekst. Undermenuen vil have en sluk for indstillingen. Hvis du ikke kan vælge en undertekstfil, er det grunden til, at du ikke får nogen undertekster.

I så fald skal du vælge Tilføj undertekstfil og derefter vælge undertekstfilen.

Tjek SRT-fil

Du kan også tjekke undertekstfilen. Undertekstfilen har filtypenavnet SRT. Når udvidelsen er blevet ændret, kan VLC-afspilleren ikke afspille den. Tjek også undertekstfilens indhold. Du kan også åbne SRT-filen i Notesblok. Tjek derefter inde for at sikre, at indholdet er, og at du ikke bare har en tom SRT-fil.

Tjek undertekstens udseende

Udseende af undertekst

Gå over til Værktøjer> Indstillinger i VLC-afspiller. Gå derefter til fanen Undertekster/OSD, og ​​kontroller, at undertekstfarven er indstillet til hvid med en sort kontur. Skriftstørrelsen kan også indstilles til Auto, og det er en position til 0px. Når disse indstillinger ikke kan matche, skal du ændre dem, så de gør det.

Forskellige undertekstfiler

Selvom vi allerede har tjekket undertekstfilen, er det værd at tjekke for at se, om en anden SRT-fil vil fungere. Bestemt, SRT-filen indlæses sandsynligvis ikke perfekt i VLC, så at prøve en anden kan gøre det trick. Husk også, at filens navn ikke indeholder nogen usædvanlige tegn. Du skal omdøbe filen til noget brugervenligt. Der er også en lille mulighed for, at den SRT-fil, du bruger, er digitalt sikker, så igen, så du skal prøve en anden undertekstfil.

Nulstil præferencer for VLC

VLC-afspiller har mange forskellige indstillinger. Du kan også slå noget til, der forstyrrer undertekster. Du graver også gennem de ændringer, du har foretaget til præferencerne og fortryder dem, eller du kan derefter nulstille VLC’s præferencer.

Hvis du vil gøre det, skal du gå over til Værktøjer> Indstillinger. Tryk på knappen Nulstil indstillinger under vinduet.

Konklusion:

Du skal prøve alle de ovennævnte løsninger for at løse dit problem. Også, hvis du kender en anden metode, så lad os det vide nedenfor. Hold dig opdateret med os!

Læs også: