Har du noen gang prøvd å bruke Instagram på en stasjonær PC eller bærbar PC? Instagram er den mest populære appen som kun er tilgjengelig som mobilapp (etter lanseringen). Folk brukte det for moro skyld, og de bryr seg ikke om kvaliteten på bildet. Så, etter populariteten til Instagram, planlegger selskapet å ta det til skrivebordet også.

Så i dag bruker vi Instagram på våre datamaskiner og bærbare datamaskiner til så mange ting. Men likevel bruker vi ikke alle valgene som mobilappen har. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du åpner og bruker Instagram på PC-en din.

Åpne Instagram på stasjonær PC

Du vil ha en god og rask Wi-Fi-tilkobling og Instagram-passordet ditt. Det spiller ingen rolle hvilken nettleser, siden de alle støtter med Instagram.com. La oss ta en titt på hvordan du åpner den og logger på:

Trinn 1:

Gå over til instagram.com

Steg 2:

Skriv inn Instagram-e-postadressen din eller brukernavnet ditt.

Trinn 3:

Skriv inn passordet ditt.

Trinn 4:

Trykk på pålogging.

Det er alt! Nå vil nettleseren din spørre deg om du vil lagre passordet eller brukernavnet. Hvis du skal bruke Instagram fra den enheten, kan det være lurt å huske det.

I tilfelle, hvis du ikke minner passordet ditt, logg på med Facebook hvis kontoene dine er tilkoblet. Du bør da se det valget under skjermen. På den annen side, bare tilbakestill passordet etter inndata-e-postadressen som er knyttet til Instagram-kontoen din.

Hva å gjøre

Etter å ha logget på Instagram på PC-en, vil du se at noen funksjoner er på et annet sted etter sammenligning med appen. Men alt virker fortsatt identisk (mer eller mindre). Historier er nevnt på toppen, og når du beveger deg ned vil du se vennenes bilder. Bare lik dem eller kommenter dem alle sammen.

Du kan også besøke profilen til vennene dine, og det er til og med en søkefelt øverst på den. Du kan også finne nye personer og følge dem eller slutte å følge dem. Ikke bare dette, du kan også se din egen profil og redigere den. Du kan endre biografien din eller legge til det siste profilbildet.

Folk som prøver Instagram på PC-en for første gang blir vanligvis overrasket over kvaliteten på bildene. Noen bilder ser ikke krystallklare ut som de var før. Kvaliteten er imidlertid den samme både på mobil eller PC.

Ny funksjon

Instagram på stasjonær PC-DM

For noen måneder siden lanserte Instagram funksjonen som folk har ventet på lenge. Du kan nå sende DM på din stasjonære eller bærbare datamaskin! Instagram-brukere anerkjenner også dette som en liten revolusjon som gjør alt enklere.

Du kan ikke bare chatte på PC-en, men også svare på andres historier der. Dette kan se ut som et lite skritt for noen mennesker.

Vet du når DM først dukket opp? Du måtte installere en annen app for å bruke denne funksjonen før den ble samarbeidet med Instagram-appen. Noen år senere kom talemeldinger. Og nå er DM tilgjengelig på PC-en. Hva kan bli det neste?

Hvilken ting du ikke kan gjøre

Vel, du kan ikke gjøre to veldig viktige ting på din PC/laptop:

Du kan ikke laste opp bilder eller legge til historier. Dette kan høres rart ut siden dette er to nyttige funksjoner på Instagram. Det er imidlertid slik det er. Du kan ikke legge til bilder eller videoer på skrivebordet.

Mange brukere har klaget på dette, men vi tror Instagram vil lytte snart. Hovedsakelig på grunn av at mange bruker Instagram til profesjonelle formål og har bilder av høy kvalitet. Inntil da må mange brukere først redigere bildene sine på en PC, og deretter dele dem med telefonene sine for å laste dem opp i appen.

Instagram-app for skrivebord

Instagram-app for skrivebord

Nylig er det bare en app for Windows 10 PC. Hvis du tenker hvorfor har vi ikke nevnt det tidligere, er det fordi appen fortsatt har noen løkker. Mange brukere klaget over at appen ikke var skrivebordsvennlig. Du kan for eksempel ikke laste opp bilder eller historier.

Men hvis du har Windows 10, kan du installere det gratis og prøve det ut. Kom, la oss sjekke hvordan du får tak i appen:

Trinn 1:

Gå over til Microsoft-butikken.

Steg 2:

Trykk på søkefeltet.

Trinn 3:

Inndata Instagram.

Trinn 4:

Velg Instagram-ikonet når det vises.

Trinn 5:

Trykk på Hent.

Når appen er installert, kan du ganske enkelt logge på med legitimasjonen din. Appen ser identisk ut som telefonappen, avhengig av enheten din.

Hva mer?

Som du kan se, har både PC- og mobilmodeller noen fordeler og ulemper. Instagram jobber imidlertid med å øke brukeropplevelsen. Det inkluderer skrivebordsbrukere.

Konklusjon:

Her handler det om Use Instagram On Desktop PC. Hvis du tror at det er nyttig, gi oss tipsene dine i kommentarfeltet nedenfor. Foretrekker du Instagram på din stasjonære PC eller telefonen, og hvorfor? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Har du funnet noen annen metode som du tror vi ikke kan dekke i denne artikkelen? Kommenter oss nedenfor!

Til da! Hold deg trygg 🥰

Les også: