Minecraft har faktisk massevis av forskjellige spillgenererte strukturer for en spiller å finne. Strukturene som faktisk ikke spiller en rolle i å få deg til slutten, inneholder fortsatt kister, og å utforske dem er den virkelige moroa. I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan du bruker Minecraft End City Finder – trinn. La oss begynne!

Hvis dere spiller Minecraft til slutten, og dere kommer til slutten og også beseirer Ender Dragon. Da kan du prøve å finne End City også. The End City gir i utgangspunktet brukerne, ifølge Gamepedia, det beste byttet i hele spillet. Å finne det er verdt tiden brukt på å søke etter det faktisk.

Slik bruker du Minecraft End City Finder – trinn

Hvis dere vil gjøre ting enklere, kan dere bruke en nettapp for å finne End City. Alt dere trenger er seedverdien for Minecraft-verdenen din.

Det er også en hake skjønt; Minecraft har faktisk to forskjellige utgaver. Det er Java, og Bedrock også. Dette vil faktisk fungere for alle Java-frø, men det er heller ingen garanti for at det vil fungere for et Berggrunnsfrø eller ikke. For å komme rundt det, må dere også konvertere grunnfjellsfrøet til et Java-frø.

Berggrunnsfrø til Java

Hvis du vil konvertere grunnfjellsfrøet til Java,

  1. Hvis frøverdien er positiv, så bruk den som det er.
  2. Og hvis frøverdien er negativ, så må du legge til 4294967296 til det.

Hvis dere ikke er klare på hvordan dette fungerer, eller hvordan dere faktisk kan finne frøverdien for verden. Bare sjekk ut vår detaljerte veiledning om Minecraft Seed Converter – Konverter til Java Seed

Sluttbyfinner

Du må følge disse trinnene som de er, selv om dere bruker Bedrock-versjonen. Sørg for at frøverdien faktisk har konvertert til en Java-frøverdi.

  • Du må Besøk de Chunkbase End City finder-app.
  • Fra rullegardinmenyen, bare velg Java-versjonen.
  • Skriv deretter inn frøverdi.

minecraft end city finder

  • Når resultatene lastes inn, vil dere se prikker på rutenettet.
  • hold musen over en prikk og se så nederst til høyre.
  • Du vil også se koordinater og hvis og hva slags struktur prikken representerer.
  • Også, noter ned verdiene, og gå deretter til slutten for å se etter End City.

Dere kan alltid bruke kommandoer for å finne End City. Hvis du er bekymret for å miste prestasjonene dine osv. I spillet ditt kan dere bruke frøet for å lage et nytt verdenskart i kreativt og deretter kjøre kommandoen i det. Koordinatene som returneres vil fungere for kartet. At dere spiller med fordi frøet er det samme. Chunkbase lover ikke at det alltid vil fungere for Bedrock, men det er veldig enkelt å omgå hvis dere konverterer frøet til Java også.

Konklusjon

Ok, det var alt folkens! Jeg håper dere liker denne artikkelen og også finner den nyttig for dere. Gi oss din tilbakemelding på det. Også hvis dere har flere spørsmål og problemer knyttet til denne artikkelen. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor. Vi kommer tilbake til deg snart.

Ha en flott dag!

Se også: Hvordan få Minecraft til å bruke GPU – veiledning